WordPress.org

Profiles

pxforti

  • Member Since: April 10th, 2008
  • Victor, Idaho.
  • writenowdesign.com
  • WriteNowDesign
  • @pxforti on WordPress.org
  • Find me on:

Interests

Website Design, Coding, Technology, Skiing, Biking, Hiking

  • Posted a reply to <span class=\"resolved\" aria-label=\"Resolved\" title=\"Topic is resolved.\"></span>[Flexible Shipping for WooCommerce] 500 Internal Server Error, on the site WordPress.org Forums:
    Here is WooCommerce status: ### WordPress Environment ### Home URL: http://woocommerce.test Site URL: http://woocommerce.test WC…

    1 week ago

  • Posted a reply to 500 Internal Server Error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. I just updated WooCommerce Product Add-ons and WooCommerce Subscriptions and that fixed the problem.…

    1 week ago

  • Posted a reply to Cant login, on the site WordPress.org Forums:
    Do you have access to your website host? If so, you can log in there…

    1 week ago

  • Posted a reply to Cant login, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, that's strange since your site still displays. that means that wp-config.php has the correct…

    1 week ago

  • Posted a reply to Website/Pages, on the site WordPress.org Forums:
    Those are products not pages. If you delete the products, they won't show on the…

    1 week ago

  • Posted a reply to Help Search and Replace for semi-consistent data, on the site WordPress.org Forums:
    Something like the line below. This (.*?) means find everything between. [contact_form email=”myemail@mywebsite.com” subject=(.*?)\] export…

    1 week ago

  • Created a topic, 500 Internal Server Error, on the site WordPress.org Forums:
    I'm running WordPress on mamp. When I install flexible…

    1 week ago

  • Posted a reply to How to add Google Search Console html snippet to header., on the site WordPress.org Forums:
    If you are an administrator, then you should be able to see that. Do you…

    1 week ago

  • Posted a reply to Http to https, on the site WordPress.org Forums:
    It's possible that ssl is still active on your site, but that you have insecure…

    1 week ago

  • Posted a reply to Basic access authentication, on the site WordPress.org Forums:
    Go to the page or post, and on the right side, in Publish box, Visibility,…

    1 week ago

  • Posted a reply to “Sorry, no posts matched your criteria.”, on the site WordPress.org Forums:
    Happy to hear it works. Good luck!

    1 week ago

  • Posted a reply to “Sorry, no posts matched your criteria.”, on the site WordPress.org Forums:
    You are not selecting product categories. You are selecting blog / post categories. Product Categories…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to “Sorry, no posts matched your criteria.”, on the site WordPress.org Forums:
    Go to Appearance > Menus At the top of the screen, click the Options link.…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to “Sorry, no posts matched your criteria.”, on the site WordPress.org Forums:
    I think this is a WooCommerce question. If I go here, there are products in…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to “Sorry, no posts matched your criteria.”, on the site WordPress.org Forums:
    Do you have posts published that are in that category? If not, none will show…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to How to add Google Search Console html snippet to header., on the site WordPress.org Forums:
    If you have yoast seo installed, you can add the verification code there. Go to…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to WooCommerce/Theme Incompatibility, on the site WordPress.org Forums:
    You should check with theme developer to see if the theme supports WooCommerce. If not,…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to WordPress enforcing wrong slug ?, on the site WordPress.org Forums:
    Glad it worked.

    2 weeks ago

  • Posted a reply to WordPress enforcing wrong slug ?, on the site WordPress.org Forums:
    If WordPress keeps adding the -# to a post, it means there is already a…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to WordPress enforcing wrong slug ?, on the site WordPress.org Forums:
    If you go to All Pages or All Posts, there is a trash link at…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to An error occurred in the upload. Please try again later. BUT only with my theme, on the site WordPress.org Forums:
    If you're starting a theme from scratch, then did you start with the Underscores theme?…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Lightbox galleries refusing to function, on the site WordPress.org Forums:
    First, disable all plugins except 1 gallery plugin and see if that works. If not,…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to WordPress enforcing wrong slug ?, on the site WordPress.org Forums:
    Are you sure you don't have anything in your trash with that slug. When wp…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to breaks between pages, on the site WordPress.org Forums:
    When you get a theme, it has all the formats built in. In your case,…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to breaks between pages, on the site WordPress.org Forums:
    If there is already code in there, the create a new line and paste the…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Updating from Version 4.6.11?, on the site WordPress.org Forums:
    Lucky you :)

