WordPress.org

Profiles

paulwpxp

  • Member Since: October 22nd, 2012
  • @paulwp on WordPress.org
  • Find me on:

Bio/Description

initially used paulwp, but later found out paulwp is too generic, to avoid confusion, I changed user name to paulwpxp and my email is wpxp@outlook.com

  • Posted a reply to Post title is trimming automatically (Unexpected), on the site WordPress.org Forums:
    Please see this ticket, I believe it's the same issue. https://core.trac.wordpress.org/ticket/10483 Meanwhile, try this plugin…

    14 mins ago

  • Posted a reply to Do not redirect to pages with shortlinks, on the site WordPress.org Forums:
    This is normal in WP and it is not a problem to fix (no need…

    18 mins ago

  • Posted a reply to Category – show number of posts, on the site WordPress.org Forums:
    It's a built-in feature of WP's own default Category widget. Just mark the Show-post-counts checkbox…

    30 mins ago

  • Posted a reply to Menu disappearing, on the site WordPress.org Forums:
    I could see this 1 line of code injected at the very last line before…

    47 mins ago

  • Posted a reply to Header color: How to change!?!, on the site WordPress.org Forums:
    The theme in use looks like a custom theme, right? I could be wrong but…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Text for Old Posts, on the site WordPress.org Forums:
    This article is just for you http://www.wpbeginner.com/plugins/how-to-add-old-post-notification-on-your-wordpress-blog/ The Broken link checker plugin is also a…

    1 month ago

  • Posted a reply to How can we achieve this image css style?, on the site WordPress.org Forums:
    I could give you the links but it's way better if you google them because…

    1 month ago

  • Posted a reply to Comfortable way of adding pictures, on the site WordPress.org Forums:
    Your front home page is now a page with uploaded images aligned in masonry grid…

    1 month ago

  • Posted a reply to How can we achieve this image css style?, on the site WordPress.org Forums:
    I would use CSS's pseudo elements ::before or ::after, and add in the image as…

    1 month ago

  • Posted a reply to New comments appearing on old site, on the site WordPress.org Forums:
    If it's newly moved, dns propagation takes some time, users visiting the same domain might…

    1 month ago

  • Posted a reply to Sydney menu appear as a vertical menu, on the site WordPress.org Forums:
    Is this happening upon fresh install, or it's been working fine until recently? The first…

    1 month ago

  • Posted a reply to The Retina logo image is not displayed, on the site WordPress.org Forums:
    The theme you are using is a commercial theme from templatemonster, and it says on…

    1 month ago

  • Posted a reply to post style seems not consistent, on the site WordPress.org Forums:
    The theme you are using loads bootstrap.css and so does the wp-flickr-gallery plugin being used.…

    1 month ago

  • Posted a reply to Layout change after update, on the site WordPress.org Forums:
    That nav menu background color is pulled from this image (and the CSS repeats it…

    1 month ago

  • Posted a reply to Theme blocking my attempts to edit footer text, on the site WordPress.org Forums:
    Editing theme file is strongly not recommended, it risks ruining the site and all the…

    1 month ago

  • Posted a reply to Menu structure changed with WP update 4.9.1, on the site WordPress.org Forums:
    First of all, clear browser cache, and then see to it that your hosting provider…

    1 month ago

  • Posted a reply to Help, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, this is not a problem installing WP, but rather how to set up a…

    1 month ago

  • Posted a reply to Site can’t be reached on localhost, on the site WordPress.org Forums:
    Don't forget to do a complete backup before reinstall server and WP all over. The…

    1 month ago

  • Posted a reply to hide featured image on pages only, on the site WordPress.org Forums:
    Add this into Appearance > Customize > Additional CSS .single-post .post-thumbnail { display: none; }…

    1 month ago

  • Posted a reply to Gateway Theme broke my site’s font, on the site WordPress.org Forums:
    First of all, make sure you clear browser's cache, and see to it that your…

    1 month ago

  • Posted a reply to Site can’t be reached on localhost, on the site WordPress.org Forums:
    Please see this youtube link I don’t really think this is the case, but since…

    1 month ago

  • Posted a reply to Site can’t be reached on localhost, on the site WordPress.org Forums:
    phpMyAdmin is for database, not files. Just use file explorer and navigate to where you…

    1 month ago

  • Posted a reply to Site can’t be reached on localhost, on the site WordPress.org Forums:
    The other thing that I can think of is the .htaccess file, it's in the…

    1 month ago

  • Posted a reply to Theme problem – Etherna?, on the site WordPress.org Forums:
    That is a commercial theme, and it's not hosted here in WordPress.org theme repo, that's…

    1 month ago

  • Posted a reply to Menu level 2, on the site WordPress.org Forums:
    The page you work on doesn't have sub menu yet (there is no menu with…

