WordPress.org

Profiles

PPNSteve

  • Member Since: January 18th, 2009
  • @ppnsteve on WordPress.org and Slack
  • Find me on:

  • Posted a reply to The following JSON errors were detected: Invalid unicode character, on the site WordPress.org Forums:
    went back and edited that same post, no JSON / unicode errors this time.. hopefully…

    4 days ago

  • Posted a reply to The following JSON errors were detected: Invalid unicode character, on the site WordPress.org Forums:
    Glad to help.. looking forward to the update.

    6 days ago

  • Posted a reply to Human test on forms or add free akismet key entry field, on the site WordPress.org Forums:
    Ok so add the stand-alone akismet plugin so jetpacks forms are processed thru it. Got…

    7 days ago

  • Posted a reply to The following JSON errors were detected: Invalid unicode character, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, OK the JSON file is at: http://pastebin.com/r9tfDecn And the HTML (txt) of the post:…

    7 days ago

  • Posted a reply to The following JSON errors were detected: Invalid unicode character, on the site WordPress.org Forums:
    I'm also seeing it with the error stating: The following JSON errors were detected: Invalid…

    7 days ago

  • Created a topic, Human test on forms or add free akismet key entry field, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, We are seeing quite a lot of spam and garbage ent…

    1 week ago

  • Created a topic, SSL/https not working correctly on 4.7.x, on the site WordPress.org Forums:
    Even after updating and checking the script, this isn'…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to automatic compression and file size limit problems, on the site WordPress.org Forums:
    thanks.. glad the auto-smushing is dealt with. any word on why its failing for close…

    2 months ago

  • Created a topic, automatic compression and file size limit problems, on the site WordPress.org Forums:
    New thread per Umesh Kumar Previously when I upload n…

    2 months ago

  • Posted a reply to Skipped (1.0 MB), size limit exceeded., on the site WordPress.org Forums:
    also getting the not smushed with files under 1.0 mb: "Skipped (979.7 KB), size limit…

    2 months ago

  • Posted a reply to Newly Uploaded Images Not Compressed Automatically, on the site WordPress.org Forums:
    We're also seeing this problem.. manual smushing works just fine but not auto. support email…

    2 months ago

  • Created a topic, used to work, now it doesn’t.. and no support too, on the site WordPress.org Forums:
    We've been having all new issues and apparently the pl…

    2 months ago

  • Posted a reply to How to use on FB without personal FB account, on the site WordPress.org Forums:
    well then I guess this plugin won't work for us at this time.. thanks

    2 months ago

  • Posted a reply to How to use on FB without personal FB account, on the site WordPress.org Forums:
    We were using that mailchimp supported one (social) previously and it did just fine until…

    2 months ago

  • Created a topic, How to use on FB without personal FB account, on the site WordPress.org Forums:
    So,, our current social plugin isn't working anymore a…

    2 months ago

  • Created a topic, Do You Have a Suggested Replacement?, on the site WordPress.org Forums:
    Apparently this plugin no longer functions correctly a…

    2 months ago

  • Posted a reply to Can we get the Proxy App and run it ourselves?, on the site WordPress.org Forums:
    SAME.. apparently this plugin has stopped working.. and we need it to work.

    2 months ago

  • Posted a reply to Was a great PlugIn until…, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks much for the (late) reply, appreciate it. We are still using it on a…

    3 months ago

  • Posted a reply to Weird Plans tab Issue, on the site WordPress.org Forums:
    Sent the support in through the plugin support link.. It may have sent or may…

    4 months ago

  • Posted a reply to Weird Plans tab Issue, on the site WordPress.org Forums:
    nope.. we have a user role that's between subscriber and editor that's been customized..

    4 months ago

  • Posted a reply to Weird Plans tab Issue, on the site WordPress.org Forums:
    sure.. We do not use the private settings.. we use members to create custom user/member…

    4 months ago

  • Posted a reply to Weird Plans tab Issue, on the site WordPress.org Forums:
    Currently nothing is enabled in the core control plugin..

    4 months ago

  • Posted a reply to Weird Plans tab Issue, on the site WordPress.org Forums:
    current active plugins are: Akismet - Version 3.2 Contact Form 7 - Version 4.5.1 Core…

    4 months ago

  • Posted a reply to Weird Plans tab Issue, on the site WordPress.org Forums:
    seeing one error line: "NetworkError: 400 Bad Request - http://www.thereishoppedit.com/wp-json/jetpack/v4/site" no other panel or details…

    4 months ago

  • Created a topic, Weird Plans tab Issue, on the site WordPress.org Forums:
    On latest version of the plugin we're seeing: https:/…

    4 months ago

  • Posted a reply to GD Star Ratingloading…, on the site WordPress.org Forums:
    ohhhhh interesting.. Thanks. may want to make it known in a final update on the…

    5 months ago

  • Created a topic, GD Star Ratingloading…, on the site WordPress.org Forums:
    Recently GDSR shows only GD Star Ratingloading... in t…

    5 months ago

  • Posted a reply to Dashboard widget not loading., on the site WordPress.org Forums:
    your fix also worked for me Thanks!

