WordPress.org

Profiles

sem101

Profile picture of sem101
  • Member Since: March 10th, 2010
  • @sem101 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to [The SEO Framework] No robots.txt generated, on the site WordPress.org Forums:
    nvm. i found culprit. was nginx config. see fix: https://trepmal.com/2014/03/28/nginx-robots-txt-and-copy-pasta/

    1 month ago

  • Created a topic, No robots.txt generated, on the site WordPress.org Forums:
    Is this plugin supposed to generated a robots.txt file…

    1 month ago

  • Created a topic, Obtrusive upsell banner spam with latest version, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to Very good alternative to others, on the site WordPress Support Forums:
    I value honest reviews. A 5-star review is never honest. Nothing is ever perfect. If…

    7 months ago

  • Posted a reply to Conflict with custom post type custom columns priority hook, on the site WordPress Support Forums:
    Cool!

    7 months ago

  • Posted a reply to Sitemap.xml 500 Server Error, on the site WordPress Support Forums:
    Fixed it in wp-config.php define( 'WP_MEMORY_LIMIT', '256M' );

    9 months ago

  • Posted a reply to Sitemap.xml 500 Server Error, on the site WordPress Support Forums:
    I'm still debugging, but so far I've learned in my Multisite network that these work...…

    9 months ago

  • Created a topic, Sitemap.xml 500 Server Error, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Very good alternative to others, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to Conflict with custom post type custom columns priority hook, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I think I will just unhook your columns, because I do not require SEO…

    10 months ago

  • Created a topic, Conflict with custom post type custom columns priority hook, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to 162 characters of unexpected output during activation, on the site WordPress Support Forums:
    Cool. I just installed the update with debug on and the plugin activated fine. So…

    11 months ago

  • Posted a reply to 162 characters of unexpected output during activation, on the site WordPress Support Forums:
    Also, I just checked and this plugin creates 7 DB tables. Woah... Please add an…

    11 months ago

  • Posted a reply to 162 characters of unexpected output during activation, on the site WordPress Support Forums:
    Ubuntu 14 Apache 2.4 MySQL 5.5 PHP 5.6

    11 months ago

  • Posted a reply to 162 characters of unexpected output during activation, on the site WordPress Support Forums:
    Marker - Jan 28, 2016, 10:49:49 AM [28-Jan-2016 15:42:37 UTC] WordPress database error Table 'vagrant.wp_oauth_authorization_codes'…

    11 months ago

  • Created a topic, 162 characters of unexpected output during activation, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to Remove persistent notice "We've updated our SEO score algorithm..." in dashboard, on the site WordPress Support Forums:
    just another freemium plugin hijacking WordPress admin screens. it not a bug, it bad practice.…

    1 year ago

  • Created a topic, reCaptcha on Multisite not showing, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Media upload stopped working, HTTP Error, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Great Companion to Limit Login Attempts, on the site WordPress Support Forums:
    I'm not wrong, and schmickler83 is a fake user with 1 post. MOD: please review.…

    1 year ago

  • Posted a reply to Is there a known Chrome bug with WP 4.3 on Mac?, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Jose and funkjedi, I'll try the hotfix. Note, it still exists in: Version 47.0.2499.0…

    1 year ago

  • Posted a reply to Is there a known Chrome bug with WP 4.3 on Mac?, on the site WordPress Support Forums:
    Are you running the same Chrome version as me? Yes, I've disabled all Chrome extensions.…

    1 year ago

  • Created a topic, Is there a known Chrome bug with WP 4.3 on Mac?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Does it work with Buddypress?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Permalinks not working after changing Multisite from sub domain to sub folder, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks!

    1 year ago

  • Posted a reply to Can I use on other generic forms?, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks

    1 year ago

  • Posted a reply to Plugin does not update in Multisite, on the site WordPress Support Forums:
    Ah ha! That's the culprit :) I do have the Github Updater plugin installed. Thanks…

    1 year ago

  • Posted a reply to Plugin does not update in Multisite, on the site WordPress Support Forums:
    I am now getting this... Contextual Related Posts You have version 2.1.1 installed. Update to…

    1 year ago

  • Posted a reply to Possible to hide a published Post without a password?, on the site WordPress Support Forums:
    Nah. Some people in the company do not have accounts nor will they get them.…

    2 years ago

  • Posted a reply to Possible to hide a published Post without a password?, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, to be clear, basically the reason why I need to hide a post is…

    2 years ago

  • Created a topic, Possible to hide a published Post without a password?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Spam, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Can't get form to POST, on the site WordPress Support Forums:
    I've got it working now. I had to map the static values required by the…

    2 years ago

  • Created a topic, Can't get form to POST, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Can I use on other generic forms?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Am I sanitizing and escaping properly?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Custom post action works but validation is lost, on the site WordPress Support Forums:
    I just decided to used a HTML form, wrap it into a plugin, and enqueue…

    2 years ago

  • Posted a reply to Custom post action works but validation is lost, on the site WordPress Support Forums:
    The POST action URL is an external site. I'm trying to use CF7 as a…

    2 years ago

  • Created a topic, Custom post action works but validation is lost, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Plugin does not update in Multisite, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, How to add vertical count buttons?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Permalinks not working after changing Multisite from sub domain to sub folder, on the site WordPress Support Forums:
    OK, the only way I was able to get this to work was... 1. WPSEO,…

    2 years ago

  • Posted a reply to Permalinks not working after changing Multisite from sub domain to sub folder, on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately, that didn't work. Thank you for your reply. After I do the Network Admin…

    2 years ago

  • Created a topic, Permalinks not working after changing Multisite from sub domain to sub folder, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Hacker Security and lots of new activity Nov 2014, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks songdogtech, I like the Whitelist idea. I usually never whitelist or blacklist because I…

    2 years ago

  • Created a topic, Hacker Security and lots of new activity Nov 2014, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to How to switch Multisite from parked to addon with subdir install?, on the site WordPress Support Forums:
    OMG thanks you! this was so easy! *happy dance*

    2 years ago

  • Posted a reply to MailChimp Widget placeholder name vs default, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks

    2 years ago

  • Created a topic, How to switch Multisite from parked to addon with subdir install?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Can't get past phone verification, on the site WordPress Support Forums:
    OK, fair enough. For anyone else with similar issues... If you have 1 phone and…

    2 years ago