WordPress.org

Profiles

  • Member Since: June 23rd, 2016
  • Find me on:
  • Posted a reply to Listing Gallery Navigation Circles, on the site WordPress.org Forums:
    Resolved with: @media only screen and (max-width: 600px) { .lSPager.lSpg { display: none!important; } }

    1 month ago

  • Created a topic, Listing Gallery Navigation Circles, on the site WordPress.org Forums:
    I am using pshow_modern How can I remove the navigatio…

    1 month ago

  • Created a topic, Display Headings CSS, on the site WordPress.org Forums:
    Love the plugin but the display is not very pretty. Am…

    1 month ago

  • Created a topic, Layout 2, on the site WordPress.org Forums:
    We're almost ready to go live. I love this plugin, the…

    2 months ago

  • Created a topic, The Only and the Best Real Estate Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    This is, by far, the best real estate plugin for WordP…

    2 months ago

  • Posted a reply to WPL Widget Showing All Properties Instead of Selected Cat, on the site WordPress.org Forums:
    It's the divi module for WPL. They don't work. I've tried inserting the property listings…

    2 months ago

  • Posted a reply to Video Not Showing, on the site WordPress.org Forums:
    Set it to show in activity manager. I would rather it showed at the bottom…

    2 months ago

  • Created a topic, Video Not Showing, on the site WordPress.org Forums:
    I added a video embed code into this listing. It is no…

    2 months ago

  • Posted a reply to Divi module, on the site WordPress.org Forums:
    What was the resolution? I have the same issue.

    2 months ago

  • Posted a reply to Attachments, on the site WordPress.org Forums:
    It was enabled, but the attachments were showing on the right and I didn't see…

    2 months ago

  • Created a topic, WPL Widget Showing All Properties Instead of Selected Cat, on the site WordPress.org Forums:
    The WPL widget on the home page is set to show propert…

    2 months ago

  • Posted a reply to Listing Images, on the site WordPress.org Forums:
    Found this thread. Added the code and can see the image input, but it is…

    3 months ago

  • Created a topic, Listing Images, on the site WordPress.org Forums:
    Starting a new site, we installed WP Casa and imported…

    3 months ago

  • Posted a reply to Single Listing, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, I've looked at those. They do not help at all.

    3 months ago

  • Posted a reply to Single Listing, on the site WordPress.org Forums:
    We have a theme we're using. Not buying another one and spending another huge amount…

    3 months ago

  • Posted a reply to Pagespeed Insights Still Says Images are not being Served in WebP, on the site WordPress.org Forums:
    I had to deactivate the plugin, yes. Some images weren't showing at all, we didn't…

    3 months ago

  • Created a topic, Single Listing, on the site WordPress.org Forums:
    I've gone through all the documentation and I can't fi…

    3 months ago

  • Created a topic, Attachments, on the site WordPress.org Forums:
    I've added a PDF attachment for a listing, but it isn'…

    3 months ago

  • Created a topic, Features Not Saving, on the site WordPress.org Forums:
    I've added new features into the flex list of features…

    3 months ago

  • Posted a reply to Plugin Breaks Yoast Page and post Sitemaps, on the site WordPress.org Forums:
    @optimizingmatters , thanks - it's not just AO. I tried Litespeed optimization and the same…

    4 months ago

  • Created a topic, Pagespeed Insights Still Says Images are not being Served in WebP, on the site WordPress.org Forums:
    I used your plugin, bought a one-time package, optimiz…

    4 months ago

  • Posted a reply to Plugin Breaks Yoast Page and post Sitemaps, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @optimizingmatters , Thanks for the response! It is the Yoast sitemaps that are affected.…

    4 months ago

  • Posted a reply to Plugin Breaks Yoast Page and post Sitemaps, on the site WordPress.org Forums:
    It's Autoptimize. If I deactivate this and keep your plugin on, the sitemap works again.…

    4 months ago

  • Created a topic, Image Text Reveal, on the site WordPress.org Forums:
    I con't find this module: https://docs.divisupreme.com…

