WordPress.org

Profiles

PierM

Profile picture of PierM
  • Member Since: August 21st, 2012
  • @pierm on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Great Support & Keeps Improving!, on the site WordPress.org Forums:
    Their staff helped me move to 1.6 without problem. The…

    2 months ago

  • Posted a reply to Unable to see CONTENT of the many accordions, on the site WordPress.org Forums:
    On your website, the previous version is 1.5 - which I believe worked well -…

    2 months ago

  • Posted a reply to Unable to see CONTENT of the many accordions, on the site WordPress.org Forums:
    I saw another response to another question I had asked earlier, answered - months later…

    2 months ago

  • Posted a reply to Unable to see CONTENT of the many accordions, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you but after reading through your documentation and I DON'T see answers to my…

    2 months ago

  • Posted a reply to Unable to see CONTENT of the many accordions, on the site WordPress.org Forums:
    FYI, I have deactivated and re-activated your plugin, just in case this would help. It…

    2 months ago

  • Created a topic, Unable to see CONTENT of the many accordions, on the site WordPress.org Forums:
    Ever since I upgraded to your latest version, I cannot…

    2 months ago

  • Posted a reply to Visual Editor not working in WordPress 4.6 on my laptop, on the site WordPress.org Forums:
    I am sorry to be showing up here too with the same issue... I have…

    3 months ago

  • Created a topic, Deactivating Plugin Loses ShortCode, etc?, on the site WordPress.org Forums:
    I am having problems with my editing tabs - Visual or …

    3 months ago

  • Posted a reply to 4.6 Compatibility?, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you very much for your offer to check out my site. I am a…

    4 months ago

  • Posted a reply to 4.6 Compatibility?, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you very much for your suggesting I check the site NOT logged in. You…

    4 months ago

  • Posted a reply to 4.6 Compatibility?, on the site WordPress Support Forums:
    After seeing a "replacement plugin" by someone else was acting up, I decided to reinstall…

    4 months ago

  • Created a topic, 4.6 Compatibility?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Links don't work/paste properly, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to Changing the order, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, indeed. Is there? And does themepoints respond to this Forum? Five months after the…

    1 year ago

  • Posted a reply to Images Missing from Mac Mail Subscriber E-mails, on the site WordPress Support Forums:
    One of the cloupup.com frame grabs finally showed up. Thank you. I do see that…

    2 years ago

  • Posted a reply to Images Missing from Mac Mail Subscriber E-mails, on the site WordPress Support Forums:
    I am sorry but I cannot find any kind of setting in Mac Mail that…

    2 years ago

  • Posted a reply to Images Missing from Mac Mail Subscriber E-mails, on the site WordPress Support Forums:
    AGAIN, my latest post about Robert Bresson did NOT generate any pictures in the e-mail.…

    2 years ago

  • Posted a reply to Images Missing from Mac Mail Subscriber E-mails, on the site WordPress Support Forums:
    After two posts that did not forward images in their e-mails, the latest one did!…

    2 years ago

  • Posted a reply to Images Missing from Mac Mail Subscriber E-mails, on the site WordPress Support Forums:
    New post today... Again no images on my Mac Mail. Thank you, Pier

    2 years ago

  • Posted a reply to Images Missing from Mac Mail Subscriber E-mails, on the site WordPress Support Forums:
    Well, I was optimistic a bit too early. My latest post, tonight - did you…

    2 years ago

  • Posted a reply to Images Missing from Mac Mail Subscriber E-mails, on the site WordPress Support Forums:
    It did work for me too! In the meantime I updated my Jetpack plugin, could…

    2 years ago

  • Posted a reply to Images Missing from Mac Mail Subscriber E-mails, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you Brandon. I am hoping to post something later today so you may be…

    2 years ago

  • Posted a reply to Images Missing from Mac Mail Subscriber E-mails, on the site WordPress Support Forums:
    Not sure whether it is some setting in Mac Mail (did look into it). I…

    2 years ago

  • Created a topic, Images Missing from Mac Mail Subscriber E-mails, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to FancyBox Vimeo No Playback, on the site WordPress Support Forums:
    Just in case this would be helpful this is what "Inspect" gives me: <div id="fancybox-tmp"…

    3 years ago

  • Created a topic, FancyBox Disconnect Image Links Between Different Pages, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, FancyBox Vimeo No Playback, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Emails not sending, on the site WordPress Support Forums:
    AND there is the issue described above of SOME posting e-mails going out but NOT…

    4 years ago

  • Posted a reply to Emails not sending, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you, Richard. I sent the header and the links that never generated e-mails to…

    4 years ago

  • Posted a reply to Emails not sending, on the site WordPress Support Forums:
    http://piermarton.info/ I had posted it above, but I can also, if that would be helpful…

    4 years ago

  • Posted a reply to Emails not sending, on the site WordPress Support Forums:
    http://piermarton.info/ Same issue: some posts leave, some don't. Before May 19, no problem then on…

    4 years ago

  • Posted a reply to Translate widget, on the site WordPress Support Forums:
    That codex was not helpful enough to me as it was not clear on where…

    4 years ago

  • Posted a reply to Google Translator Plugin (MORE LANGUAGES?) by V.J.Catkick, on the site WordPress Support Forums:
    I am speaking of the pull-down menu within the widget itself.

    4 years ago

  • Created a topic, Google Translator Plugin (MORE LANGUAGES?) by V.J.Catkick, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Translate widget, on the site WordPress Support Forums:
    That is a VERY good question. I wish someone would answer it.

    4 years ago

  • Created a topic, Redundant Name through Snippet, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Cannot update site-Missing update button but box is there!, on the site WordPress Support Forums:
    I have checked a few of the similar entries and I haven't found anything useful.…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Facebook Page Publish] Unable to publish (and no response)..., on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WP-Cumulus] Color not changing, on the site WordPress Support Forums:
    Anybody out there? Thank you.

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Tagline Rotator] "Unusual" text tagline, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Publish/Preview/Draft Options NOT Available, on the site WordPress Support Forums:
    I re-installed Firefox and that seemed to do it.

    4 years ago

  • Posted a reply to Publish/Preview/Draft Options NOT Available, on the site WordPress Support Forums:
    Somewhat resolved, yes... although I don't really know why my main browser, Firefox, stopped showing…

    4 years ago

  • Posted a reply to Publish/Preview/Draft Options NOT Available, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I did. Now for some reason, with my new Admin account and with Chrome,…

    4 years ago

  • Created a topic, Publish/Preview/Draft Options NOT Available, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP-Cumulus] Color not changing, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Facebook Page Publish] Unable to configure, on the site WordPress Support Forums:
    My error message: Facebook returned an error: The site URL in your Facebook application settings…

    4 years ago

Plugins