WordPress.org

Profiles

  • Member Since: June 26th, 2010
  • Find me on:
  • Posted a reply to syncing issues, on the site WordPress.org Forums:
    Here's the snippet in case that's relevant: // syncing data from salesforce -- changes default…

    1 month ago

  • Posted a reply to syncing issues, on the site WordPress.org Forums:
    Tried unchecking the "pull to drafts" setting, as I remembered that I used one of…

    1 month ago

  • Posted a reply to syncing issues, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, downloading the data tables to test as you describe. But what about this new…

    1 month ago

  • Posted a reply to syncing issues, on the site WordPress.org Forums:
    Assumed it was the multisite thing, so I went ahead and deleted the object_sync_sf_object_map table…

    1 month ago

  • Posted a reply to syncing issues, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @jonathanstegall tried to backup, disable and delete but not really sure where that worked.…

    1 month ago

  • Posted a reply to syncing issues, on the site WordPress.org Forums:
    Still trying to debug. ACF support said: After frustrating attempts to find the postmeta tables…

    1 month ago

  • Posted a reply to syncing issues, on the site WordPress.org Forums:
    Did another round of testing with debugging turned on and got these errors: This happened…

    2 months ago

  • Posted a reply to syncing issues, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the quick reply @jonathanstegall! 1. Its not actually switching from "published" to "draft"…

    2 months ago

  • Posted a reply to syncing issues, on the site WordPress.org Forums:
    P.S. There's budget for this if custom investigation and solutions are required, we could likely…

    2 months ago

  • Created a topic, syncing issues, on the site WordPress.org Forums:
    Trying to sync Assets in SF to our website. Having ver…

    2 months ago

  • Created a topic, buggy experience in the Customers section, on the site WordPress.org Forums:
    Getting frustrated with the poor performance of the Cu…

    3 months ago

  • Created a topic, stripe not loading in strange conditions, on the site WordPress.org Forums:
    Have a customer complaining about not being able to ch…

    3 months ago

  • Posted a reply to various steps to publish, on the site WordPress.org Forums:
    Hope my last comment didn't come across that I was blaming you @jonathanstegall. Think you've…

    4 months ago

  • Posted a reply to various steps to publish, on the site WordPress.org Forums:
    And another problem... repeatedly trying to import a SF post (possibly deleted in WP from…

    5 months ago

  • Posted a reply to various steps to publish, on the site WordPress.org Forums:
    Think we're going in circles a bit. I only used bulk edit to change all…

    5 months ago

  • Posted a reply to various steps to publish, on the site WordPress.org Forums:
    Excellent, thanks for the clarification @jonathanstegall . Thanks for the code snippet. Works! (Duh.) So…

    5 months ago

  • Posted a reply to various steps to publish, on the site WordPress.org Forums:
    hey @jonathanstegall thanks for the quick response. Apologies for the murky post... realized part way…

    5 months ago

  • Created a topic, various steps to publish, on the site WordPress.org Forums:
    So far haven't had a chance to dive deep enough into t…

    5 months ago

  • Posted a reply to can’t sync after URL change, on the site WordPress.org Forums:
    Oh dear. Found that the client had randomly used a different record type than all…

    5 months ago

  • Created a topic, can’t sync after URL change, on the site WordPress.org Forums:
    I had successfully built an import posts function on a…

    5 months ago

  • Created a topic, doesn’t work with woocommerce orders, on the site WordPress.org Forums:
    Was told by your team (via a plugin deactivation notic…

    5 months ago

  • Posted a reply to product shortcode problems, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you @3sonsdevelopment ! Curious though... was this something that changed with a new version…

    5 months ago

  • Posted a reply to product shortcode problems, on the site WordPress.org Forums:
    Also noticed something odd... whether using storefront or our regular theme, the link on the…

    5 months ago

  • Posted a reply to product shortcode problems, on the site WordPress.org Forums:
    Actually found that this is happening on ALL product links, not just shortcodes. Tried disabling…

    5 months ago

  • Posted a reply to product shortcode problems, on the site WordPress.org Forums:
    Followed from the documentation here: https://docs.woocommerce.com/document/woocommerce-shortcodes/#section-9

