WordPress.org

Profiles

  • Member Since: June 12th, 2010
  • Find me on:
  • Posted a reply to Error: ‘style amp-custom (transformed)’ is too long, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. I think toggling the CSS beta feature fixed it. But we didn't change anything…

    1 week ago

  • Created a topic, Error: The author ‘style amp-custom (transformed)’ i, on the site WordPress.org Forums:
    New AMP errors in Google Console since today: The au…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Blank spaces insertion around shortcodes since WP 5.2 Upgrade, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Andrew. The added coded I pasted came from the code editor, "view in HTML".…

    5 months ago

  • Created a topic, Blank spaces insertion around shortcodes since WP 5.2 Upgrade, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Since this week, when updating a post built with…

    5 months ago

  • Posted a reply to An AMP component “script” tag is present, but is not used., on the site WordPress.org Forums:
    Same issue. Google picked it first on May 7, perhaps a glitch from recent update.…

    5 months ago

  • Created a topic, It works, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks

    6 months ago

  • Created a topic, Setting up AMP auto ads, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I would like to setup Auto Ads only for AMP page…

    6 months ago

  • Created a topic, Yoast v11 + Genesis: what is best now?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, We are reading about the likely overlap between …

    6 months ago

  • Created a topic, Strava, on the site WordPress.org Forums:
    Could Social Icons add a line item & icon for the …

    6 months ago

  • Created a topic, WPHeader Logo warning in Yoast 11, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I did a markup test to check the new Yoast 11 an…

    6 months ago

  • Posted a reply to Markup error in article Schema Yoast 11, on the site WordPress.org Forums:
    Having this issue as well. https://search.google.com/structured-data/testing-tool/u/0/#url=https%3A%2F%2Fwww.nicolaspujol.com%2Flaylas-leek-and-zucchini-tart%2F The markup says Publisher @type is Thing. Where do…

    6 months ago

  • Created a topic, Works perfect with new Gutenberg editor, on the site WordPress.org Forums:
    I was a beta user and since version 5.0.5 this plugin …

    6 months ago

  • Created a topic, Jetpack v7.0 100% AMP compatible – Missing 2 features, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Thanks for adding AMP compatibility in v7. Much …

    8 months ago

  • Posted a reply to Problem with images – IE 11, on the site WordPress.org Forums:
    It looks similar to the issue we are experiencing across browsers, not just IE. I…

    9 months ago

  • Posted a reply to Crawl Error, on the site WordPress.org Forums:
    Here is a post from other publishers having the same issue. Might be on Google's…

    9 months ago

  • Posted a reply to Crawl Error, on the site WordPress.org Forums:
    Same problem. All are AMP pages are getting de-indexed due to a crawl issue in…

    9 months ago

  • Posted a reply to Image Resizing issue, on the site WordPress.org Forums:
    @karim1301 @ampforwp this looks like the same issue as on our sites. This user is…

    9 months ago

  • Posted a reply to the images are deformed in amp version, on the site WordPress.org Forums:
    We are seeing the same problem on our sites. Github entry: https://github.com/ampproject/amp-wp/issues/1838 Does this affect…

    9 months ago

  • Posted a reply to Jetpack Update disabled some settings?, on the site WordPress.org Forums:
    Last week I turned on the performance / caching feature for files only (images off),…

    9 months ago

  • Posted a reply to media library empty for 2nd language, on the site WordPress.org Forums:
    Seems like the same issue as https://wordpress.org/support/topic/2-bugs-using-polylang-menu-disappearing-new-images-not-showing-in-editor/?

    9 months ago

  • Posted a reply to 2 bugs using Polylang: menu disappearing, new images not showing in editor, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. Alas these images aren't showing when Polylang is activated. This is a pretty standard…

    9 months ago

  • Posted a reply to 2 bugs using Polylang: menu disappearing, new images not showing in editor, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks @Chouby. I re-activated the plugin to see if the photos acquired a language setting,…

    9 months ago

  • Created a topic, 2 bugs using Polylang: menu disappearing, new images not showing in editor, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I installed Polylang yesterday and overall it seem…

    9 months ago

  • Posted a reply to We are Back, on the site WordPress.org Forums:
    Security is a journey, for any plugin and any software. Thanks for fixing the issue…

    11 months ago

  • Created a topic, What is &id=#### used for in search queries?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, We're noticing that searches are appended with a…

    11 months ago

  • Created a topic, Issue with image descriptions (mouse over) in Gutenberg, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, We populated descriptions for images using Guten…

    11 months ago

  • Created a topic, Positive first impression, on the site WordPress.org Forums:
    We were looking for a search box we can place anywhere…

    11 months ago

  • Posted a reply to How to make the search box align with the site width?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you!