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Updating from Version 4.6.11?, on the site WordPress.org Forums:
    Generally, with WordPress, updates don't cause a problem, but rarely (for me) there is a…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to breaks between pages, on the site WordPress.org Forums:
    go to Appearance > Customize > Additional CSS and paste this code: .hentry {border-bottom: 1px…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Woo Commerce question, on the site WordPress.org Forums:
    from WordPress admin, go to Plugins and deactivate WooCommerce. That will eliminate any affect WooCommerce…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to “this website is in under construction soon come back”, on the site WordPress.org Forums:
    Talk to your host. There might be some switch to turn on your site. Your…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Media Titles Disappear After One Second, on the site WordPress.org Forums:
    It should work. I have done this on several sites without the issue you are…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Update-Error, on the site WordPress.org Forums:
    looks like your caldera forms plugin is causing the error. Make sure you have the…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Error establishing a database connection, on the site WordPress.org Forums:
    How about your db host? eg /** MySQL hostname */ define('DB_HOST', 'localhost'); usually, on linux…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Changing category Archives as category title, on the site WordPress.org Forums:
    If you have yoast seo, you can add it to the title in yoast below…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Website Not Working. Showing Following Error, on the site WordPress.org Forums:
    I would look in /public_html/wp-includes/ to see if load.php is missing or permissions or incorrect.…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Errors after tmp folder removing, on the site WordPress.org Forums:
    Do you have an error log on the host you can look at? Maybe you…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Media Titles Disappear After One Second, on the site WordPress.org Forums:
    You should try putting each media in it's own paragraph and each title in it's…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Wrong redirect, on the site WordPress.org Forums:
    You might want to try this: https://www.inmotionhosting.com/support/website/wordpress/duplicate-wordpress-site-for-testing

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Image Links not working (unclickable), on the site WordPress.org Forums:
    Go to Appearance > Customize Is there a css section at the bottom. If so,…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Wrong redirect, on the site WordPress.org Forums:
    Look in the .htaccess file to see if there is a redirect there.

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Not all Users Can Login Only Some, on the site WordPress.org Forums:
    if you can log in with ALL the user info, then the problem is the…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Image Links not working (unclickable), on the site WordPress.org Forums:
    The problem is the float on div that contains the audience pleasers. Remove the last…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Text displaying vertically in mobile mode, on the site WordPress.org Forums:
    you'd have to talk to elementor support to find out why it does that. You…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Text displaying vertically in mobile mode, on the site WordPress.org Forums:
    If you get to the area where you edit that text there might be a…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to WOOCOMM PLUGIN, on the site WordPress.org Forums:
    You should contact WooCommerce to see if they can modify an existing plugin to fit…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to HOME PAGE ISSUE, on the site WordPress.org Forums:
    yes. it will add spacing only to the top of home page.

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Text displaying vertically in mobile mode, on the site WordPress.org Forums:
    Add this to your style.css: .elementor-11 .elementor-element.elementor-element-43d95df .elementor-heading-title {display: inline-block;}

    3 weeks ago

  • Posted a reply to HOME PAGE ISSUE, on the site WordPress.org Forums:
    I think the reason the home is missing the spacing is that the other pages…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to WOOCOMM PLUGIN, on the site WordPress.org Forums:
    I think it can do that. But you are correct. It would be very tedious…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to DELETE SITE, on the site WordPress.org Forums:
    To find out who hosts your site: https://www.whoishostingthis.com to cancel your domain, call your domain…

    3 weeks ago

Plugins