    4 months ago

  • Created a topic, Love it!, on the site WordPress.org Forums:
    This is SO GREAT! And much needed! Thanks for this ama…

    4 months ago

  • Created a topic, Error, on the site WordPress.org Forums:
    Getting this error when I activated this plugin for th…

    4 months ago

  • Posted a reply to Plugin Breaks Yoast Page and post Sitemaps, on the site WordPress.org Forums:
    Is there a way I can find the CSS the plugin created and copy that…

    4 months ago

  • Created a topic, Plugin Breaks Yoast Page and post Sitemaps, on the site WordPress.org Forums:
    Our page and post sitemaps created by Yoast are broken…

    4 months ago

  • Posted a reply to Divi Module, on the site WordPress.org Forums:
    So you there is no method of short code such as map=no, or no way…

    7 months ago

  • Posted a reply to Divi Module, on the site WordPress.org Forums:
    But how about just for one page or one module?

    7 months ago

  • Posted a reply to Map Zoom not Auto, on the site WordPress.org Forums:
    AH, beauty. Thanks for the clarification. Needed to increase zoom level on single, and needed…

    7 months ago

  • Created a topic, Divi Module, on the site WordPress.org Forums:
    Is there a way I can just have the listings with no ma…

    7 months ago

  • Created a topic, Map Zoom not Auto, on the site WordPress.org Forums:
    ON a testing dummy domain right now, with just one lis…

    7 months ago

  • Created a topic, Create PDF Before Sending, on the site WordPress.org Forums:
    Is there a way a PDF can be generated prior to sending…

    7 months ago

  • Posted a reply to Form not sending email message, on the site WordPress.org Forums:
    It was CF7 Send PDF for me. I deactivated and activated again and all my…

    7 months ago

  • Posted a reply to Form not sending email message, on the site WordPress.org Forums:
    Same

    7 months ago

  • Posted a reply to Form Ninja Magic is Right, on the site WordPress.org Forums:
    Ha! I meant Jedi, I swear it. But ninja fits too.

    7 months ago

  • Created a topic, Form Ninja Magic is Right, on the site WordPress.org Forums:
    I loved that I was just able to plug this bad boy in, …

    7 months ago

  • Posted a reply to Print Form, on the site WordPress.org Forums:
    A plugin called Print-O-Matic worked beautifully.

    7 months ago

  • Posted a reply to Print Form, on the site WordPress.org Forums:
    I do have the Contact From 7 to PDF, but that doesn't give the option…

    7 months ago

  • Created a topic, Print Form, on the site WordPress.org Forums:
    Is there a way to have the form print in a nice format…

    7 months ago

  • Created a topic, My New Must-Have, on the site WordPress.org Forums:
    Love it. This is my new must-have, go-to plugin for al…

    9 months ago

  • Posted a reply to New Comments not Shown in Recent Comments Section, on the site WordPress.org Forums:
    Shoot, never mind. It was my cache.

    9 months ago

  • Created a topic, New Comments not Shown in Recent Comments Section, on the site WordPress.org Forums:
    When I'm logged in, I can see the comment count shown …

    9 months ago

  • Posted a reply to Can’t change width, on the site WordPress.org Forums:
    I was able to adjust with css using .oxilab-flip-box-style

    10 months ago

  • Created a topic, Can’t change width, on the site WordPress.org Forums:
    I can't change the width of the flip boxes. Although t…

    10 months ago

  • Posted a reply to Align Top, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for that. :) Worked well.

    10 months ago

  • Posted a reply to Fields all missing, on the site WordPress.org Forums:
    Their FAQs page says: You should see a database upgrade prompt at the top of…

    10 months ago

  • Created a topic, Fields all missing, on the site WordPress.org Forums:
    All of my fields are missing. I've upgraded to the lat…

    10 months ago

  • Posted a reply to Passwords, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, I reset them all and logged the new ones for their purposes.

    10 months ago