WordPress.org

Profiles

rickyprice

  • Member Since: January 28th, 2011
  • @rickyprice on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Content mismatch between AMP and canonical pages, on the site WordPress.org Forums:
    I do not create it, it just appears in Search Console as an error.

    22 hours ago

  • Created a topic, Content mismatch between AMP and canonical pages, on the site WordPress.org Forums:
    I am getting several (281) errors under Content mismat…

    1 day ago

  • Posted a reply to AMP not working for categories, on the site WordPress.org Forums:
    yes, apparently that fixed it thanks

    7 days ago

  • Created a topic, AMP not working for categories, on the site WordPress.org Forums:
    All category links on my site https://adondeirhoy.com …

    1 week ago

  • Posted a reply to Error 500 after the last update of the AMP plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Different line on my site https://adondeirhoy.com Fatal error: Cannot make static method AMP_Customizer_Design_Settings::register_customizer_ui() non static…

    4 months ago

  • Posted a reply to No thanks, on the site WordPress.org Forums:
    I agree with klartext no need to ellaborate on something that is not useful.

    5 months ago

  • Posted a reply to No. Really, no. Absolutely not., on the site WordPress.org Forums:
    yes yes 100% agree with you. I am a user and I do not like…

    5 months ago

  • Created a topic, More complicated than current used editor, on the site WordPress.org Forums:
    Tried it. Even went through the test they are asking t…

    5 months ago

  • Posted a reply to CDN not serving images, on the site WordPress.org Forums:
    Looking at your bucket NOTHING has been uploaded outside your 2010 and 2011 folders Heckman…

    7 months ago

  • Posted a reply to Dreamspeed is not serving files anymore, on the site WordPress.org Forums:
    opened a new one at https://wordpress.org/support/topic/cdn-not-serving-images/

    7 months ago

  • Created a topic, CDN not serving images, on the site WordPress.org Forums:
    Continuing from thread for http://adondeirhoy.com htt…

    7 months ago

  • Created a topic, CDN not serving images, on the site WordPress.org Forums:
    Continuing from thread for http://adondeirhoy.com htt…

    7 months ago

  • Posted a reply to Migrate Existing Files, on the site WordPress.org Forums:
    Creating a new one as the issue is a different now in the CDN

    7 months ago

  • Posted a reply to Dreamspeed is not serving files anymore, on the site WordPress.org Forums:
    I am not using any of those plugins that mikepatchouly is using The answer is…

    7 months ago

  • Posted a reply to Dreamspeed is not serving files anymore, on the site WordPress.org Forums:
    In my case, which is in another ticket also nothing changed. Actually aince april 4…

    7 months ago

  • Posted a reply to Migrate Existing Files, on the site WordPress.org Forums:
    Mika I have been waiting on this issue now for almost 4 weeks. Now the…

    7 months ago

  • Posted a reply to Migrate Existing Files, on the site WordPress.org Forums:
    Well support reps uploaded the images. Now the issue continues... When I create a post…

    7 months ago

  • Posted a reply to Migrate Existing Files, on the site WordPress.org Forums:
    Getting it on the dashboard. Udinra is an image sitemap

    7 months ago

  • Posted a reply to Migrate Existing Files, on the site WordPress.org Forums:
    Also i keep getting the message The hostname for DreamObjects has changed, click here to…

    7 months ago

  • Posted a reply to Migrate Existing Files, on the site WordPress.org Forums:
    This is still a mess. Disabled that plugin and the Udinra and moved to php…

    7 months ago

  • Created a topic, Migrate Existing Files, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Mika, I still show 26420 file(s) can be migrated t…

    8 months ago

  • Posted a reply to image uploading fine but not showing on front end, on the site WordPress.org Forums:
    And my url and all my previous comments are still in the moderation queu ...…

    10 months ago

  • Posted a reply to image uploading fine but not showing on front end, on the site WordPress.org Forums:
    In my case I had to rollback to 0.7.1 actually your plugin update broke my…

    10 months ago

  • Posted a reply to Malformed URLs After Upgrade…, on the site WordPress.org Forums:
    I am presenting the same issue. All my gallery images went crazy, the domain name…

    10 months ago