WordPress.org

Profiles

redkite

  • Member Since: December 12th, 2007
  • @redkite on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Text missing in titles, on the site WordPress.org Forums:
    Never mind, I see this is in part related to the order that the class…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Text missing in titles, on the site WordPress.org Forums:
    Text is being dropped - it shows up fine in the editor…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Error in console, on the site WordPress.org Forums:
    That was it, I got it fixed, thanks.

    3 weeks ago

  • Created a topic, Can’t submit form in mobile devices, on the site WordPress.org Forums:
    I'm getting these errors when trying to submit in iOS …

    3 weeks ago

  • Posted a reply to YouTube never loads, on the site WordPress.org Forums:
    Apologies for all the comments - I did get it working here: https://www.pestprothermal.com/ For ACF…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to YouTube never loads, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, I tried another LL plugin and that one is working, even with the Chrome…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to YouTube never loads, on the site WordPress.org Forums:
    That site's having a lot of issues right now, I'm going to work on this…

    4 weeks ago

  • Created a topic, YouTube never loads, on the site WordPress.org Forums:
    If I turn on lazy loading for videos, the one on the h…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Error in console, on the site WordPress.org Forums:
    I'm getting this, and have no idea what it means. Plea…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Many ‘trying to get the property of a non-object’ errors, on the site WordPress.org Forums:
    Hmm - I'm not seeing it in the error log anymore. If it recurs I'll…

    1 month ago

  • Created a topic, Many ‘trying to get the property of a non-object’ errors, on the site WordPress.org Forums:
    We're seeing a lot of these errors: PHP Notice: Tryin…

    1 month ago

  • Created a topic, Big time saver, works perfectly, on the site WordPress.org Forums:
    A nice timesaver when converting a site from HTTP to H…

    2 months ago

  • Created a topic, Send PDF to another email, on the site WordPress.org Forums:
    When you manually create a PDF can you enter the email…

    2 months ago

  • Posted a reply to Site crashes after update, on the site WordPress.org Forums:
    Ah, yes - if only I could convince my clients that cheap shared hosting is…

    3 months ago

  • Created a topic, Site crashes after update, on the site WordPress.org Forums:
    After updating Event List the site gives a 500 error. …

    3 months ago

  • Created a topic, Dashboard is now a mess, on the site WordPress.org Forums:
    Wow, that's a big step toward confusion. This has now …

    3 months ago

  • Created a topic, Outstanding Slider, on the site WordPress.org Forums:
    I switched from MetaSlider to Smart Slider 3 a few mon…

    5 months ago

  • Posted a reply to Is there an item limit per gallery?, on the site WordPress.org Forums:
    I searched the theme already - it's not in the theme.

    5 months ago

  • Posted a reply to Is there an item limit per gallery?, on the site WordPress.org Forums:
    I don't have an easy way to do this, it's a client's site and on…

    5 months ago

  • Posted a reply to Is there an item limit per gallery?, on the site WordPress.org Forums:
    Perfect - adding limit="-1" did the trick. Thanks!

    5 months ago

  • Created a topic, Is there an item limit per gallery?, on the site WordPress.org Forums:
    I have the paging set for 25 items/page, but no matter…

    5 months ago

  • Posted a reply to Problems with latest update 5.7, on the site WordPress.org Forums:
    'Disaster' is not a word I used, nor was the line 'your plugin sucks', but…

    5 months ago

  • Posted a reply to Thumbnail generation alert, on the site WordPress.org Forums:
    It's not that site - this is a new site under development. I can't provide…

    5 months ago

  • Posted a reply to Problems with latest update 5.7, on the site WordPress.org Forums:
    Is it normal that you change a user's settings with your updates? This hasn't happened…

    5 months ago

  • Posted a reply to Thumbnail generation alert, on the site WordPress.org Forums:
    Unite Gallery seems to be a good and very similar replacement. It doesn't make sense…

    5 months ago

  • Posted a reply to Problems with latest update 5.7, on the site WordPress.org Forums:
    A lot of upset clients unable to login to their sites using a custom login…

    5 months ago

  • Posted a reply to Thumbnail generation alert, on the site WordPress.org Forums:
    Well - ignoring it doesn't help. The images in the gallery are shown at all…

    5 months ago

  • Posted a reply to Thumbnail generation alert, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, thanks. I'll ignore it.

