WordPress.org

Profiles

Robert

Profile picture of Robert
  • Member Since: September 28th, 2011
  • Find me on:

  • Created a topic, Not worth the time, on the site WordPress Support Forums

    17 hours ago

  • Created a topic, half of my images are blurry, on the site WordPress Support Forums

    2 days ago

  • Created a topic, Half of my images are blurry, on the site WordPress Support Forums

    2 days ago

  • Posted a reply to "Just can't get it all to work...", on the site WordPress Support Forums:
    Hi! Thanks for the replies! I will check that debug information tomorrow. Since I posted…

    2 days ago

  • Created a topic, Just can't get it all to work..., on the site WordPress Support Forums

    3 days ago

  • Created a topic, Advanced Ajax Page Loader?, on the site WordPress Support Forums

    4 days ago

  • Created a topic, Set filters to display depending on previous filter?, on the site WordPress Support Forums

    4 days ago

  • Posted a reply to "Problem with permissions settings", on the site WordPress Support Forums:
    This was the problem and the fix: 755 for folders and 644 for files is…

    7 days ago

  • Posted a reply to "Problem with permissions settings", on the site WordPress Support Forums:
    By the way - I changed the functions.php for my theme to 775 and I…

    1 week ago

  • Created a topic, Problem with permissions settings, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Posted a reply to "Why does my site download from social networks?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Laliz, thanks again! I found several ways to download….I appreciate your advice….:) Rob

    1 week ago

  • Posted a reply to "Why does my site download from social networks?", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Laliz, Thanks for the info! I knew that about the stats - but what…

    1 week ago

  • Created a topic, Why does my site download from social networks?, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Posted a reply to "Have WP recognize custom post types?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jack, Thanks for the info - doesn't look too hard ;) I appreciate the…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Have WP recognize custom post types?", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Jack - thanks for the response! And it's all a mountain :) I get…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Have WP recognize custom post types?, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Google Analytics Data - degraded by SimpleShareButtons hits", on the site WordPress Support Forums:
    By the way - if anybody knows how to completely block these referrer's from this…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Google Analytics Data - degraded by SimpleShareButtons hits", on the site WordPress Support Forums:
    See my review…I had to remove it as well - was getting "bad" traffic, 100%…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Bad things happening after installing - just FYI!, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "blank/white page when viewing custom post types", on the site WordPress Support Forums:
    FYI - update: Just moved a copy to my in-house WAMP server - 512mb memory…

    3 weeks ago

  • Created a topic, blank/white page when viewing custom post types, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Created a topic, rating plugin that will display imported data?, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Created a topic, Direct DB access, custom fields, front-end display, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Where are feed items stored?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, No results on first page, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Merge & delete duplicate posts?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Update/Re-install WordPress Installation Failed, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "delete plugin requiring "connection information"?", on the site WordPress Support Forums:
    I have a backup of my production site - but not this site - which…

    2 months ago

  • Posted a reply to "delete plugin requiring "connection information"?", on the site WordPress Support Forums:
    Well - that didn't work! lol I do the re-install, under the update screen, enter…

    2 months ago

  • Posted a reply to "delete plugin requiring "connection information"?", on the site WordPress Support Forums:
    Hmmm….okay, just read those links. I think I'm going to try and re-install WordPress…brb!

    2 months ago

  • Posted a reply to "delete plugin requiring "connection information"?", on the site WordPress Support Forums:
    Yes - 1and1

    2 months ago

  • Posted a reply to "delete plugin requiring "connection information"?", on the site WordPress Support Forums:
    Hey bernbe - sorry, had to run out for a bit….good question about resetting the…

    2 months ago

  • Posted a reply to "delete plugin requiring "connection information"?", on the site WordPress Support Forums:
    Here's one error from the log of a plugin:- WARNING: File http://a3.mzstatic.com/us/r30/Purple3/v4/89/2e/72/892e72ad-0b3b-04c2-d6b6-70e534398ccc/screen480x480.jpeg is not a…

    2 months ago

  • Posted a reply to "delete plugin requiring "connection information"?", on the site WordPress Support Forums:
    Yes. And some other strange stuff as well: Getting errors uploading data - "Failed to…

    2 months ago

  • Posted a reply to "delete plugin requiring "connection information"?", on the site WordPress Support Forums:
    Actually, that didn't fix the problem…lol

    2 months ago

  • Posted a reply to "delete plugin requiring "connection information"?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Bernbe, All my folders were set to 705. Any ideas how that happened? It…

    2 months ago

  • Created a topic, delete plugin requiring "connection information"?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Doesn't work., on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Outstanding Plugin!, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Select or add multiple posts at one time?", on the site WordPress Support Forums:
    Trying to find my own answer - which rarely works ;) - and I was…

    2 months ago

  • Created a topic, Select or add multiple posts at one time?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "make urls active across hundreds of posts", on the site WordPress Support Forums:
    Hey CS, Works Perfectly! Thank you again for your help :) Rob

    2 months ago

  • Created a topic, make urls active across hundreds of posts, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "display product data/images from mysql to site", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Deterjan! I will give this a try…I know there are many plugins that will…

    3 months ago

  • Posted a reply to "display product data/images from mysql to site", on the site WordPress Support Forums:
    I should add - the original data comes in .csv or .xlsx - thanks!

    3 months ago

  • Created a topic, display product data/images from mysql to site, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "rename the database", on the site WordPress Support Forums:
    Ticket resolved….see above.

    3 months ago

  • Created a topic, rename the database, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Themecheck shows critical errors - WP-Amazillionaire, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "How to display an HTTP "GET"?", on the site WordPress Support Forums:
    Hey CS - now THAT looks like something I'll need a developer for! lol The…

    3 months ago