    1 month ago

  • Posted a reply to Site can’t be reached on localhost, on the site WordPress.org Forums:
    Since it worked before, so you must have had all the settings done right already.…

    1 month ago

  • Posted a reply to unable to upload new theme, on the site WordPress.org Forums:
    Please note that the link provided in the OP is not, and must not, be…

    1 month ago

  • Posted a reply to Html snippet to all of the posts, on the site WordPress.org Forums:
    In case you do have some php coding experiences, just add this function to your…

    1 month ago

  • Posted a reply to Category and Sub-category, on the site WordPress.org Forums:
    Maybe one of these could be helpful. Admin Category Tree https://wordpress.org/plugins/admin-category-tree/ Adjust Admin Categories https://wordpress.org/plugins/adjust-admin-categories/…

    1 month ago

  • Posted a reply to Website customise feature doesnt function after wordpress 4.9.1 update, on the site WordPress.org Forums:
    Have you tried contacting your theme support? Since it's a commercial theme, this forum is…

    1 month ago

  • Posted a reply to Gap Between Photographs, on the site WordPress.org Forums:
    Problem is they are all float elements. A caption text that's too long so it…

    2 months ago

  • Posted a reply to Banned Ip address – PHPMYADMIN is blank, on the site WordPress.org Forums:
    Banned IPs could be done with .htaccess, so I would first try to inspect the…

    2 months ago

  • Posted a reply to Making a simple vertical (column) header., on the site WordPress.org Forums:
    Repositioning html elements is done via CSS. So you just need to work on the…

    2 months ago

  • Posted a reply to website not working after migration, on the site WordPress.org Forums:
    The recommendation is NOT to change the url in GUID, keep it as is and…

    2 months ago

  • Posted a reply to Tags are being published as posts., on the site WordPress.org Forums:
    Does you theme use Visual Composer version 5.4.2 or older? If that's the case, it…

    2 months ago

  • Posted a reply to Add/Replace Fields, on the site WordPress.org Forums:
    Not exactly sure what external link and link title you wanted to insert. In case…

    2 months ago

  • Posted a reply to 2 problems: updated order of pages but it’s not changing and website not publish, on the site WordPress.org Forums:
    Does you theme use Visual Composer version 5.4.2 or older? There are some known/bug issues…

    2 months ago

  • Posted a reply to Section background images not showing on live site after migrating, on the site WordPress.org Forums:
    It's browser cache. I usually do a hard refresh, press and hold Ctrl and then…

    2 months ago

  • Posted a reply to My site is suddenly in list form and looks terrible, on the site WordPress.org Forums:
    The site looks good as normal to me. Try deactivate that plugin again and this…

    2 months ago

  • Posted a reply to Error seperating content and graphics, changing menue and font, on the site WordPress.org Forums:
    The person that control (build, maintain) the server that this website is hosted on.

    2 months ago

  • Posted a reply to Content lost, on the site WordPress.org Forums:
    Visiting permalink page and even clicked save, and still there is no .htaccess, this also…

    2 months ago

  • Posted a reply to website not working after migration, on the site WordPress.org Forums:
    If the info in wp-config points to the correct db name, then we have to…

    2 months ago

  • Posted a reply to Error seperating content and graphics, changing menue and font, on the site WordPress.org Forums:
    In this particular case two themes behave differently because they are hosted on different server…

    2 months ago

  • Posted a reply to Error seperating content and graphics, changing menue and font, on the site WordPress.org Forums:
    Then it's the CSS problem, the whole stylesheet doesn't load at all. Can you type…

    2 months ago

  • Posted a reply to website not working after migration, on the site WordPress.org Forums:
    The site is empty, with one default first post. This indicates that the database migration…

    2 months ago

  • Posted a reply to Error seperating content and graphics, changing menue and font, on the site WordPress.org Forums:
    Is the theme in use is a customized theme? The menu appears as inline linked…

    2 months ago

  • Posted a reply to I try to make changes within theme but it doesnt save changes, on the site WordPress.org Forums:
    Does your theme use Visual Composer? If that's the case, check the version (update it…

    2 months ago

  • Posted a reply to Content lost, on the site WordPress.org Forums:
    It's 404 error, not content lost. So, it's better not to do anything with database.…

    2 months ago

  • Posted a reply to Add/Replace Fields, on the site WordPress.org Forums:
    There is this plugin that might be helpful for you https://wordpress.org/plugins/search-and-replace/

    2 months ago

  • Posted a reply to Section background images not showing on live site after migrating, on the site WordPress.org Forums:
    Access the CSS file via cPanel or FTP: search for "http://localhost/" and replace with "http://yourdomain/"…

    2 months ago