WordPress.org

Profiles

  • Member Since: August 28th, 2016
  • Website: www.tourist-in-rom.com
  • Find me on:
  • Posted a reply to String translations disappeared with php 8.0, on the site WordPress.org Forums:
    Perfect. I enabled simplexml and it works. Thank you :)

    5 hours ago

  • Created a topic, String translations disappeared with php 8.0, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, some string translations are no more active wit…

    1 day ago

  • Posted a reply to Thumbnails lazy load, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Frank, something deletes the /cache/lyteCache folder and I created it now again manually. Is…

    2 months ago

  • Posted a reply to Conflict under Gutenberg, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for the suggestion but the problem is on all posts/pages and not only…

    2 months ago

  • Created a topic, Conflict under Gutenberg, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, since some days I disabled the Classic Editor. …

    2 months ago

  • Posted a reply to Thumbnails lazy load, on the site WordPress.org Forums:
    I have now created the lyteCache folder manually and it has loaded the thumbnails. Then…

    2 months ago

  • Posted a reply to Thumbnails lazy load, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Frank, looking into the Waterfall I found that the thumbnails are now loaded twice,…

    2 months ago

  • Posted a reply to Thumbnails lazy load, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Frank, all php access was blocked in the plugin folder. I allowed now access…

    3 months ago

  • Posted a reply to Thumbnails lazy load, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Frank, xmlrpc is blocked onmy server, do you need it? The provider suggested to…

    3 months ago

  • Posted a reply to Thumbnails lazy load, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Frank, my host provider asks What is the full url so we can replicate…

    3 months ago

  • Posted a reply to Thumbnails lazy load, on the site WordPress.org Forums:
    Looking into the Cloudflare Cache I found several requests to lytecache.php. They all bypass Cloudflare…

    3 months ago

  • Created a topic, Thumbnails lazy load, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I'm trying to optimize my site and found the th…

    3 months ago

  • Posted a reply to NG 3.3.20 breaks RankMath functionality, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I checked the new 3.4.7 but the incompatibily with RankMath still persists. The use…

    5 months ago

  • Created a topic, Works perfect, on the site WordPress.org Forums:
    Very easy to use tool to give temporary access to the …

    5 months ago

  • Created a topic, Great plugin and support, on the site WordPress.org Forums:
    Using WP Fastest Cache Premium since years. Compared w…

    5 months ago

  • Posted a reply to Last update breaks Rankmath editor functionalit, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Rankmath published an update and everything works correct now. I'm sorry for the inconvenience…

    5 months ago

  • Posted a reply to Last update breaks Rankmath editor functionalit, on the site WordPress.org Forums:
    There is no error message on screen. I enabled the php error log but found…

    5 months ago

  • Posted a reply to Last update breaks Rankmath editor functionalit, on the site WordPress.org Forums:
    I see the error on the screen. In the editor of posts and pages, the…

    5 months ago

  • Created a topic, Last update breaks Rankmath editor functionalit, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I'm sorry to report that ver 1.7.15 makes Rankm…

    5 months ago

  • Created a topic, Great, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for keeping this function alive :)

    6 months ago

  • Created a topic, Automatic repeat, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, is it possible to configure in Lyte automatic repl…

    6 months ago

  • Posted a reply to NG 3.3.20 breaks RankMath functionality, on the site WordPress.org Forums:
    Same here.

    6 months ago

  • Created a topic, Post titles disappeared, on the site WordPress.org Forums:
    After the last updates, on some post the title disappe…

    8 months ago

  • Posted a reply to Stop playing, on the site WordPress.org Forums:
    OK, thank you.

    9 months ago

  • Posted a reply to Stop playing, on the site WordPress.org Forums:
    I have tried this, but did not work.

    9 months ago

  • Created a topic, Stop playing, on the site WordPress.org Forums:
    With the code httpv://www.youtube.com/watch?v=_SQkWbRu…

    9 months ago

  • Posted a reply to LuckyWP Table of Contents does not work after WP YouTube Lyte update, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @optimizingmatters, this fixed the problem. Thank you

    10 months ago

  • Created a topic, LuckyWP Table of Contents does not work after WP YouTube Lyte update, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, this is just to inform you about the problem. I…

    10 months ago

  • Created a topic, Homepage, Google Search: URL is not on Google, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, the message is Coverage: Duplicate, submitted …

    10 months ago

  • Created a topic, Great plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Simple to use, very lyte :)

    12 months ago

  • Posted a reply to Thumbnail not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, everything ok now. Thank you.

    12 months ago

  • Posted a reply to Thumbnail not showing, on the site WordPress.org Forums:
    OK, I have disabled local caching and the thumbnails are there. But now I have…

    1 year ago

  • Created a topic, Thumbnail not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, in the bottom of the page are 2 youtube videos.…

    1 year ago

  • Posted a reply to Slows down, on the site WordPress.org Forums:
    I had the same problem like this one https://wordpress.org/support/topic/external-script-from-youtube-com-loaded-on-all-pages-also-without-video-embeds/ I loaded youtube in a popup…

    1 year ago

  • Created a topic, Slows down, on the site WordPress.org Forums:
    I kept this plugin for a while as every change require…

    1 year ago

  • Created a topic, Excellent plugin, on the site WordPress.org Forums:
    The possibility to show pages/posts automatically by l…

    1 year ago

  • Created a topic, Perfect, on the site WordPress.org Forums:
    After long research and waste of time with other solut…

    1 year ago

  • Created a topic, Button color?, on the site WordPress.org Forums:
    My three stars are based on the fact that I think the …

    1 year ago

  • Created a topic, Button color theme style, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, how can I set the plugin to the theme style? If…

    1 year ago

  • Posted a reply to Bug in 2.8.4, on the site WordPress.org Forums:
    2.9 works correct :) , problem solved.

    1 year ago

  • Posted a reply to Multilanguage for emails and feedback messages, on the site WordPress.org Forums:
    From your answer I understand that it is possible to generate EM emails in different…

    1 year ago

  • Created a topic, Multilanguage for emails and feedback messages, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I think, EM is a great plugin and I would like …

    1 year ago

  • Posted a reply to Bug in 2.8.4, on the site WordPress.org Forums:
    Also the 2.8.5 has the same problem. I had again to roll back to 2.8.3.

    1 year ago

  • Created a topic, Bug in 2.8.4, on the site WordPress.org Forums:
    Since 2.8.4 the editor does my child theme CSS. In my …

    1 year ago

  • Created a topic, Clone not working site dead, on the site WordPress.org Forums:
    This was the worst experience I ever had with a plugin…

    1 year ago

  • Created a topic, Clone not working site dead, on the site WordPress.org Forums:
    I tried to clone the site to have a test environment b…

    1 year ago

  • Created a topic, Multilingual title, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, this is a great plugin. Until now I used the fl…

    1 year ago

  • Posted a reply to issue with latest version, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have the same problem and have sent details to support. Thank you Bernhard

    1 year ago

  • Posted a reply to WP Show Posts Title tag, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you *****

    2 years ago

  • Created a topic, WP Show Posts Title tag, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have the following problem: I use the Generat…

    2 years ago