Profiles

  • Member Since: May 18th, 2004
  • Location: USA
  • Website: paulbeard.org/wordpress
  • Find me on:
  • Created a topic, image uploading is “failing” The error msg saiys it fails but…, on the site WordPress.org Forums:
    …the file is uploaded and I can see it on the filesyst…

  • Posted a reply to running multiple instances from one database? Possible?, on the site WordPress.org Forums:
    Couple of small gotchas remain. Logging into two instances in different directories seems to confuse…

  • Posted a reply to running multiple instances from one database? Possible?, on the site WordPress.org Forums:
    Well, this works but it seems less than ideal: [root@www /usr/local/www/crank]# wp --allow-root config create…

  • Posted a reply to running multiple instances from one database? Possible?, on the site WordPress.org Forums:
    It would be useful if the debug switch on the wp client displayed those values…

  • Posted a reply to running multiple instances from one database? Possible?, on the site WordPress.org Forums:
    They are in separate databases within the same instance of MariaDB, with their own name…

  • Created a topic, running multiple instances from one database? Possible?, on the site WordPress.org Forums:
    In an effort to recover my database, I was able to get…

  • Posted a reply to wp_usermeta: Table ‘wp.wp_usermeta’ doesn’t exist in engine, on the site WordPress.org Forums:
    It looks like the install isn't doing the right things here: 2021-09-06 17:29:11 0 [Note]…

  • Posted a reply to wp_usermeta: Table ‘wp.wp_usermeta’ doesn’t exist in engine, on the site WordPress.org Forums:
    Well, after a lot of time re-creating those missing tables, I am no better off.…

  • Posted a reply to wp_usermeta: Table ‘wp.wp_usermeta’ doesn’t exist in engine, on the site WordPress.org Forums:
    Looks like it can be fixed by following the steps here: Tedious and I expect…

  • Created a topic, wp_usermeta: Table ‘wp.wp_usermeta’ doesn’t exist in engine, on the site WordPress.org Forums:
    I am seeing this error which seems to be pretty common…

  • Created a topic, [Jetpack - WP Security, Backup, Speed, & Growth] Google bot spending a lot of time with jetpack/trying to access wp-login?, on the site WordPress.org Forums:
    I run a little job that trawls through my logs for var…

  • Posted a reply to Publicize says it is not enabled but I can’t disable/re-enable it., on the site WordPress.org Forums:
    Just submitted. I'll meet y'all over there?

  • Posted a reply to Publicize says it is not enabled but I can’t disable/re-enable it., on the site WordPress.org Forums:
    Done that several times but sure, why not. Hmm. Deactivated and deleted the plugin, stop/start…

  • Posted a reply to Publicize says it is not enabled but I can’t disable/re-enable it., on the site WordPress.org Forums:
    https://paulbeard.org/wordpress

  • Created a topic, Publicize says it is not enabled but I can’t disable/re-enable it., on the site WordPress.org Forums:
    I can't get Publicize to be enabled: the admin page sa…

  • Posted a reply to Sharing > Publicize Connections > Connect Social Media, on the site WordPress.org Forums:
    This still doesn't work. Not sure what changed. XMLRPC works as tested above. Publicize posts…

  • Created a topic, this may not do what you think it does: should be built-in anyway., on the site WordPress.org Forums:
    ¯\_(ツ)_/¯ This is pretty useless if it doesn't tell yo…