WordPress.org

Profiles

retroriff

  • Member Since: March 10th, 2009
  • @retroriff on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Embed iframes and shortcuts, on the site WordPress.org Forums:
    Yoour example has the same problem. If you load your non AMP page in small…

    4 hours ago

  • Posted a reply to Embed iframes and shortcuts, on the site WordPress.org Forums:
    I added the amp-youtube script using amp_post_template_head hook, but the problem is that Youtube shortcode…

    1 day ago

  • Posted a reply to Embed iframes and shortcuts, on the site WordPress.org Forums:
    As the youtube URL is not responsive by default I add a wrapper dive with…

    1 day ago

  • Posted a reply to Embed iframes and shortcuts, on the site WordPress.org Forums:
    @lofesa Thanks, I will try that. @ampforwp They don't work by default. Should I make…

    3 days ago

  • Created a topic, Embed iframes and shortcuts, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I would need to know if it is possible to rend…

    4 days ago

  • Posted a reply to Getting Started, on the site WordPress.org Forums:
    I enabled AMP and your plugin but it doesn't load any AMP page. Tf I…

    5 days ago

  • Posted a reply to Several PHP Notices, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, I know. I was just notifying you about it. I use to debug in…

    6 days ago

  • Created a topic, Google Tag Manager, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I am firing GA via GTM. Is your plugin compati…

    6 days ago

  • Created a topic, Several PHP Notices, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I installed the plugin but getting several php…

    1 week ago

  • Posted a reply to Force Regenerate Thumbnails not working, on the site WordPress.org Forums:
    Solved. It was due to nginx permissions.

    2 weeks ago

  • Created a topic, Force Regenerate Thumbnails not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, it works in my localhost (php 5.6) but not in …

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Can’t login when redirect_to parameter exists, on the site WordPress.org Forums:
    The plugin is not generating that URL, I need it for anoother purposes. However the…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Can’t login when redirect_to parameter exists, on the site WordPress.org Forums:
    Now I made a copy from production site to stage site, disabled memcached and Varnish,…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Can’t login when redirect_to parameter exists, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, in my production site I can't login when acces…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Hm… does this plugin work with 4.4.2?, on the site WordPress.org Forums:
    It doesn't work to me. WP 4.6.1

    3 months ago

  • Posted a reply to Images are white until scroll, on the site WordPress Support Forums:
    Finally I disabled the plugin and did it on my own.

    6 months ago

  • Posted a reply to Images are white until scroll, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks a lot. Finally I disabled the plugin and added Lazy Load into the theme.

    8 months ago

  • Replied to an idea, Native Multilingual CMS Features, one more time

    8 months ago

  • Posted a reply to How to change default options?, on the site WordPress Support Forums:
    Exactly, that's what I mean. I am afraid that I don't know how to code…

    8 months ago

  • Posted a reply to How to change default options?, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, I don't get it work with that hook. I always get "Yes" by default.…

    8 months ago

  • Posted a reply to How to change default options?, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for answering so quickly. Do you mean something like this? add_action( 'save_post', 'tumblr_crosspostr_save', 1,…

    8 months ago

  • Created a topic, How to change default options?, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to Not sending register confirmation e-mails, on the site WordPress Support Forums:
    I can't remember the name but it was one that manages notifications.

    9 months ago

  • Created a topic, Filtering not working, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Images are white until scroll, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to plugin stopped working after latest WP update, on the site WordPress Support Forums:
    I have just installed it and it doesn't work.

    11 months ago

  • Created a topic, Modify AMP templates, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to Replace script from header to footer, on the site WordPress Support Forums:
    Kisonic, I agree with you.

    12 months ago

  • Posted a reply to Not sending register confirmation e-mails, on the site WordPress Support Forums:
    Solved. The problem was another plugin. Thanks.

    12 months ago

  • Created a topic, New users doesn't receive confirmation email, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Not sending register confirmation e-mails, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to Can't save settings, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, I didn't.

    1 year ago

  • Posted a reply to Can't save settings, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I tried disabling other plugins but WC. Finally I get it done but saving…

    2 years ago

  • Posted a reply to Can't save settings, on the site WordPress Support Forums:
    WooCommerce Version 2.3.8 WooCommerce Pay for Payment Version 1.3.5

    2 years ago

  • Created a topic, Can't save settings, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Veru bad performance, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks

    2 years ago

  • Created a topic, Veru bad performance, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Disable BJ Lazy Load on index pages, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Fee into total price when sending price to Paypal, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to 503 Error, on the site WordPress Support Forums:
    I updated to yhe last version of the plugin and now it works. Thanks.

    3 years ago

  • Posted a reply to In version 4.0.4 cann't find button "rebuild the sitemap", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, version 4 generates dynamic sitemap files, so you don't need a rebuild button anymore.

    3 years ago

  • Posted a reply to 503 Error, on the site WordPress Support Forums:
    I've disabled "Include sitemap in HTML format" but it doesn't work either.

    3 years ago

  • Posted a reply to 503 Error, on the site WordPress Support Forums:
    It doens't work.

    3 years ago

  • Posted a reply to 503 Error, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, there are no details because I think that it is a varnish issue. I…

    3 years ago

  • Created a topic, 503 Error, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Contact Form 7 is sending duplicate emails, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, I think that I had a problem with my email accounts.

    3 years ago

  • Created a topic, Contact Form 7 is sending duplicate emails, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, WooCommerce blank thumbs, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to WPML support?, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I did it, but It didn't work. Thanks!

    3 years ago

  • Posted a reply to WPML integration, on the site WordPress Support Forums:
    The solution of Francisco Torres is good to get the translations, but the translated message…

    3 years ago