WordPress.org

Profiles

puregraphx

  • Member Since: February 28th, 2010
  • @puregraphx on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Please clean up wc_aelia_eu_vat_assistant_exchange_rates_update_schedule__chosen, on the site WordPress.org Forums:
    Thx for clearing that up. Luckily this is a set up and forget setting.

    5 days ago

  • Created a topic, Please clean up wc_aelia_eu_vat_assistant_exchange_rates_update_schedule__chosen, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, We are still in the progress of configuring your p…

    6 days ago

  • Posted a reply to Submit button for form is not working – just spins, on the site WordPress.org Forums:
    How/where do you reactivate/unblock the REST API?

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Submit button for form is not working – just spins, on the site WordPress.org Forums:
    Is the 4.7 only on SVN or can we download it elsewhere?

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Attachments don't work – ERROR PostmanWpMail, on the site WordPress.org Forums:
    @jasonhendriks come on man, this ticket should NOT stated RESOLVED, this is STILL an issue,…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Submit button for form is not working – just spins, on the site WordPress.org Forums:
    We are on CF7 v 4.8 and have the same problem. On our site, it…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Yoast SEO + Visual Composer Grid Elements: wpseoPostScraperL10n is not defined, on the site WordPress.org Forums:
    Oh sorry, i thought you meant it has been fixed since 3.1. But it has…

    2 months ago

  • Posted a reply to Yoast SEO + Visual Composer Grid Elements: wpseoPostScraperL10n is not defined, on the site WordPress.org Forums:
    @mclaurent, as you can see, we are on 4.7.1 and the issue is still visible.

    2 months ago

  • Posted a reply to Fault Report: Yoast SEO and visual composer error, on the site WordPress.org Forums:
    Any update on this? Still having this issue with the latest versions of Yoast SEO…

    2 months ago

  • Posted a reply to Yoast SEO + Visual Composer Grid Elements: wpseoPostScraperL10n is not defined, on the site WordPress.org Forums:
    Same problem here. Yoast 4.7.1., Visual Composer 5.1.1. and Templatera 1.1.9. Have noticed this with…

    2 months ago

  • Posted a reply to Clef + Sucuri = 404 page after login, on the site WordPress.org Forums:
    Any update on this please?

    5 months ago

  • Posted a reply to Clef + Sucuri = 404 page after login, on the site WordPress.org Forums:
    The error looks like 78.23.211.240 - - [14/Feb/2017:12:19:48 +0100] "GET /wp-login.php?state=xxxx&code=xxxx&clef=true HTTP/1.0" 500 20 "https://www.tomsgates.com/wp-login.php?loggedout=true"…

    5 months ago

  • Created a topic, Clef + Sucuri = 404 page after login, on the site WordPress.org Forums:
    We have Clef 2.6.1. and Sucuri 1.8.3. installed and so…

    5 months ago

  • Created a topic, Feature Request – IP white listing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, love your plugin, easy to use, yet powerful. In my…

    6 months ago

  • Created a topic, Clef + Sucuri = 404 page after login, on the site WordPress.org Forums:
    We have Clef 2.6.1. and Sucuri 1.8.3. installed and ju…

    6 months ago

  • Posted a reply to Woocommerce Order Export – Unable to open abc.csv for reading, on the site WordPress.org Forums:
    Extra info from the php_errorlog in wp-admin [01-Feb-2017 09:06:34 UTC] ERROR PostmanWpMail: Guzzle\Common\Exception\InvalidArgumentException code=0 message=Unable…

    6 months ago

  • Created a topic, Woocommerce Order Export – Unable to open abc.csv for reading, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, We are using Woocommerce Order Customers CSV Expor…

    6 months ago

  • Posted a reply to Add to cart button does not apear, on the site WordPress.org Forums:
    No, it seems this is now default WC behaviour, when out of stock (back-orders allowed…

    6 months ago

  • Posted a reply to Plugin breaks loading of the Media Library, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, this fixed the issue. Although the settings page takes about 3 minutes to…

    7 months ago

  • Posted a reply to Plugin breaks loading of the Media Library, on the site WordPress.org Forums:
    Which settings are you exactly looking for?

