WordPress.org

Profiles

Peter vanDoorn

Profile picture of Peter vanDoorn
  • Member Since: May 18th, 2011
  • Brighton
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Currency display bug", on the site WordPress Support Forums:
    Hi @loushou - thanks for that, but you've only changed line 67, which displays the…

    5 days ago

  • Posted a reply to "Message not being added to email", on the site WordPress Support Forums:
    Nope, haven't received it yet. Must be getting lost in a spam filter somewhere! Can…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Message not being added to email", on the site WordPress Support Forums:
    @loushou No invite to your helpdesk received :-( My order no. was 2894, so if…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Message not being added to email", on the site WordPress Support Forums:
    @loushou - this is becoming off topic now, but I've just installed the latest GAMP…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Message not being added to email", on the site WordPress Support Forums:
    Version 1.10.1 hasn't fixed the problem :-(

    1 week ago

  • Posted a reply to "Currency display bug", on the site WordPress Support Forums:
    No need @eilvbell. Your code is asking for the locale of the site, rather than…

    1 week ago

  • Created a topic, Currency display bug, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Posted a reply to "Message not being added to email", on the site WordPress Support Forums:
    @quadshot - By the way, I don't know if this is related, but with wp_debug…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Message not being added to email", on the site WordPress Support Forums:
    @jvolzer - I've found a workaround! Edit the ticket product and add your extra text…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Message not being added to email", on the site WordPress Support Forums:
    Hi @quadshot, here's my details. You can't check my site as it's not yet live.…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Message not being added to email", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone there?

    1 week ago

  • Posted a reply to "old get_the_date bug is back!", on the site WordPress Support Forums:
    Yes. As far as I can tell, the dates are now displaying for both settings.…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Message not being added to email, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "BuddyPress extended profile data", on the site WordPress Support Forums:
    That's a shame. I have a lot of extended profile data that isn't really practical…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "old get_the_date bug is back!", on the site WordPress Support Forums:
    Hi John Yes, that's fixed it, thanks. I also did some extra testing prior to…

    2 weeks ago

  • Created a topic, BuddyPress extended profile data, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Becoming concerned", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm... I'm even more concerned now that this hasn't garnered a response from the developer…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "old get_the_date bug is back!", on the site WordPress Support Forums:
    Hi @vjpo - glad to hear it's not just me :-) I've got around the…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Evaluating this & have some questions...", on the site WordPress Support Forums:
    Wow @loushou, that's a fabulously comprehensive response! Thanks! It answers everything, but there are a…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Evaluating this & have some questions...", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks again. With 3, I didn't know you can make a child of a plugin.…

    4 weeks ago

  • Created a topic, old get_the_date bug is back!, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Evaluating this & have some questions...", on the site WordPress Support Forums:
    Hi. Thanks for the response. 1 & 2 are disappointing as it does limit the…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Evaluating this & have some questions..., on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "3.1 only delivers second language on front end", on the site WordPress Support Forums:
    Turning off "Hide URL language information for default language." worked for me. Also explained why…

    1 month ago

  • Posted a reply to "3.1 only delivers second language on front end", on the site WordPress Support Forums:
    This is interesting/odd - I have another site that also uses qT-X, that uses much…

    1 month ago

  • Posted a reply to "3.1 only delivers second language on front end", on the site WordPress Support Forums:
    I've since done testing and it's not a plugin, nor a theme conflict. I went…

    1 month ago

  • Created a topic, 3.1 only delivers second language on front end, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Responsive version of Classifieds Menu not working", on the site WordPress Support Forums:
    I am using the latest version. I saw on your own forum that there are…

    2 months ago

  • Created a topic, Responsive version of Classifieds Menu not working, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Becoming concerned, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Edit archived posts", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Actually, while I see your point, I do disagree. That's why I think a…

    2 months ago

  • Created a topic, Edit archived posts, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "basehref error and preg_replace delimiter error", on the site WordPress Support Forums:
    More baseref woes. The site I'm trying to scrape has images with src="/v/nr/i/t.png" but basehref…

    4 months ago

  • Posted a reply to "basehref error and preg_replace delimiter error", on the site WordPress Support Forums:
    Oops. Just realised that I've missed off the opening & closing / for the replace_query!…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Version 3.0 broke my code!", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I'll give that a go.

    4 months ago

  • Created a topic, basehref error and preg_replace delimiter error, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Version 3.0 broke my code!, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Editor "forgets" code when switching from Text-Mode to Design-Mode", on the site WordPress Support Forums:
    I use this plugin https://wordpress.org/plugins/preserved-html-editor-markup/ Unfortunately, it hasn't been updated for WP 4.0+ and so…

    5 months ago

  • Posted a reply to "WooCommerce 2.2.8 Update Causing Issues with Site", on the site WordPress Support Forums:
    You will need to contact the theme authors - http://quitenicestuff.com/ - and ask them if…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Missing roles", on the site WordPress Support Forums:
    Updated to latest AAM and WP 4.0 and still having the same problem. It's a…

    6 months ago

  • Posted a reply to "How to set publish / edit capabilities?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Samatva, thanks for this - I've been hitting my head against a hard, CCTM-shaped…

    7 months ago

  • Created a topic, Missing roles, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Showing Price without tax", on the site WordPress Support Forums:
    Found the problem, fix detailed here: http://wordpress.org/support/topic/products-in-wishlist-displayed-without-tax?replies=2

    8 months ago

  • Posted a reply to "Products in wishlist displayed without tax", on the site WordPress Support Forums:
    I've found the error, and it's easily fixable. In the plugin's folder you will find…

    8 months ago

  • Created a topic, Products in wishlist displayed without tax, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Full of bugs!", on the site WordPress Support Forums:
    Do you now what, I - and loads of others - have! Visit their site…

    11 months ago

  • Created a topic, Full of bugs!, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "meta-entry on pages for google Authorship", on the site WordPress Support Forums:
    I don't use this theme, nor Flavio's code, but in theory if you change this…

    11 months ago

  • Posted a reply to "pdf file not showing up after i insert it into post on my site . only the title", on the site WordPress Support Forums:
    Most web browsers can't display PDFs inline like they would a JPEG. WP allows you…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Get the posts from multiple categories", on the site WordPress Support Forums:
    Two things spring to mind: 1. 'category_name' is really a misnomer, as it actually looks…

    11 months ago

  • Custom Content Type Manager

    User rating