WordPress.org

Profiles

  • Member Since: July 23rd, 2015
  • Find me on:
  • Created a topic, backup to pCloud, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, wanted to ask before trying: how's the backup to b…

    4 weeks ago

  • Created a topic, adjust container jump to tablet point, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, for a layout on a homepage I use a grid 25-50-25 …

    2 months ago

  • Posted a reply to Not correct after filtering, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, we had to move on, so now it's running without any infinity scroll. I…

    2 months ago

  • Posted a reply to Never seen such horrible UI, on the site WordPress.org Forums:
    I think you're in the wrong profession with such UI. Not gonna spend any minute…

    2 months ago

  • Posted a reply to Never seen such horrible UI, on the site WordPress.org Forums:
    you're such a hero. Should i now post your message in French to one of…

    2 months ago

  • Created a topic, Never seen such horrible UI, on the site WordPress.org Forums:
    after 40 minutes not being able to make a simple 2 *2 …

    2 months ago

  • Posted a reply to Form not sending in Chrome, on the site WordPress.org Forums:
    sorry i had a bad day yesterday :) In my case, it was a problem…

    2 months ago

  • Posted a reply to Form not sending in Chrome, on the site WordPress.org Forums:
    it's a bit lame to not come ask for help and support as well and…

    2 months ago

  • Posted a reply to Form not sending in Chrome, on the site WordPress.org Forums:
    self-solved

    2 months ago

  • Created a topic, Not correct after filtering, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, nice little plugin! There's a problem, same as wit…

    2 months ago

  • Posted a reply to Disable from related products, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, i did so already with css, ok, thx

    2 months ago

  • Posted a reply to Text slider?, on the site WordPress.org Forums:
    I tested without other plugins expect from Generatepress Premium, and still the same problem...

    2 months ago

  • Created a topic, Form not sending in Chrome, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, no problem in other browers, but in Chrome it isn'…

    3 months ago

  • Posted a reply to Text slider?, on the site WordPress.org Forums:
    That one is currently running 5.4.2 I will do some tests soon with other plugins…

    3 months ago

  • Posted a reply to Text slider?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, looks good, but i installed it and getting only 'this block has encountered an…

    3 months ago

  • Created a topic, Text slider?, on the site WordPress.org Forums:
    Since it's branded as the only slider ever needed... :…

    3 months ago

  • Created a topic, Disable from related products, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, great plugin, but would it be possible to remove,…

    3 months ago

  • Posted a reply to infinite scroll woocommerce archive, on the site WordPress.org Forums:
    That would be another reason to buy the premium theme ;) (i dont want to…

    3 months ago

  • Created a topic, infinite scroll woocommerce archive, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I read in two-year old topics that 'in the next u…

    3 months ago

  • Posted a reply to After remove product wishlist page go back to English language, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, yes indeed, that's totally the case. My individual profile language setting is different. Thanks…

    3 months ago

  • Created a topic, conditional pricing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, i need this pro version but only after those 'upco…

    3 months ago

  • Created a topic, After remove product wishlist page go back to primary language, on the site WordPress.org Forums:
    hi, not using wpmp since it's just a single lang site,…

    3 months ago

  • Posted a reply to not compatible with One-Click Checkout, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, yesterday I decided to eliminate the one-click-checkout plugin, due to another logical error in…

    4 months ago

  • Created a topic, not compatible with One-Click Checkout, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, absolutely stunning plugin you're having! But I st…

    4 months ago

  • Posted a reply to WC default notice still loading first, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, thanks! I just updated and tested, but unfortunately the update didn't address any…

    4 months ago

  • Created a topic, WC default notice still loading first, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, isn't the plugin supposed to eliminate the default…

    4 months ago

  • Posted a reply to Notifications and alerts, on the site WordPress.org Forums:
    also very interested in this!

    4 months ago

  • Created a topic, demo, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, do you have some useful demo? The site you have on…

    4 months ago

  • Posted a reply to Menu subitems out of viewport, on the site WordPress.org Forums:
    yes i figured that, but that's rather the opposite of the idea. Instead of having…

    4 months ago

  • Posted a reply to Menu subitems out of viewport, on the site WordPress.org Forums:
    Hi David, after a while i come back to this: i provided archive pages the…

    4 months ago

  • Posted a reply to not working in Chrome, on the site WordPress.org Forums:
    ok seems like we fixed it, thx for pointing us in the good direction!

    5 months ago

  • Posted a reply to not working in Chrome, on the site WordPress.org Forums:
    nothing? :(

    5 months ago

  • Posted a reply to not working in Chrome, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I believe you got it right: A cookie associated with a cross-site resource at…

    5 months ago

  • Created a topic, not working in Chrome, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, we use this almost a year and didn't hear of prob…

    5 months ago

  • Posted a reply to Menu subitems out of viewport, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! to the left is no solution, than it'll happen at that side :) I…

    6 months ago

  • Posted a reply to Menu subitems out of viewport, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, no cause it's not to be open for public yet, but i can send…

    6 months ago

  • Created a topic, Menu subitems out of viewport, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, when using a horizontal full-width menu with a dec…

    6 months ago

  • Posted a reply to Icons Showing Full SIze, on the site WordPress.org Forums:
    wanted to write this as well, you have this same problem on your own website;…

    6 months ago

  • Created a topic, The customers can use various payment methods to add money, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, when you say 'The customers can use various paymen…

    6 months ago

  • Posted a reply to not doing anything, on the site WordPress.org Forums:
    thanks for following up, but as i wrote, i was helped already with the other…

    8 months ago

  • Posted a reply to not doing anything, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, nothing wrong with our dedicated server, strong enough. It did work flawlessly with 'the…

    8 months ago

  • Created a topic, not indexing other languages, on the site WordPress.org Forums:
    just the main language only...

    9 months ago

  • Created a topic, not doing anything, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, nothing happens when I click the export button. Th…

    9 months ago

  • Created a topic, Gone to waste, on the site WordPress.org Forums:
    from a no-brainer must-have to a never-install in 1 up…

    9 months ago

  • Posted a reply to suddenly a second slower after migration, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Leon, in the meantime i repeated deleting and reinstalling twice again, and now it…

    10 months ago

  • Created a topic, suddenly a second slower after migration, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I dont think you can really help with this bizarre…

    10 months ago

  • Posted a reply to Not working in latest IE, on the site WordPress.org Forums:
    yes, but 'not supported' doesn't mean that a lot of people are still using it…

    10 months ago

  • Posted a reply to Problems setting up OAuth, on the site WordPress.org Forums:
    hi, the model is TM-m30 and we use Chrome Connector for the setup. I'll be…

    11 months ago

  • Posted a reply to Problems setting up OAuth, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I think we tried every possible combination of option two weeks ago. Except, probably,…

    11 months ago

  • Posted a reply to Problems setting up OAuth, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there! We're actually still struggling at one point: it's working fine when using a…

    11 months ago

Plugins