    5 months ago

  • Posted a reply to PHP Fatal error: plugins/w3-total-cache/w3-total-cache-api.php on line 143, on the site WordPress.org Forums:
    after some further searching I found https://wordpress.org/support/topic/dashboard-widget-not-loading/#post-8231198 which appears to resolve the issue.. confirm there…

    5 months ago

  • Created a topic, PHP Fatal error: plugins/w3-total-cache/w3-total-cache-api.php on line 143, on the site WordPress.org Forums:
    Been getting this error the last day or 2; Sep 28, 20:…

    5 months ago

  • Posted a reply to Can't Post Links On Homepage, on the site WordPress.org Forums:
    thanks for the links and info on allowing html in the services descriptions.. VERY helpful

    5 months ago

  • Posted a reply to There has been an error with the API. Please make sure your API settings are cor, on the site WordPress Support Forums:
    ohhh good find.. I didn't even notice that and I usually have pretty good attention…

    7 months ago

  • Posted a reply to BWS Panel?, on the site WordPress Support Forums:
    Don't use them usually, and assumed jetpack got on top because its a WP official…

    7 months ago

  • Posted a reply to BWS Panel?, on the site WordPress Support Forums:
    yeah its pretty bad overall: https://snag.gy/UKNniW.jpg

    8 months ago

  • Posted a reply to BWS Panel?, on the site WordPress Support Forums:
    can we move it to the bottom or into the settings submenu? Its current placement…

    8 months ago

  • Posted a reply to API Error - Not publishing with images, on the site WordPress Support Forums:
    only yoast seo was updated recently.. using 1.1.4 (latest iirc) ver of your plugin.

    8 months ago

  • Posted a reply to API Error - Not publishing with images, on the site WordPress Support Forums:
    sure, have it here: http://www.yugioh-world.com/article-32244(1).json fyi, publishing worked fine as of 3 days ago.. And…

    8 months ago

  • Posted a reply to API Error - Not publishing with images, on the site WordPress Support Forums:
    apparently its an apple only thing so that preview tool is a no-go.

    8 months ago

  • Posted a reply to API Error - Not publishing with images, on the site WordPress Support Forums:
    Also getting a publish error we never had before: There has been an error with…

    8 months ago

  • Posted a reply to Warning: DOMDocument::loadHTML(), on the site WordPress Support Forums:
    related error messages: Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: no name in Entity, line: 36 in /home/yugioh-w/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/inc/sitemaps/class-sitemap-image-parser.php on…

    8 months ago

  • Posted a reply to There has been an error with the API. Please make sure your API settings are cor, on the site WordPress Support Forums:
    If you want to check the json file its at http://www.yugioh-world.com/article-32244(1).json thanks.

    8 months ago

  • Created a topic, There has been an error with the API. Please make sure your API settings are cor, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to Connection lost. Saving has been disabled until you’re reconnected. We’re backin, on the site WordPress Support Forums:
    oh, no problem :p after reading some other older threads, I found a plugin that…

    10 months ago

  • Posted a reply to Connection lost. Saving has been disabled until you’re reconnected. We’re backin, on the site WordPress Support Forums:
    it can be any time from about 3 mins to 20 mins.. its very frustrating…

    10 months ago

  • Posted a reply to Connection lost. Saving has been disabled until you’re reconnected. We’re backin, on the site WordPress Support Forums:
    locked out.. can't do anything until it "reconnects"

    10 months ago

  • Posted a reply to Connection lost. Saving has been disabled until you’re reconnected. We’re backin, on the site WordPress Support Forums:
    thanks for answering.. at least someone is reading these threads... I'm pretty sure its not…

    10 months ago

  • Posted a reply to Connection lost. Saving has been disabled until you’re reconnected. We’re backin, on the site WordPress Support Forums:
    HELP! Why is no one answering this? HELP!

    10 months ago

  • Posted a reply to Connection lost. Saving has been disabled until you’re reconnected. We’re backin, on the site WordPress Support Forums:
    Connection lost. Saving has been disabled until you’re reconnected. We’re backing up this post in…

    10 months ago

  • Posted a reply to one site of many isn't showiing update avail, on the site WordPress Support Forums:
    email sent.. all I have was the plugin file.. I over-wrote cPanel's files with a…

    10 months ago

  • Posted a reply to one site of many isn't showiing update avail, on the site WordPress Support Forums:
    ahh hah found it.. it's cPanel's WP installer.. it adds a plugin that disables core…

    10 months ago