WordPress.org

Profiles

  • Member Since: September 6th, 2019
  • Find me on:
  • Posted a reply to perma-link shows to backend, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, yes, it´s fixed, thanks a lot, s.

    2 months ago

  • Created a topic, perma-link shows to backend, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, did I already say "thanks" for this great plug…

    2 months ago

  • Created a topic, works great, on the site WordPress.org Forums:
    installed, used with default settings, done!

    2 months ago

  • Posted a reply to koko analytics is not permitted to set a cookie but does it anyway, on the site WordPress.org Forums:
    clearing the cache did it, thanks.

    5 months ago

  • Created a topic, koko analytics is not permitted to set a cookie but does it anyway, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, thanks for this plugin! I want to have my s…

    5 months ago

  • Created a topic, simple and good, on the site WordPress.org Forums:
    even for dummies no problem, thanks for this!

    6 months ago

  • Posted a reply to Number of Likes Not Increasing Until A Share Occurs, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, thanks for this plugin. But the like button doesn't work, like described in the…

    8 months ago

  • Posted a reply to Likers Link Bug, on the site WordPress.org Forums:
    I think you explain here why the like button doesn´t work and how to fix…

    10 months ago

  • Created a topic, simple and great, on the site WordPress.org Forums:
    love this theme, simple to edit, no bugs, perfect.

    12 months ago

  • Created a topic, simple to use, working great, on the site WordPress.org Forums:
    I´m just a user. Needs one minute to install and set u…

    2 years ago

  • Created a topic, good stuff, on the site WordPress.org Forums:
    works, easy to use, noprblem!

    2 years ago

  • Created a topic, simple and perfect, on the site WordPress.org Forums:
    simple and perfect

    2 years ago

  • Created a topic, easy and great!, on the site WordPress.org Forums:
    works without flaws!

    2 years ago

  • Posted a reply to animated fade in effect stucks with #anchors, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Edy, you did it: this works! Thanks a lot for this great theme and…

    2 years ago

  • Posted a reply to animated fade in effect stucks with #anchors, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I applied the code but it doesn´t work.... direct link to anchor

    2 years ago

  • Posted a reply to animated fade in effect stucks with #anchors, on the site WordPress.org Forums:
    thanks for having a look. in the start page there are hyperlinks, in the photos…

    2 years ago

  • Created a topic, animated fade in effect with sites using blanche lite, on the site WordPress.org Forums:
    Hi all, if i create an #anchor and want to switch to …

    2 years ago