WordPress.org

Profiles

  • Member Since: November 11th, 2014
  • Find me on:
  • Created a topic, Pre-Sale question, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I sent a pre-sale question to the listed contact e…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Facebook for WooCommerce, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Update seems to be available today for 1.9.14. I a…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Good, with some improvements needed., on the site WordPress.org Forums:
    Hi At present I have disabled all the comments as it looked awful. When I…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Good, with some improvements needed., on the site WordPress.org Forums:
    Hi Overall the FAQ experience was good, and I managed…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to No Dashboard, on the site WordPress.org Forums:
    Yes. I turned off the filter and they came straight back.

    1 month ago

  • Posted a reply to Sorting by Newest first, on the site WordPress.org Forums:
    Super, that great. What was odd is I had that option set before, but the…

    1 month ago

  • Created a topic, Sorting by Newest first, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I remember I used to be able to sort the products b…

    1 month ago

  • Posted a reply to CcURL issue for Wordfence, on the site WordPress.org Forums:
    Yep, that is the entire message. I will reinstall in morning and see if it…

    2 months ago

  • Created a topic, ISP rebooted, I got locked out!, on the site WordPress.org Forums:
    Hi After our last message about whitelisting the local…

    2 months ago

  • Posted a reply to No Dashboard, on the site WordPress.org Forums:
    Found it!

    2 months ago

  • Posted a reply to No Dashboard, on the site WordPress.org Forums:
    Where is this _Analytics_ ?

    2 months ago

  • Posted a reply to No Dashboard, on the site WordPress.org Forums:
    So, I disable the SSO > Advanced > Content and Filters > Use WordPress Content…

    2 months ago

  • Created a topic, CcURL issue for Wordfence, on the site WordPress.org Forums:
    I have been getting this error in my Query Monitor Plu…

    2 months ago

  • Posted a reply to No Dashboard, on the site WordPress.org Forums:
    Great. Thanks for that. Not being a programmer or code expert, I am baffled to…

    2 months ago

  • Posted a reply to No Dashboard, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Not that I can see. I have the Pro version of the WPSSO and…

    2 months ago

  • Posted a reply to No Dashboard, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Thanks for getting back to me. - I have the latest of all those…

    2 months ago

  • Posted a reply to External object cache not in use, on the site WordPress.org Forums:
    I have this error occurring: External object cache not in use The Redis extension for…

    2 months ago

  • Posted a reply to Dashboard is blank WooCommerce Admin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I communicated with the plugin author and like most they pass the Balme. I…

    2 months ago

  • Posted a reply to Conflict with WooCommerce Admin Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    OK So I read the article, added the plugin and already had the debug set…

    2 months ago

  • Posted a reply to Conflict with WooCommerce Admin Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I turned "Use WordPress Content Filters option" to disabled and the issue disappeared. Are you…

    2 months ago

  • Posted a reply to Dashboard is blank WooCommerce Admin, on the site WordPress.org Forums:
    OK, and I will let you know of they are not willing to do a…

    2 months ago

  • Created a topic, Conflict with WooCommerce Admin Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi After some discussion with WooCommerce we have narr…

    2 months ago

  • Posted a reply to Dashboard is blank WooCommerce Admin, on the site WordPress.org Forums:
    OK That was quite easy, it was a plugin at the bottom of the list…

    2 months ago

  • Created a topic, Facebook for WooCommerce woes!, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I am having so many issues with this plugin I am be…

    2 months ago

  • Posted a reply to Dashboard is blank WooCommerce Admin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I checked the console and no WooCommerce related errors. I checked the logs and…

    2 months ago

  • Created a topic, No Dashboard, on the site WordPress.org Forums:
    Installed this morning and the dashboard has completel…

    2 months ago

  • Created a topic, Dashboard is blank WooCommerce Admin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I was informed this morning of the new dashboard f…

    2 months ago

  • Posted a reply to Installed followed instructions, get white screen on Safari 503 on Chrome, on the site WordPress.org Forums:
    OK, I think I found it Thanks Rob

    2 months ago

  • Posted a reply to Installed followed instructions, get white screen on Safari 503 on Chrome, on the site WordPress.org Forums:
    Not sure what you mean about the range by clicking the IP in the whitelist.…

    2 months ago

  • Posted a reply to Installed followed instructions, get white screen on Safari 503 on Chrome, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks!

    2 months ago

  • Posted a reply to Installed followed instructions, get white screen on Safari 503 on Chrome, on the site WordPress.org Forums:
    Super, added my IP to Whitelist and it seems to be working. Can I ask...How…

    2 months ago

  • Posted a reply to Installed followed instructions, get white screen on Safari 503 on Chrome, on the site WordPress.org Forums:
    Reinstalled and added the path to the script on my server, still white screen, and…

    2 months ago

  • Posted a reply to Installed followed instructions, get white screen on Safari 503 on Chrome, on the site WordPress.org Forums:
    Plugin could not be activated because it triggered a fatal error.

    2 months ago

  • Created a topic, Installed followed instructions, get white screen on Safari 503 on Chrome, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I installed the plugin went through the set-up proc…

    2 months ago

  • Created a topic, Super plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I have used this in order to bypass hack attempts on t…

    3 months ago

  • Created a topic, Video.js not loading, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I have a popup in my shop page, and I am slowly go…

    4 months ago

  • Posted a reply to PHP Error, on the site WordPress.org Forums:
    OK, thanks I will check and get back to you.

    4 months ago

  • Posted a reply to PHP Error, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry to sound like a newbie, but where would I check this?

    4 months ago

  • Created a topic, PHP Error, on the site WordPress.org Forums:
    Received this PHP error this morning after a block: W…

    4 months ago

  • Created a topic, Product Template, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I have been adding products to my page for the pas…

    4 months ago

  • Created a topic, Bots, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Just out of curiosity, does this protection system…

    4 months ago

  • Posted a reply to YouTube Subscriber creates error, on the site WordPress.org Forums:
    I recently added a SSL certificate, and change all the URLs to https, including the…

    4 months ago

  • Created a topic, YouTube Subscriber creates error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Since maybe one month ago I have received an error…

    4 months ago

  • Created a topic, WPBakery Page Builder Conflict, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Installed the last week, and since then, my WPBake…

    4 months ago

  • Created a topic, Conflict with plugin., on the site WordPress.org Forums:
    Hi Since a recent (last Version 5.38) update, the plu…

    4 months ago

  • Created a topic, Conflict with plugin., on the site WordPress.org Forums:
    Hi I started using the plugin as for some reason, my …

    4 months ago

  • Posted a reply to Unresponsive, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Just wanted to give some feedback. After setting the chunk size to 50MBs in…

    4 months ago

  • Posted a reply to Unresponsive, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. Yep it's running again, and yes I reduced the size. I will do another…

    4 months ago

  • Posted a reply to Unresponsive, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I initiated the BackUp start around 10.30am my time (GMT+2) Then I went to…

    4 months ago

  • Posted a reply to Unresponsive, on the site WordPress.org Forums:
    https://pastebin.com/J4CJtUNj

    4 months ago