WordPress.org

Profiles

potins

  • Member Since: February 22nd, 2013
  • @potins on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Since update 0.9.65 (and all nest version) the preview button don’t work, on the site WordPress.org Forums:
    hello, thank you for you answer, i speak about the "Preview post button" . About…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Since update 0.9.65 and all other preview button don’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, since the version 0.9.65 (and all version after…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Jquery error on admin pages, on the site WordPress.org Forums:
    We continue to have an error after the last update. Yes the JS error is…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Since 0.9.6.5 javascript error in wp-admin, on the site WordPress.org Forums:
    Hello thank you for the update but here the problem stay and avoid all button…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Bugs last update 0.9.65, on the site WordPress.org Forums:
    It's a Javascript error your update just broke the Jquery and admin ajax request

    1 month ago

  • Created a topic, Since 0.9.6.5 javascript error in wp-admin, on the site WordPress.org Forums:
    i have that error in admin since the update : admin-…

    1 month ago

  • Posted a reply to Php fatal errors, on the site WordPress.org Forums:
    I have also an error when i try to save or display settings : oad-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,jquery-ui-core,jquery-ui-widget,jquery-ui-mouse,jquery-ui-sortable,quicktags,farbtastic,undersc&load[]=ore,backbone,wp-util,wp-backbone,media-models,plupload,wp-plupload,mediaelement,wp-mediaelement,media-views&ver=4.8.2:4…

    1 month ago

  • Posted a reply to Anormal load and realy long script, on the site WordPress.org Forums:
    ok i will do. unfortunately using the old version is not working , the plugin…

    1 month ago

  • Created a topic, Anormal load and realy long script, on the site WordPress.org Forums:
    hello since we updated your plugin our server is compl…

    1 month ago

  • Posted a reply to How to add custom meta for vidéos and Sub title ?, on the site WordPress.org Forums:
    can you give me an example to display a video from a Custom field ?

    8 months ago

  • Created a topic, How to add custom meta for vidéos and Sub title ?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, i can't find the filter i have to add on my fun…

    8 months ago

  • Posted a reply to Use of undefined constant alpha_length – assumed ‘alpha_length’, on the site WordPress.org Forums:
    yes same problem here !

    9 months ago

  • Posted a reply to Title & Sub-title showing twice in front page (with code “> appears also), on the site WordPress.org Forums:
    ok thank you , i will do it ;)

    12 months ago

  • Posted a reply to Title & Sub-title showing twice in front page (with code “> appears also), on the site WordPress.org Forums:
    unfortunately it's not working https://www.minutenews.fr/actualite/marseille-les-places-dans-les-files-dattente-de-la-caf-se-revendent-4-euros-189178.html?test=nocache i added : <h1 class="post-subtitle sub-title left"<?php if ( function_exists(…

    12 months ago

  • Posted a reply to Title & Sub-title showing twice in front page (with code “> appears also), on the site WordPress.org Forums:
    ok thank's i will check :) i will let you know

    12 months ago

  • Posted a reply to Title & Sub-title showing twice in front page (with code “> appears also), on the site WordPress.org Forums:
    ok thanks , then you confirm i can force to display the subtile with that…

    12 months ago

  • Posted a reply to Title & Sub-title showing twice in front page (with code “> appears also), on the site WordPress.org Forums:
    Hello i didn't find yet , can you tell me where ?

    12 months ago

  • Posted a reply to Title & Sub-title showing twice in front page (with code “> appears also), on the site WordPress.org Forums:
    Hello same problem here , but the solution for me is to add it manualy…

    12 months ago

  • Posted a reply to Cover in profile member doesn't look well, on the site WordPress.org Forums:
    Exactly the same problem here, some news ?

    12 months ago

  • Posted a reply to Load more for comment replies, on the site WordPress.org Forums:
    Hi have you done this feature already ? i didn't find any option so set…

    1 year ago