WordPress.org

Profiles

SchaOn

  • Member Since: July 3rd, 2012
  • Saint Paul, MN
  • https://www.psinergy.info
  • Holistic Health Professional: CCP, BTAT | Co-Partner at Psinergy LLC | Psinergy Natural Health & Holistic Wellness | Psinergy Tech
  • @schaon on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Cannot access Option “Wordfence’s terms of use and privacy policy have changed”, on the site WordPress.org Forums:
    Yeah, doesn't work on any of ours either. The last time they had some type…

    1 week ago

  • Created a topic, Object Cache not clearing, on the site WordPress.org Forums:
    It seems that the Object Cache is service old informat…

    3 months ago

  • Created a topic, Some great things… others, not so much, on the site WordPress.org Forums:
    I have to say... this isn't the best, though it is rea…

    5 months ago

  • Posted a reply to Unable to click “Next”, “Got it” with WF popups, on the site WordPress.org Forums:
    FYI --- rolled back to 7.0.1 and do not have these issues.

    5 months ago

  • Created a topic, Unable to click “Next”, “Got it” with WF popups, on the site WordPress.org Forums:
    Wordfence: 7.0.2 I go into the Tools, Dashboard, etc.…

    5 months ago

  • Posted a reply to Stopped Autoposting, on the site WordPress.org Forums:
    I'm also getting this error: [15-Jan-2018 17:55:27 UTC] PHP Warning: stripos() expects parameter 1 to…

    5 months ago

  • Posted a reply to Lazy Load Module, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry... I didn't mean to not come off as "nice" - just frustrated. I was…

    6 months ago

  • Posted a reply to Lazy Load Module, on the site WordPress.org Forums:
    that's just redonkulus. Jetpack announced that it's a new feature in this release... yet, only…

    6 months ago

  • Created a topic, Lazy Load Module, on the site WordPress.org Forums:
    In JetPack 5.6, you say there is some new Lazy Load Mo…

    6 months ago

  • Posted a reply to Pre-1.30 great! Post-1.3.1 issues, on the site WordPress.org Forums:
    Version 1.3.0 and previous DID have direct links to the Testimonials. We HAVE been using…

    9 months ago

  • Created a topic, Pre-1.30 great! Post-1.3.1 issues, on the site WordPress.org Forums:
    In version 1.3.1, LC removed the ability of the Testim…

    9 months ago

  • Created a topic, Brand Permalink, on the site WordPress.org Forums:
    I tried doing the brand permalink thing you described …

    10 months ago

  • Created a topic, includes info in Title when using {text}, on the site WordPress.org Forums:
    Love this plugin... though, when using {text} it also …

    10 months ago

  • Posted a reply to Error fetching plugins on – Jetpack 5.0, on the site WordPress.org Forums:
    https://www.psinergy.info https://www.psinergytech.com https://www.psinergyhealth.com https://www.tchealers.com https://www.duirmassage.com https://www.vectorservices.com Those are most of the sites...

    12 months ago

  • Created a topic, Error fetching plugins on – Jetpack 5.0, on the site WordPress.org Forums:
    Ever since updating to Jetpack 5.0 have been unable to…

    12 months ago

  • Created a topic, No longer works with WP 4.8, on the site WordPress.org Forums:
    No longer works with WP 4.8.

    1 year ago

  • Created a topic, No Lazy Loading with my stuff :(, on the site WordPress.org Forums:
    Installed plugin, activated, cleared caches, and all i…

    1 year ago

  • Posted a reply to Redirect Loop, on the site WordPress.org Forums:
    I've made a duplicate here: https://test.psinergytech.com/blog/2016/01/25/dont-be-easily-fooled-by-these-viruses/screenshot_2016-01-24-20-37-03/#main

    1 year ago

  • Posted a reply to Redirect Loop, on the site WordPress.org Forums:
    Version 0.9.43.5 This was also in the previous version as well.

    1 year ago

  • Created a topic, Redirect Loop, on the site WordPress.org Forums:
    When on the page for an attached image (like https://w…

    1 year ago

  • Posted a reply to No Settings – and doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Mohammed, So, I figured out part of the issue. I cannot have the PageFrog…

    1 year ago

  • Posted a reply to No Settings – and doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    I would, though sadly when enabled it creates a redirect loop on the homepage. (this…

    1 year ago

  • Created a topic, No Settings – and doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    There is no settings page (or if there is one, can't f…

    1 year ago

  • Created a topic, Discontinued Auto Repost – Yet didn’t come out with New Type of Auto Repost, on the site WordPress.org Forums:
    They discontinued and stopped supporting the Auto Repo…

    2 years ago