    5 months ago

  • Posted a reply to Thumbnail generation alert, on the site WordPress.org Forums:
    No answer to this, I'll try once more as I'm now encountering the same problem…

    5 months ago

  • Created a topic, How to avoid CSS expressions with Foobox, on the site WordPress.org Forums:
    How would I fix/address the "Avoid CSS expressions" pr…

    6 months ago

  • Created a topic, Thank You, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for picking up the ball on this and for maki…

    6 months ago

  • Posted a reply to Notice: Undefined property: WP_Post_Type::$ID, on the site WordPress.org Forums:
    Any response would really be appreciated... but it's been almost 2 weeks so I'll begin…

    6 months ago

  • Posted a reply to Notice: Undefined property: WP_Post_Type::$ID, on the site WordPress.org Forums:
    Justin Tadlock of Theme Hybrid checked out this issue and told me:

    7 months ago

  • Created a topic, Notice: Undefined property: WP_Post_Type::$ID, on the site WordPress.org Forums:
    To access page: use demo, colosound in the popup. As …

    7 months ago

  • Created a topic, Thumbnail generation alert, on the site WordPress.org Forums:
    I'm getting this error: "Thumbnail Generation Alert! T…

    7 months ago

  • Created a topic, Thumbnail generation alert, on the site WordPress.org Forums:
    I'm getting this error: "Thumbnail Generation Alert! T…

    7 months ago

  • Created a topic, Where in my theme do modified template files go?, on the site WordPress.org Forums:
    I tried putting the modified gallery-default.php in th…

    7 months ago

  • Created a topic, HUGE time saver!, on the site WordPress.org Forums:
    You rock! This is such a big time saver and headache-a…

    7 months ago

  • Posted a reply to Images added with FooGallery don’t use HTTPS, on the site WordPress.org Forums:
    We got the HTTPS working by using a post-processing rule for WP Engine. But the…

    7 months ago

  • Posted a reply to Images added with FooGallery don’t use HTTPS, on the site WordPress.org Forums:
    I used this, suggested in another thread, and it made no difference. function force_https_the_content($content) {…

    8 months ago

  • Posted a reply to Images added with FooGallery don’t use HTTPS, on the site WordPress.org Forums:
    Please - someone answer me? The URL for the images (when you click to edit…

    8 months ago

  • Created a topic, Images added with FooGallery don’t use HTTPS, on the site WordPress.org Forums:
    How do I get FooGallery to always use HTTPS for image …

    8 months ago

  • Posted a reply to Tabs now missing, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. Actually I haven't ever encountered a problem like this with any other plugin…

    8 months ago

  • Posted a reply to Tabs now missing, on the site WordPress.org Forums:
    Also - we have another site in development using this plugin. The only links in…

    8 months ago

  • Posted a reply to Tabs now missing, on the site WordPress.org Forums:
    Am I missing where it mentions this in the plugin description page here? This is…

    8 months ago

  • Posted a reply to Tabs now missing, on the site WordPress.org Forums:
    And yes, the URL changed at launch and had to be updated in the DB.

    8 months ago

  • Posted a reply to Tabs now missing, on the site WordPress.org Forums:
    So instead of just showing a broken link, which would be expected if the source…

    8 months ago

  • Created a topic, Tabs now missing, on the site WordPress.org Forums:
    I made this site built on WP Engine hosting live tonig…

    8 months ago

  • Posted a reply to WooCommerce.com account associated with wrong WordPress.com login, on the site WordPress.org Forums:
    Doing the 'change connected account' didn't work for me, I had to go through WooCommerce.com…

    9 months ago

  • Posted a reply to WooCommerce.com account associated with wrong WordPress.com login, on the site WordPress.org Forums:
    I understand there's a single login, that's fine. But my client's WordPress.com account is connected…

    9 months ago