WordPress.org

Profiles

  • Member Since: January 2nd, 2009
  • Find me on:
  • Posted a reply to NGG 3.5.0 blocks mobile Navigation, on the site WordPress.org Forums:
    Great, glad it worked out! PolyWogg

    5 hours ago

  • Posted a reply to No support, on the site WordPress.org Forums:
    Unfortunately, with the pandemic, many plugin developers are having trouble keeping up with support requests.…

    2 days ago

  • Posted a reply to Title and caption missing in recent photos widget, on the site WordPress.org Forums:
    Intriguing...iF you inspect the two pages, they both seem to have a spot for the…

    2 days ago

  • Posted a reply to NGG 3.5.0 blocks mobile Navigation, on the site WordPress.org Forums:
    Well, fudge. But I think you have something else going on with that site too.…

    3 days ago

  • Posted a reply to NGG 3.5.0 blocks mobile Navigation, on the site WordPress.org Forums:
    Official support would obviously have more guidance, but as a fellow user, is it possible…

    3 days ago

  • Posted a reply to Conflict with NextGen, on the site WordPress.org Forums:
    There was another update today, and I can confirm it was a 6G / 5G…

    1 week ago

  • Posted a reply to Conflict with NextGen, on the site WordPress.org Forums:
    I'll try disabling that for the next update! I can confirm that it wasn't fixed…

    1 week ago

  • Posted a reply to Conflict with NextGen, on the site WordPress.org Forums:
    I've made progress! So I upgraded NextGen earlier today. I had been using it a…

    1 week ago

  • Posted a reply to Blurry Images in Filmstrip Gallery, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Barbara, another post was looking at resizing images, and included some tips to prevent…

    1 week ago

  • Posted a reply to Blurry Images in Filmstrip Gallery, on the site WordPress.org Forums:
    Ah-hah. The difference is apparent when the two are compared for the small bit of…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Blurry Images in Filmstrip Gallery, on the site WordPress.org Forums:
    Fellow user --> I think you need to clear your cache too -- the images…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Next gen gallery activation broke website, on the site WordPress.org Forums:
    As a fellow user, I can tell you the main solution is the same for…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Published gallery not displaying images, on the site WordPress.org Forums:
    Support might have something else to point to, but FYI, that link seems to going…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Description of photo = filename, on the site WordPress.org Forums:
    Cool, I'll file this one away for future use :) P.

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Shortcode Using Image IDs, on the site WordPress.org Forums:
    Maybe Benjamin will have a formal answer from support, but I use the original form:…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Unable to send proof, on the site WordPress.org Forums:
    I'm not sure what you are trying to do ... it's a simple gallery, you…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Unable to send proof, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Frederic, I'm using Firefox and Windows 10 and got no error from that page,…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Description of photo = filename, on the site WordPress.org Forums:
    Thats cool. Where do you add that code? Now I have ideas for my own…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Thumbnail rotation, on the site WordPress.org Forums:
    So there was one post a few weeks ago, including by the AIO developer, where…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Thumbnail rotation, on the site WordPress.org Forums:
    Support is running a bit slower than normal these days (likely pandemic related), but have…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Some galleries displaying “no images were found” from Album display, on the site WordPress.org Forums:
    WHile you're waiting for official support, you could try choosing a different permalink structure and…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Thumbnail rotation, on the site WordPress.org Forums:
    Support may have a more formal answer, but I would try disabling your hosting cache…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Thumbnail rotation, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, while you're waiting for a formal response from support, as a fellow user, I…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Display a gallery with a gallery link, on the site WordPress.org Forums:
    Official support might have a better way to explain this, but as a fellow user,…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Description of photo = filename, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Robert for clarification...so it isn't exactly the filename you want to change, it's the…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to nextGen shortcode not working, on the site WordPress.org Forums:
    I tried it on my site, and similar code generates the identical error. If I…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to nextGen shortcode not working, on the site WordPress.org Forums:
    I don't think so, but you'll likely have to wait for official support (running a…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to nextGen shortcode not working, on the site WordPress.org Forums:
    As a fellow user, you could try two small tweaks to narrow it down: a)…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Conflict with NextGen, on the site WordPress.org Forums:
    Perhaps, but it is doubtful to me. It seems to me like it is blocking…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Conflict with NextGen, on the site WordPress.org Forums:
    Unfortunately, no, or more like, "not really". So I tried opening an existing page today,…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Description of photo = filename, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Robert, not a support guy, just another user. The default setup doesn't have that…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Conflict with NextGen, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Gurra, If you deactivated AIOWPS completely, and you still had problems with NGG, then…

    1 month ago

  • Posted a reply to Conflict with NextGen, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, I'll have to wait to the next update causes a conflict. I'll try disabling…

    2 months ago

  • Created a topic, Conflict with NextGen, on the site WordPress.org Forums:
    So I've had a problem with a different plugin, NextGen…

    2 months ago

  • Posted a reply to Zero Support, on the site WordPress.org Forums:
    As another user, I was intrigued since there are literally hundreds/thousands of support posts. So…

    2 months ago

  • Posted a reply to Import title and description for photos, on the site WordPress.org Forums:
    FYI, while it doesn't help with direct uploading, I use Mylio to manage my files…

    3 months ago

  • Posted a reply to Facebook “excerpt” on a cloned post, on the site WordPress.org Forums:
    Long rabbit hole, looks like a conflict between YOAST and OPEN GRAPHITE. I think, but…

    3 months ago

  • Posted a reply to Facebook “excerpt” on a cloned post, on the site WordPress.org Forums:
    The part that is really confusing is that in the YOAST settings, I have it…

    3 months ago

  • Posted a reply to Facebook “excerpt” on a cloned post, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, I think. If you had actually clicked on the links, you would have seen…

    3 months ago

  • Posted a reply to Facebook “excerpt” on a cloned post, on the site WordPress.org Forums:
    Curiouser and curiouser. Disabled LS, put in a manual excerpt, cleared browser cache, forced rescrape…

    3 months ago

  • Created a topic, Facebook “excerpt” on a cloned post, on the site WordPress.org Forums:
    I'm seeing an odd interaction between YOAST, excerpts,…

    3 months ago

  • Posted a reply to CSS Not Loading, on the site WordPress.org Forums:
    I'm not official support, just another user who monitors the support forum...have you tried switching…

    3 months ago

  • Created a topic, Testing the new plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, saw your post on the support area, so came here to…

    3 months ago

  • Posted a reply to ColWidths won’t resize…, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, so THAT worked, since the graphics are not really text, I can style the…

    4 months ago

  • Posted a reply to ColWidths won’t resize…, on the site WordPress.org Forums:
    Seems to be working for the CSS, thanks! Alas, the hidden column wouldn't work as…

    4 months ago

  • Posted a reply to ColWidths won’t resize…, on the site WordPress.org Forums:
    Huh. I put them in per page rather than in the plugin settings and they…

    4 months ago

  • Posted a reply to ColWidths won’t resize…, on the site WordPress.org Forums:
    Wait...when they were both in, it seemed to be okay. I went with just the…

    4 months ago

  • Posted a reply to ColWidths won’t resize…, on the site WordPress.org Forums:
    Thangs TBG, I was going to do that but I kind of want the first…

    4 months ago

  • Posted a reply to ColWidths won’t resize…, on the site WordPress.org Forums:
    Oh for Pete's sake, I'm an idiot. I set this up about a year ago,…

    4 months ago

  • Posted a reply to ColWidths won’t resize…, on the site WordPress.org Forums:
    Most of it is okay, except for the last column (the rating). I don't want…

    4 months ago