WordPress.org

Profiles

Podd63

Profile picture of Podd63
  • Member Since: December 12th, 2011
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Plugins deactivating by themeselves", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you very much for your answer. I've deleted more than 600 rows of transients…

    4 months ago

  • Created a topic, Plugins deactivating by themeselves, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Fatal error: Call to a member function get_page_permastruct()", on the site WordPress Support Forums:
    Same here too !

    2 years ago

  • Posted a reply to "Latin 1 DB Charset", on the site WordPress Support Forums:
    Well I went to phpmyadmin, and I convert my db, every tables and columns to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Latin 1 DB Charset", on the site WordPress Support Forums:
    Yes the PO's DB is set to Latin 1 and my wp-config.php is set to…

    2 years ago

  • Created a topic, Latin 1 DB Charset, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "/none at the end of url (Permalinks)", on the site WordPress Support Forums:
    In Custom Community, you have to create a pixel transparent image and put it in…

    3 years ago

  • Posted a reply to "/none at the end of url (Permalinks)", on the site WordPress Support Forums:
    I tried to deactivate every extension... None of them was responsible of the trouble. I…

    3 years ago

  • Created a topic, /none at the end of url (Permalinks), on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Page Widget] Problem with Text widget", on the site WordPress Support Forums:
    I've just tried your proposition but it's not working for me... I just don't understand…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Page Widget] Not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I've got the same problem. When I drag and drop a widget on my…

    3 years ago

  • Custom Post Type UI