WordPress.org

Profiles

  • Member Since: February 18th, 2016
  • Find me on:
  • Created a topic, Deceptive description, on the site WordPress.org Forums:
    Very misleading description. Does not work with conten…

    3 months ago

  • Created a topic, Add hover effect to main menu, on the site WordPress.org Forums:
    I am aware EL has many hover effects that can be appli…

    7 months ago

  • Created a topic, intuitive and does not work with Elementor, on the site WordPress.org Forums:
    This could have been a useful plug in and even though …

    8 months ago

  • Posted a reply to auto scan keeps resetting terminates early but not manual scan, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, I am getting the issue again, I get a timer circle with the Elementor…

    11 months ago

  • Posted a reply to auto scan keeps resetting terminates early but not manual scan, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your reply. I deactivated then reactivated WordFence a second time. It's still in…

    12 months ago

  • Posted a reply to auto scan keeps resetting terminates early but not manual scan, on the site WordPress.org Forums:
    Ok but the other issue still occurs, I now find. I've turned on learning mode…

    12 months ago

  • Posted a reply to auto scan keeps resetting terminates early but not manual scan, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your reply. Actually disabling then re-enabling the Wordfence plugin seems to have cleared…

    12 months ago

  • Posted a reply to auto scan keeps resetting terminates early but not manual scan, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks , yes it's on 123Reg. The are pretty useless and very expensive for the…

    12 months ago

  • Posted a reply to auto scan keeps resetting terminates early but not manual scan, on the site WordPress.org Forums:
    Any update on this? Thanks.

    1 year ago

  • Posted a reply to auto scan keeps resetting terminates early but not manual scan, on the site WordPress.org Forums:
    Hi No, it's as expected in the WP1 install folder

    1 year ago

  • Posted a reply to auto scan keeps resetting terminates early but not manual scan, on the site WordPress.org Forums:
    Ok thanks for reply. Report "sent successfully" according to message. It's just reset again (third…

    1 year ago

  • Posted a reply to requirements for manual install, on the site WordPress.org Forums:
    Ok thanks, that should give me an FTP accessible workaround for a site migration or…

    1 year ago

  • Created a topic, auto scan keeps resetting terminates early but not manual scan, on the site WordPress.org Forums:
    I get email warning that "The scan was terminated earl…

    1 year ago

  • Created a topic, requirements for manual install, on the site WordPress.org Forums:
    I tested the free version on one website and it worked…

    1 year ago

  • Posted a reply to form data email showing incorrect “from” correspondent, on the site WordPress.org Forums:
    Not sure why you have missed it, The second screenshot clearly shows the Send to"…

    1 year ago

  • Posted a reply to form data email showing incorrect “from” correspondent, on the site WordPress.org Forums:
    Hi You can see screenshot links below. You can see the "from" email address for…

    1 year ago

  • Created a topic, form data email showing incorrect “from” correspondent, on the site WordPress.org Forums:
    Ive got a contact form which works but the emails rece…

    1 year ago

  • Posted a reply to media library, on the site WordPress.org Forums:
    Ok thanks , I didnt see that option initially. Seems to work .

    1 year ago

  • Created a topic, media library, on the site WordPress.org Forums:
    Currently testing this plug in. It appears that while …

    1 year ago

  • Posted a reply to Cannot generate preview without saving, on the site WordPress.org Forums:
    Hello thanks for your replies. I have just ensured I have updated to the latest…

    2 years ago

  • Created a topic, Cannot generate preview without saving, on the site WordPress.org Forums:
    I am testing Gutenberg on my site. I am finding when I…

    2 years ago

  • Posted a reply to Request : Add Pay Pal button, on the site WordPress.org Forums:
    Where? Not as far as I can see as a standalone option without needing another…

    2 years ago

  • Posted a reply to No valid plugins were found? Failed install., on the site WordPress.org Forums:
    Windows says the zip file I tried first (and failed) is 342kb. However as I…

    2 years ago

  • Posted a reply to No valid plugins were found? Failed install., on the site WordPress.org Forums:
    Yes it's the latest version. I downloaded from the top right hand side button at…

    2 years ago

  • Created a topic, No valid plugins were found? Failed install., on the site WordPress.org Forums:
    I have Elementor and El Pro installed on Ocean WP them…

