WordPress.org

Profiles

  • Member Since: November 22nd, 2007
  • Find me on:
  • Posted a reply to Can the form be manually hidden/closed by users?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you!

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Can the form be manually hidden/closed?, on the site WordPress.org Forums:
    Understood, thanks Kevin.

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Can the form be manually hidden/closed?, on the site WordPress.org Forums:
    Awesome, thank you.

    3 weeks ago

  • Created a topic, Can the form be manually hidden/closed by users?, on the site WordPress.org Forums:
    I wonder if this plugin allows me to add an “X” bu…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Can the form be manually hidden/closed?, on the site WordPress.org Forums:
    I wonder if this plugin allows me to add an “X” so…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Can the form be manually hidden/closed?, on the site WordPress.org Forums:
    I wonder if this plugin allows me to add an "X" so tha…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to SNAP conflict with ACF, on the site WordPress.org Forums:
    @nextscripts Wow, you didn't make my day. You made me MONTHS happy with this. I…

    1 month ago

  • Posted a reply to Site going down because of nxs-snap-pro-upgrade.php, on the site WordPress.org Forums:
    I'm glad WordPress 5.2 showed me what the error was via an email alert (recent…

    1 month ago

  • Posted a reply to Site going down because of nxs-snap-pro-upgrade.php, on the site WordPress.org Forums:
    @nextscripts Deleting that option in the database did fix the issue. And yes, I had…

    1 month ago

  • Posted a reply to Site going down because of nxs-snap-pro-upgrade.php, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks @nextscripts, I'll try that in the database in a few minutes. And sorry for…

    1 month ago

  • Created a topic, Site going down because of nxs-snap-pro-upgrade.php, on the site WordPress.org Forums:
    I don't know why, out of nowhere, nxs-snap-pro-upgrade…

    1 month ago

  • Created a topic, fluid layout for ad?, on the site WordPress.org Forums:
    Hey guys, I've added the following code to my functio…

    1 month ago

  • Created a topic, Data for Google Analytics, on the site WordPress.org Forums:
    Can't I add source/campaign parameters to Yuzo's links…

    1 month ago

  • Posted a reply to PHP Notice, on the site WordPress.org Forums:
    Still waiting.

    1 month ago

  • Posted a reply to SNAP conflict with ACF, on the site WordPress.org Forums:
    Still no reply on my tickets, of course. It's been months.

    1 month ago

  • Posted a reply to Non-Retina logo?, on the site WordPress.org Forums:
    @pixelspress Any news about this? Cheers!

    1 month ago

  • Posted a reply to Why do you not respond to tickets on the SNAP Premium API?, on the site WordPress.org Forums:
    Agreeded. They haven't replied tickets for months.

    2 months ago

  • Posted a reply to SNAP conflict with ACF, on the site WordPress.org Forums:
    @ig_communitysites Hello, I saw your previous reports about this. Did you manage to fix the…

    2 months ago

  • Created a topic, SNAP conflict with ACF, on the site WordPress.org Forums:
    I've been suffering with a serious conflict between SN…

    2 months ago

  • Posted a reply to Few questions from a new user, on the site WordPress.org Forums:
    Title bug persists on 1.5.5. I have to add this: <title><?php wp_title(); ?></title> …to the…

    2 months ago

  • Posted a reply to Non-Retina logo?, on the site WordPress.org Forums:
    Any help?

    2 months ago

  • Posted a reply to Error after updating, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry I took so long, @mohsinrafique. I've just done that and it's indeed working. Thanks.

    2 months ago

  • Created a topic, Non-Retina logo?, on the site WordPress.org Forums:
    I see AMP WP crops the logo when we upload it, but the…

    3 months ago

  • Posted a reply to Error after updating, on the site WordPress.org Forums:
    @mohsinrafique I've manually replaced the whole plugin folder via FTP (instead of updating via WordPress'…

    3 months ago

  • Posted a reply to Error after updating, on the site WordPress.org Forums:
    Just tried again and still no good, @mohsinrafique. Blank page.