    11 months ago

  • Posted a reply to How to make the search box align with the site width?, on the site WordPress.org Forums:
    Vinod, thanks! It worked with resizing, while creating a grey horizontal bar above the search…

    11 months ago

  • Created a topic, Best AMP plugin to date, on the site WordPress.org Forums:
    Kudos to the team who put this plugin together for AMP…

    11 months ago

  • Posted a reply to How to make the search box align with the site width?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Vinod, it looks like I had residual server cache showing also the previous form…

    11 months ago

  • Created a topic, How to make the search box align with the site width?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, we're testing the Yvory search box and would like …

    11 months ago

  • Posted a reply to AMP Search box issues with logo & keyboard placement, on the site WordPress.org Forums:
    Also, 3rd issue with search. When completing an AMP search (we tried on desktop with…

    1 year ago

  • Created a topic, AMP Search box issues with logo & keyboard placement, on the site WordPress.org Forums:
    Hi again, We installed AMP for WP on one more site a…

    1 year ago

  • Posted a reply to Issue with Primary Category (Yoast), on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Any update?

    1 year ago

  • Posted a reply to Issue with Primary Category (Yoast), on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, this is puzzling as I am not seeing these options: https://drive.google.com/file/d/1IL0i8d1jj-RRoIfueO9ZECAy2zyLMy-S/view?usp=sharing. Same for my…

    1 year ago

  • Posted a reply to Tracking plugin is not welcome, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, this helps. I think there may some users who would be ok sharing some…

    1 year ago

  • Posted a reply to Tracking plugin is not welcome, on the site WordPress.org Forums:
    Where is the option to disable tracking? I can't find a setting for this in…

    1 year ago

  • Posted a reply to Categories not clickable, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. I am not seeing the same panel as your dashboard: https://drive.google.com/file/d/1n4TNVw0WEtxY0bvwjJ7AlD0fQ7pv2DqO/view?usp=sharing. This is from…

    1 year ago

  • Posted a reply to Issue with Primary Category (Yoast), on the site WordPress.org Forums:
    Right, Vegetarian seems to be the last category by alphabetical order. The primary category in…

    1 year ago

  • Posted a reply to Can’t add a featured image, on the site WordPress.org Forums:
    We're also having issues with existing featured images, not opening after installing Gutenberg. We recorded…

    1 year ago

  • Created a topic, Categories not clickable, on the site WordPress.org Forums:
    One more thing we noticed: the full list of categories…

    1 year ago

  • Created a topic, Issue with Primary Category (Yoast), on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I am testing your AMP plugin on one of our si…

    1 year ago

  • Posted a reply to How to replace Category SEO title with Archive Headline?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Michael, I tried %%category%% and %%archive_title%% in the Taxonomies > Category field where SEO…

    1 year ago

  • Created a topic, How to replace Category SEO title with Archive Headline?, on the site WordPress.org Forums:
    The default in Yoast for Categories is 'title' then 'A…

    1 year ago

  • Created a topic, Some potential – Reporting a UI/UX issue with shortcodes and AMP video codes, on the site WordPress.org Forums:
    We've had issues with the current/legacy visual WordPr…

    1 year ago

  • Posted a reply to Submitted URL marked ‘noindex’ for URL we are not marking as such, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks @mikes41720. I can't think of any other plugin that would hide Yoast content, but…

    1 year ago

  • Created a topic, Submitted URL marked ‘noindex’ for URL we are marking as such, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, We just had a notification from Google that one …

    1 year ago

  • Created a topic, Lost AMP URL tracking/count in JetPack stats since June 6, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, since about 48 hours ago we are seeing a significa…

    1 year ago

  • Posted a reply to The tag ‘amp-social-share extension.js script’ appears more than once, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Weston. We are facing the same issue on this script, as well as others…

    1 year ago