WordPress.org

Profiles

RogerWheatley

Profile picture of RogerWheatley
  • Member Since: June 4th, 2011
  • @rogerwheatley on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Buttons don't save the details entered.", on the site WordPress Support Forums:
    I've opened a ticket for this (#545558) Thank you.

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "PHP errors when I try to save a button", on the site WordPress Support Forums:
    I get the same error as piggybanktechnology Posted here: https://wordpress.org/support/topic/buttons-dont-save-the-details-entered

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Six Template Dropdowns", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue here!

    3 weeks ago

  • Created a topic, Plugin not detecting working template or working WHMCS, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Created a topic, Buttons don't save the details entered., on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "After upgrade Posts aren't listed, I only see the shortcode", on the site WordPress Support Forums:
    @jdev Here's what worked for us... Make a note of pages and their shortcodes. Create…

    2 months ago

  • Posted a reply to "After upgrade Posts aren't listed, I only see the shortcode", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue here! Is there a fix available? Reactivating the plugin constantly is frustrating to…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Publicize not posting images to linkedin", on the site WordPress Support Forums:
    Update - We fixed the issue. It was website related.

    3 months ago

  • Posted a reply to "Publicize not posting images to linkedin", on the site WordPress Support Forums:
    Oops... Here are the URLs: http://bizcatalyst360.com/top-ten-leadership-skills-for-2020/ http://bizcatalyst360.com/effective-meetings-the-top-three-challenges/

    3 months ago

  • Posted a reply to "Publicize not posting images to linkedin", on the site WordPress Support Forums:
    @Jeremy Herve Same issue here - Shares to LinkedIn missing images. Example URLs:

    3 months ago

  • Posted a reply to "Photon loads wrong image proportions", on the site WordPress Support Forums:
    @Adrian - And on desktops ;) :) Screenshot image info Photon active: https://dl.dropboxusercontent.com/u/3306550/photon-active.png Screenshot image…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Photon loads wrong image proportions", on the site WordPress Support Forums:
    We have the same issue. Wrong image proportions. Photon is active and we create a…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Obtaining Copies of Photon Cached Images - How?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks very much @Jeremy Herve! Muchly appreciate the helpful reply. I note that there seems…

    4 months ago

  • Created a topic, Obtaining Copies of Photon Cached Images - How?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "SMTP Error: Could not connect to SMTP host.", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue here... Broken on WP 4.5 I tried the plugin on 3 separate physical…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Modifying simppeli_posted_on", on the site WordPress Support Forums:
    @Brett_the_Librarian Simple, they use scripts that scans for author IDs. WordPress will see the "author"…

    7 months ago

  • Created a topic, Slows down site, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "WP admin broken", on the site WordPress Support Forums:
    @ Kostas Vrouvas Yes, the site routes via Cloudflare. I don't remember the details so…

    10 months ago

  • Created a topic, "Ads" option disappeared from WP Admin, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "WP125 not shown after update to W4.3", on the site WordPress Support Forums:
    @Robert Cadar What did you use in place?

    1 year ago

  • Posted a reply to "WP125 not shown after update to W4.3", on the site WordPress Support Forums:
    Given the plugin has not been updated in over a year. The update to WP…

    1 year ago

  • Created a topic, Broken - Ads no longer display in WP 4.3, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "An unknown error has occurred (805303f4)", on the site WordPress Support Forums:
    More information... It seems if I manually enter the address as: http://xxxxxx.com/wp-content/plugins/google-sitemap-generator/sitemap.xsl, a sitemap displays,…

    1 year ago

  • Created a topic, An unknown error has occurred (805303f4), on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, WP admin broken, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, WP admin broken, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "anti spam or captcha", on the site WordPress Support Forums:
    @Mailpoet With respect, the reply misses a big issue, in my opinion - Yes, you…

    1 year ago

  • Created a topic, Displays in post and page, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "HTTP cURL Problem", on the site WordPress Support Forums:
    @NextScripts API: NextScripts API is filled out with the "Your LinkedIn Page URL", "Your LinkedIn…

    1 year ago

  • Posted a reply to "HTTP cURL Problem", on the site WordPress Support Forums:
    @NextScripts No SSL errors (code 302): [url] => https://www.linkedin.com/ [content_type] => [http_code] => 302 [header_size]…

    1 year ago

  • Posted a reply to "HTTP cURL Problem", on the site WordPress Support Forums:
    @NextScripts Sorry, to clarify, when posts are sent to LinkedIn groups, hyperlinks don't work (they…

    1 year ago

  • Posted a reply to "HTTP cURL Problem", on the site WordPress Support Forums:
    @NextScripts This very much seems to be an issue with the plugin? When I use…

    1 year ago

  • Posted a reply to "HTTP cURL Problem", on the site WordPress Support Forums:
    Update: I should add, I can duplicate this across 8 other servers so far, using…

    1 year ago

  • Posted a reply to "HTTP cURL Problem", on the site WordPress Support Forums:
    @NextScripts Seems also that there's a log term bug at play? I have some problems…

    1 year ago

  • Posted a reply to "HTTP cURL Problem", on the site WordPress Support Forums:
    @NextScripts Thank you... Still does not work though: When I test curl -L https://www.linkedin.com/ on…

    1 year ago

  • Posted a reply to "HTTP cURL Problem", on the site WordPress Support Forums:
    @NextScripts FAQ answer #4.4 is missing on that page. Please can you provide the fix?…

    1 year ago

  • Created a topic, Works well, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Error 404 for all FAQs", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry Aman, :( I removed the plugin, and created an alternative system using WordPress post…

    1 year ago

  • Created a topic, Error 404 for all FAQs, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Add demo & screenshots", on the site WordPress Support Forums:
    Please can you display some screenshots? That would very helpful in garnering a better idea…

    1 year ago

  • Posted a reply to ""Ads" option disappeared from management panel", on the site WordPress Support Forums:
    @FeralReason In this case "All In One WP Security" was not in use. Rather a…

    1 year ago

  • Posted a reply to ""Ads" option disappeared from management panel", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, I found a fix! Here's the issue in this case. The ability to edit…

    1 year ago

  • Posted a reply to ""Ads" option disappeared from management panel", on the site WordPress Support Forums:
    When logged in as administrator, if I manually try to access the admin for WP125,…

    1 year ago

  • Posted a reply to ""Ads" option disappeared from management panel", on the site WordPress Support Forums:
    Also, forgot to mention, from the description: WP125 Requires: 2.8 or higher Compatible up to:…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Where do I find the editing...", on the site WordPress Support Forums:
    @FeralReason Not for all of us :( This appears to be an issue with many…

    1 year ago

  • Posted a reply to ""Ads" option disappeared from management panel", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, still not working... I removed ALL plugins and tried WP125 on default WP themes…

    1 year ago

  • Created a topic, No Ads Link in WP Admin Interface, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to ""Ads" option disappeared from management panel", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue here using WP4.1 Anyone find a fix yet?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Sliders not replacing properly", on the site WordPress Support Forums:
    @pamtbaau Still the same issue here (even with the CSS code). The fix for me…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Sliders not replacing properly", on the site WordPress Support Forums:
    @MatthewRuddy Great thank you. Muchly appreciated.

    2 years ago

Plugins