    3 months ago

  • Created a topic, Error after updating, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I've just updated from 1.4.3.1 to 1.5.2 but had to…

    3 months ago

  • Posted a reply to PHP Notice, on the site WordPress.org Forums:
    @insertpostads Any help on the issue above? My error_log keeps getting hammered by that PHP…

    4 months ago

  • Posted a reply to Few questions from a new user, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry for the delay, @mohsinrafique, I was away on a trip. Great to hear about…

    4 months ago

  • Posted a reply to Few questions from a new user, on the site WordPress.org Forums:
    It does seem to have helped, @mohsinrafique! Still running re-validations on Google Search Console, but…

    5 months ago

  • Posted a reply to Few questions from a new user, on the site WordPress.org Forums:
    @mohsinrafique Thanks, I'll run some tests.

    5 months ago

  • Posted a reply to Few questions from a new user, on the site WordPress.org Forums:
    I'm still dealing with errors from Google's Search Console and this came up today: https://d.pr/i/iY5yNm…

    5 months ago

  • Posted a reply to Few questions from a new user, on the site WordPress.org Forums:
    Title bug persists on 1.4.3.

    5 months ago

  • Created a topic, Love it, on the site WordPress.org Forums:
    PowerPress has been my podcast plugin since I've launc…

    5 months ago

  • Posted a reply to Old Flash/SWF code in plugin, on the site WordPress.org Forums:
    @amandato Thank you very, very much! That did it. 😊

    5 months ago

  • Posted a reply to Few questions from a new user, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, can't leave it like this. I'm re-applying the fix now. Here's the page source…

    5 months ago

  • Posted a reply to Few questions from a new user, on the site WordPress.org Forums:
    @mohsinrafique I've forgotten about the title bug after updating to 1.4.2 yesterday, so if you…

    5 months ago

  • Posted a reply to Few questions from a new user, on the site WordPress.org Forums:
    Any idea about this warning from Google Search Console? "Image size smaller than recommended size"…

    5 months ago

  • Posted a reply to Few questions from a new user, on the site WordPress.org Forums:
    Just a heads-up: version 1.4.2 did indeed fix the amp-embed issue! Thanks a lot.

    5 months ago

  • Posted a reply to Old Flash/SWF code in plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, @shawnogordo!

    5 months ago

  • Posted a reply to Few questions from a new user, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @mohsinrafique, Great to hear that about 1.4.2! I'll update soon. On Jetpack, you should…

    5 months ago

  • Posted a reply to Not working on Safari, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you very much, that did it. Keep up the great work!

    5 months ago

  • Posted a reply to Few questions from a new user, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry for the delay, @mohsinrafique, I wasn't notified of your reply. Thanks for that hook,…

    5 months ago

  • Created a topic, Old Flash/SWF code in plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hey guys, I see you're still using old Flash/SWF code…

    5 months ago

  • Posted a reply to Not working on Safari, on the site WordPress.org Forums:
    Hey, @yingling017! Thanks for that input, I've fixed a few of the Console errors. I've…

    5 months ago

  • Posted a reply to Not working on Safari, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, @yingling017! WP Rocket doesn't seem to be generating that file automatically after clearing its…

    5 months ago

  • Posted a reply to Few questions from a new user, on the site WordPress.org Forums:
    Just updated to 1.4.1. I've noticed the ?random conflict was fixed, but I think that's…

    6 months ago

  • Posted a reply to title does not appear in amp, on the site WordPress.org Forums:
    Just updated to 1.4.1 and had to reapply this fix.

    6 months ago

  • Created a topic, Not working on Safari, on the site WordPress.org Forums:
    I don't know why, footnotes stopped working on Safari …

    6 months ago

  • Posted a reply to PHP Notice, on the site WordPress.org Forums:
    @insertpostads Hi! Thanks for getting back to me. I don't know what you mean by…

    6 months ago

  • Posted a reply to PHP Notice, on the site WordPress.org Forums:
    @insertpostads Any help here, please?

    6 months ago