    2 years ago

  • Created a topic, Does not work with Elementor Pro plug in, on the site WordPress.org Forums:
    I recently upgraded to the Pro version of Elementor pl…

    2 years ago

  • Created a topic, Request : Add Pay Pal button, on the site WordPress.org Forums:
    If possible could you add the option of a PayPal "buy …

    2 years ago

  • Created a topic, Typo in error page, on the site WordPress.org Forums:
    You need to change the set text for the 404 errpr page…

    2 years ago

  • Posted a reply to Had to remove this plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I was using the "Make" theme (free version) from the Theme Foudry https://thethemefoundry.com/wordpress-themes/make/

    3 years ago

  • Created a topic, Had to remove this plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Tried testing this . Created new test page Ok But when…

    3 years ago

  • Posted a reply to wrong language in embedded Google doc footer, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Thanks for that. Now seems to work OK. Weird because only the Google footer…

    3 years ago

  • Posted a reply to wrong language in embedded Google doc footer, on the site WordPress.org Forums:
    Ok Thanks for checking. I don;t think I had the problem when I first started…

    3 years ago

  • Posted a reply to wrong language in embedded Google doc footer, on the site WordPress.org Forums:
    I'm not sure how to do that? I'm only suing the short code eg [remote_content…

    3 years ago

  • Posted a reply to wrong language in embedded Google doc footer, on the site WordPress.org Forums:
    Hi No, the language is set correctly to English (United Kingdom)

    3 years ago

  • Posted a reply to wrong language in embedded Google doc footer, on the site WordPress.org Forums:
    Hi This is still a problem Can I get some feedback on this?

    3 years ago

  • Posted a reply to backspace key deletes ENTIRE SECTION!, on the site WordPress.org Forums:
    Ok thanks for noting this. Of curse I meant the character "before the cursor", not…

    3 years ago

  • Created a topic, backspace key deletes ENTIRE SECTION!, on the site WordPress.org Forums:
    To start with , there's a real problem for me with wha…

    3 years ago

  • Created a topic, wrong language in embedded Google doc footer, on the site WordPress.org Forums:
    Hi This plug had been working well but with an embedd…

    3 years ago

  • Posted a reply to Text appears edited in text editor – no changes to page, on the site WordPress.org Forums:
    When you have the "typography" switch "on" in the "Style" tab, for some elements it…

    3 years ago

  • Posted a reply to problems with Version 1.5., on the site WordPress.org Forums:
    Updated to latest version 1.5.5. Touch wood , seems to be working correctly now but…

    3 years ago

  • Posted a reply to problems with Version 1.5., on the site WordPress.org Forums:
    Again I've just tried the latest version and same problem as mentioned by others. Page…

    3 years ago

  • Created a topic, problems with Version 1.5., on the site WordPress.org Forums:
    There is a problem with Version 1.5. I updated and whe…

    3 years ago

  • Posted a reply to Screenshots?, on the site WordPress.org Forums:
    Oh I now see where. Under installation . Had to scroll down. Still not used…

    3 years ago

  • Posted a reply to Screenshots?, on the site WordPress.org Forums:
    Where? You need to add them here before users need to install https://wordpress.org/support/plugin/gridable/

    3 years ago

  • Posted a reply to Attempt to edit in EL jumps to homepage, on the site WordPress.org Forums:
    Update: Still trying to get to the bottom of this. It works on one computer…

    4 years ago

  • Posted a reply to Attempt to edit in EL jumps to homepage, on the site WordPress.org Forums:
    Update: It appears now to be a problem only with Elementor not the WP editor.…

    4 years ago

  • Posted a reply to Attempt to edit in EL jumps to homepage, on the site WordPress.org Forums:
    I am logged in as an admin in both computers. That is not the issue.…

    4 years ago

  • Posted a reply to Attempt to edit in EL jumps to homepage, on the site WordPress.org Forums:
    The problem is drafts wont preview.Only when I publish a page can I preview. If…

    4 years ago

  • Posted a reply to Attempt to edit in EL jumps to homepage, on the site WordPress.org Forums:
    UPDATE: even when I try the WP editor it wont preview but just shows the…

    4 years ago

  • Posted a reply to Attempt to edit in EL jumps to homepage, on the site WordPress.org Forums:
    Update: Not working on my other (main ) PC that I use. Still not resolved.…

    4 years ago