    5 months ago

  • Created a topic, product shortcode problems, on the site WordPress.org Forums:
    Am using a shortcode to display five products that are…

    5 months ago

  • Posted a reply to paypal error message, on the site WordPress.org Forums:
    Here's an order page: https://monc.net/wye-valley-sessions/

    5 months ago

  • Created a topic, paypal error message, on the site WordPress.org Forums:
    "Things don't appear to be working at the moment. Plea…

    5 months ago

  • Posted a reply to sorting high to low including variable products, on the site WordPress.org Forums:
    FANTASTIC! That worked like a charm! Thank you so much @mcampal !

    6 months ago

  • Created a topic, sorting high to low including variable products, on the site WordPress.org Forums:
    Have been searching like mad for a solution to this is…

    6 months ago

  • Posted a reply to Divi theme compatibility, on the site WordPress.org Forums:
    Same for me. Can't use as is.

    7 months ago

  • Posted a reply to database update doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Problem went away for us, so maybe was a plugin conflict after all.

    8 months ago

  • Created a topic, problem instantly solved!, on the site WordPress.org Forums:
    Needed to create a free shipping scenario for when a s…

    8 months ago

  • Created a topic, make wordpress galleries responsive + linkable, on the site WordPress.org Forums:
    Creating simple galleries can often be a pain. Two fea…

    9 months ago

  • Posted a reply to crashes wordpress, on the site WordPress.org Forums:
    Upgraded Elementor Pro which solved the problem!

    9 months ago

  • Created a topic, database update doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    " Void post grid - Requires Database update. Please P…

    9 months ago

  • Created a topic, crashes wordpress, on the site WordPress.org Forums:
    Just updated all our plugins and WP to 5.6.1 and this …

    9 months ago

  • Posted a reply to can’t create archive page for post formats, on the site WordPress.org Forums:
    Resolved via another thread: https://wordpress.org/support/topic/trying-to-get-the-post-format-url/#post-13668075

    11 months ago

  • Posted a reply to trying to get the post format URL, on the site WordPress.org Forums:
    Cool, thanks @joyously and @bcworkz... hazards of following some random tutorial on the interwebs. For…

    11 months ago

  • Created a topic, trying to get the post format URL, on the site WordPress.org Forums:
    I've created about 10 custom post formats. Everything …

    12 months ago

  • Posted a reply to woo alerts won’t go away, on the site WordPress.org Forums:
    Think a recent update cleared it out before I could get a chance to test.…

    12 months ago

  • Created a topic, can’t create archive page for post formats, on the site WordPress.org Forums:
    Trying to follow the instructions here: https://develo…

    12 months ago

  • Posted a reply to woo alerts won’t go away, on the site WordPress.org Forums:
    They appear to be both directly from Woo. It seems the coupon one is now…

    12 months ago

  • Created a topic, woo alerts won’t go away, on the site WordPress.org Forums:
    Now have two different alerts (div class is woocommerc…

    12 months ago

  • Posted a reply to not working in custom post type, on the site WordPress.org Forums:
    Field type is wysiwyg text. And it works fine with Meta Slider: http://kulturakademie-tarabya.de/de/event/creative-cruise/ They also…

    1 year ago

  • Posted a reply to not working in custom post type, on the site WordPress.org Forums:
    Ok thanks! Here it is: http://kulturakademie-tarabya.de/de/event/slider-test/

    1 year ago

  • Created a topic, not working in custom post type, on the site WordPress.org Forums:
    In the process of switching from Meta Slider to Smart …

    1 year ago

  • Posted a reply to no left arrow on flexslider, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, looks like the arrows are loading there. So there must be some other code…

    1 year ago

  • Created a topic, no left arrow on flexslider, on the site WordPress.org Forums:
    Left/right arrows work on R slider but not flex for so…

    1 year ago

  • Created a topic, doesnt block Google Analytics, on the site WordPress.org Forums:
    Tried using the auto-block feature but it doesn't stop…

    1 year ago