    7 months ago

  • Posted a reply to Change memcached port, on the site WordPress.org Forums:
    Same issue here, our hoster Siteground uses port 20003, but we cannot change either their…

    7 months ago

  • Created a topic, Minified file does not remove original files from the code, on the site WordPress.org Forums:
    I have been using this plugin on a lot of websites, bu…

    7 months ago

  • Posted a reply to conflict with media library, on the site WordPress.org Forums:
    I would like to report the same problem (just created a separate ticket for this).…

    7 months ago

  • Created a topic, Plugin breaks loading of the Media Library, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have just noticed this bug. I first thought my …

    7 months ago

  • Posted a reply to With Postman, all Woocommerce emails are sent twice, on the site WordPress.org Forums:
    Same issue here. Woocommerce is configured to send different mails like New Order, Cancelled Order,…

    7 months ago

  • Posted a reply to Public event not showing, Keyring test = ok, API Search = ok, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, no issues thanks to the WPML code changes.

    9 months ago

  • Posted a reply to No invite email?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I am already using Postman SMTP and the Sendgrid API and the testmail arrives…

    9 months ago

  • Posted a reply to Multipart form survey… can tracking happen without Submit, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Ronald, I am truly sorry, but I don't understand your question. We simply want…

    9 months ago

  • Posted a reply to Public event not showing, Keyring test = ok, API Search = ok, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, we now see the test event because of some code changes in the WPML…

    9 months ago

  • Posted a reply to Uncaught TypeError: Cannot read property ‘body’ of undefined, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @amboutwe, I am sorry to reopen this [resolved] topic, but I have done some…

    9 months ago

  • Posted a reply to Uncaught TypeError: Cannot read property ‘body’ of undefined, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, you are right, it requires a different approach. We now started with a minimal…

    9 months ago

  • Posted a reply to Uncaught TypeError: Cannot read property ‘body’ of undefined, on the site WordPress.org Forums:
    "after disabling everything and re-enabling the plugins one by one." kinda preceeds your answer.

    9 months ago

  • Created a topic, Uncaught TypeError: Cannot read property ‘body’ of undefined, on the site WordPress.org Forums:
    wp-tinymce.php?c=1&ver=4401-20160726:12 We tracke…

    9 months ago

  • Posted a reply to Public event not showing, Keyring test = ok, API Search = ok, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I am 100% sure the Events Template is attached to this page, because when…

    9 months ago

  • Posted a reply to Multipart form survey… can tracking happen without Submit, on the site WordPress.org Forums:
    @ronalfy Could a donation speed things up?

    10 months ago

  • Posted a reply to Multipart form survey… can tracking happen without Submit, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Ronald, I have activated this Gravity Forms add-on "Partial Entries" (I believe this is…

    10 months ago

  • Posted a reply to .htaccess default content removed automatically, on the site WordPress.org Forums:
    Same problem. But there are no "steps to reproduce", this all happens automatically everytime this…

    10 months ago

  • Created a topic, Public event not showing, Keyring test = ok, API Search = ok, on the site WordPress.org Forums:
    1/ The Keyring connection has been made and tested: "T…

    10 months ago

  • Created a topic, I would like to set the og:url to an animated GIF url, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Wierd Files After Minify 000000/d8bad/, on the site WordPress Support Forums:
    I have no idea about theme compatibility, i hope the author can help you with…

    1 year ago

  • Posted a reply to W3 Total Cache error:It appears Minify URL rewriting is not working., on the site WordPress Support Forums:
    It would be kind if you'd share your edits.

    1 year ago

  • Posted a reply to Minified JS "embed in head" still places JS in the footer., on the site WordPress Support Forums:
    The options embed after <body> and embed before </body> work as they should, one after…

    1 year ago

  • Posted a reply to Minified JS "embed in head" still places JS in the footer., on the site WordPress Support Forums:
    always manual, auto is way too unpredictable.

    1 year ago

  • Posted a reply to Minified JS "embed in head" still places JS in the footer., on the site WordPress Support Forums:
    Hi, as much as I appreciate your input, your response is not related to my…

    1 year ago

  • Created a topic, Minified JS "embed in head" still places JS in the footer., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to CSS / JS minify cache, on the site WordPress Support Forums:
    you first need to enable minify in the general settings, then further tweak in the…

    1 year ago

  • Posted a reply to Non-blocking using "async", on the site WordPress Support Forums:
    have you cleared the page cache? async is working for me.

    1 year ago

  • Posted a reply to so bad plugin, on the site WordPress Support Forums:
    And don't enable minify auto, every site is different so an auto option is never…

    1 year ago

  • Posted a reply to Wierd Files After Minify 000000/d8bad/, on the site WordPress Support Forums:
    those are the minified JS and CSS files, they should be there, no need to…

    1 year ago

  • Created a topic, Minified file is not minified, looks like combine only, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago