WordPress.org

Profiles

Ratspeed

Profile picture of Ratspeed
  • Member Since: October 12th, 2011
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Continuous Uninterrupted Audio Stream while navigating", on the site WordPress Support Forums:
    There are actually several html5 players that do this. The keywords to search for are…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Icecast stream", on the site WordPress Support Forums:
    http://ip-goes-here:port/live.ogg is what you want. The default mount point for SHOUTcast is /stream The default…

    5 months ago

  • Posted a reply to "[Plugin: CataBlog] Using my theme's lightbox instead of CataBlog's?", on the site WordPress Support Forums:
    WAH!!! After 4 hours... rel="lightbox[group]" That's all I had to do. I'm so proud of…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Bug? Erasing an Image from CataBlog Library causes gallery PHP error", on the site WordPress Support Forums:
    Oh wow.. check this out... Look how the order and alignment of the library entries…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Bug? Erasing an Image from CataBlog Library causes gallery PHP error", on the site WordPress Support Forums:
    I do have another note on THIS issue, though. I added more images to the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Bug? Erasing an Image from CataBlog Library causes gallery PHP error", on the site WordPress Support Forums:
    Err, actually, scratch that. I just remembered. It's not the lightbox I'm hacking, it's the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Bug? Erasing an Image from CataBlog Library causes gallery PHP error", on the site WordPress Support Forums:
    Okay cool :) Oh, btw, just fyi, regarding the other issue, I'm currently attempting to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Bug? Erasing an Image from CataBlog Library causes gallery PHP error", on the site WordPress Support Forums:
    Update: I noticed that when I went to the Gallery settings and "Saved Changes", the…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: CataBlog] Using my theme's lightbox instead of CataBlog's?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Bug? Erasing an Image from CataBlog Library causes gallery PHP error, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: CataBlog] Upload Error?", on the site WordPress Support Forums:
    If they could launch nukes in the 70's with 8k, I'm sure we could launch…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: CataBlog] Upload Error?", on the site WordPress Support Forums:
    Alright, I just had my host up my domain's PHP limit to 48 megs, just…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: CataBlog] Upload Error?", on the site WordPress Support Forums:
    Alright, I'm checking with my server's tech support to ask how much I'm allotted for…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: bbPress Custom CSS File] Oh Thank you", on the site WordPress Support Forums:
    I'm curious, for those of us still on 2.0.2, are there any options available? I…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: CataBlog] Upload Error?", on the site WordPress Support Forums:
    Just for testing purposes I tried uploading a 64k image and the same exact error…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: CataBlog] Upload Error?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same error. php.ini is set to 128MB. No host caps afaik. Should…

    3 years ago

  • Created a topic, Akismet: "Your WordPress home URL is invalid.", on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Special characters converted to question marks on save, revisited, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Wikiful Mediawiki Bridge] Can I help?", on the site WordPress Support Forums:
    I don't know jack about PHP but I would love to help as well in…

    3 years ago

  • Posted a reply to "No Wiki Syntax", on the site WordPress Support Forums:
    Seconded.

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Link Library] Links not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Whoah, that's weird. I wasn't exactly paying attention when, and I didn't make any changes,…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Link Library] Links not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Hey, Yannick, thanks for putting attention to this. We all understand how it must be…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Link Library] "No links found.", on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Link Library] Links not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Just for the record, same problem, just installed the plugin today. I used it once…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: GRAND Flash Album Gallery] Couldn't load the Main XML file.Error #1088", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem, using the default settings out of the box. I noticed that when I…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: BuddyPress Template Pack] Server error 500", on the site WordPress Support Forums:
    I have no idea... All I know is when I inserted a ~ in front…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: BuddyPress Template Pack] Server error 500, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago