WordPress.org

Profiles

physalis

Profile picture of physalis
  • Member Since: July 28th, 2009
  • @physalis on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Members plugin not showing permissions on Chrome…, on the site WordPress.org Forums:
    Same problem here. Latest version of the plugin as well as WordPress’!

    3 months ago

  • Posted a reply to Contributor: Cannot see/publish pending questions, on the site WordPress.org Forums:
    Any updates on this matter, @designwall? Thanks in advance!

    3 months ago

  • Posted a reply to Contributor: Cannot see/publish pending questions, on the site WordPress Support Forums:
    Hi @designwall, I don't know if I get you right. I gave Contributors all rights…

    3 months ago

  • Posted a reply to Contributor: Cannot see/publish pending questions, on the site WordPress Support Forums:
    Hi @designwall, as indicated ('even though all permissions are set the same and they are…

    3 months ago

  • Created a topic, Contributor: Cannot see/publish pending questions, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to Last page edited cannot be chosen from jump menu, on the site WordPress Support Forums:
    @jkrill thanks for the update, hehe :). Seems to work after manually refreshing!

    4 months ago

  • Posted a reply to Last page edited cannot be chosen from jump menu, on the site WordPress Support Forums:
    Hey @jkrill , good to hear back from you :). I just tried the latest…

    4 months ago

  • Created a topic, Last page edited cannot be chosen from jump menu, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to [Bug] Images sized to 1/2 size with Retina settings checked, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Takis, I strongly believe it must have to do with caching, as it is…

    6 months ago

  • Posted a reply to [Bug] Images sized to 1/2 size with Retina settings checked, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Takis, unfortunately, as this is a live site, I am not able to go…

    6 months ago

  • Created a topic, [Bug] Images sized to 1/2 size with Retina settings checked, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to Huge performance impact on site with much content, on the site WordPress Support Forums:
    Hi @jkrill , thanks for solving the problem. However, it seems the fix with caching…

    8 months ago

  • Posted a reply to WPML: Not showing all posts from all languages correctly, on the site WordPress Support Forums:
    Any updates on this matter?

    8 months ago

  • Posted a reply to Manage Form - Does not work!, on the site WordPress Support Forums:
    A similar problem with a site I am using your plugin on. The form setting…

    8 months ago

  • Created a topic, WPML: Not showing all posts from all languages correctly, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to Huge performance impact on site with much content, on the site WordPress Support Forums:
    Just a little update: I see the error throughout a lot of my sites, so…

    9 months ago

  • Posted a reply to Huge performance impact on site with much content, on the site WordPress Support Forums:
    Hi @jkrill, seems you incorporated the changes, thank you so much, hehe :). However, since…

    9 months ago

  • Posted a reply to WPML wrong sitemap, on the site WordPress Support Forums:
    I can confirm this. In my case the URLs normally would have a /en/ between…

    9 months ago

  • Posted a reply to CSS still included since new version, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Tom, I already switched back to the latest working version and will stick with…

    9 months ago

  • Created a topic, CSS still included since new version, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Huge performance impact on site with much content, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Text sharing only on Twitter?, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to Icons not showing on Internet Explorer, on the site WordPress Support Forums:
    It does, hooray :)! Thanks for fixing it :).

    10 months ago

  • Posted a reply to Js Error, on the site WordPress Support Forums:
    No, it doesn’t seem so. That is good, thank you :). It’s actually 1.1.4 here.

    10 months ago

  • Posted a reply to Icons not showing on Internet Explorer, on the site WordPress Support Forums:
    I never had problems with Internet Explorer (11!) denying SVG images, so I suppose it…

    10 months ago

  • Created a topic, Icons not showing on Internet Explorer, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to Js Error, on the site WordPress Support Forums:
    Alright, now I understand. You asking for my browser version may just have shown me…

    10 months ago

  • Posted a reply to Js Error, on the site WordPress Support Forums:
    Try https://www.testboks.com/vebu/ - it’s all over the place. Since these JS errors are JS errors,…

    10 months ago

  • Posted a reply to Js Error, on the site WordPress Support Forums:
    I have these errors all the time as well, does not look very ideal, even…

    10 months ago

  • Posted a reply to Issues with front-end display when using Selectric, on the site WordPress Support Forums:
    No, I am not worrying much, though taking your time. I am happy for every…

    10 months ago

  • Posted a reply to Issues with front-end display when using Selectric, on the site WordPress Support Forums:
    Oooooh, I see, I just rushed over it and saw the Selectric classes all over…

    10 months ago

  • Created a topic, Issues with front-end display when using Selectric, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to settings?, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Hans, thanks for getting back so quickly. And have yourself a great 2016 already…

    11 months ago

  • Posted a reply to settings?, on the site WordPress Support Forums:
    Hi @jcvangent, thanks for hinting to that rather extensive plugin with so much in a…

    11 months ago

  • Posted a reply to How to hide it on certain custom post types?, on the site WordPress Support Forums:
    Woah, exactly what I need. Thank you <3!

    12 months ago

  • Posted a reply to How to hide it on certain custom post types?, on the site WordPress Support Forums:
    Oh, did you find an option to disable/enable it for single post types? I have…

    12 months ago

  • Posted a reply to Answered filtering doesn't work, on the site WordPress Support Forums:
    Working in my case.

    1 year ago

  • Posted a reply to Answered filtering doesn't work, on the site WordPress Support Forums:
    Have a look here: http://www.designwall.com/question/answered-filter-is-not-working-anymore/ - I just didn’t receive a notification that there has…

    1 year ago

  • Posted a reply to Answered filtering doesn't work, on the site WordPress Support Forums:
    Same here, I guess nobody else just realised the problem so far. Since the author…

    1 year ago

  • Posted a reply to Javascript callbacks clarification, on the site WordPress Support Forums:
    PS: Of course, you have to style the div, foremost to not appear on loading…

    1 year ago

  • Posted a reply to Javascript callbacks clarification, on the site WordPress Support Forums:
    Hi @river-clement , since I went through it myself I can explain how to approach…

    1 year ago

  • Posted a reply to Favorite status not saved, on the site WordPress Support Forums:
    You can in a way circumvent the problem by enabling 'Display loading indicator for buttons…

    1 year ago

  • Posted a reply to Favorite status not saved, on the site WordPress Support Forums:
    Can you replicate that it happens when the page is still loading, and does work…

    1 year ago

  • Posted a reply to Favorite status not saved, on the site WordPress Support Forums:
    Edit II: This happens even WHEN the page is loaded. I click on the Fav…

    1 year ago

  • Posted a reply to Password protection of pages not working, on the site WordPress Support Forums:
    Looks like it is working, though ;).

    1 year ago

  • Posted a reply to Favorite status not saved, on the site WordPress Support Forums:
    Edit: Well, it seems to happen when a page needs long to load completely. When…

    1 year ago

  • Posted a reply to Password protection of pages not working, on the site WordPress Support Forums:
    I did so, will try to investigate. The problem was, that it once in a…

    1 year ago

  • Posted a reply to Favorite status not saved, on the site WordPress Support Forums:
    I simply have the same problem on a site I am using it with, but…

    1 year ago

  • Posted a reply to Password protection of pages not working, on the site WordPress Support Forums:
    What do you mean? If you didn’t put in the fix, how is uninstalling and…

    1 year ago

  • Created a topic, Password protection of pages not working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

Plugins