WordPress.org

Profiles

  • Member Since: March 25th, 2013
  • Find me on:
  • Created a topic, Elementor integration yet?, on the site WordPress.org Forums:
    You recently sent out a publicity email in which you a…

    2 days ago

  • Created a topic, New virgin install fails and update breaks site, on the site WordPress.org Forums:
    I tried you fullworks site but the timer doesn't stop …

    4 days ago

  • Created a topic, A real boon for development, on the site WordPress.org Forums:
    This really helps when swapping between local developm…

    1 week ago

  • Posted a reply to Staging server AND local issue, on the site WordPress.org Forums:
    Wow, thats service! Fine on local but I must have gotten tangled up on staging,…

    1 week ago

  • Posted a reply to migrating between staging sites, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, yes I understand. Just thought I'd mention it when it caused me a (soluble)…

    1 week ago

  • Created a topic, migrating between staging sites, on the site WordPress.org Forums:
    I thought we'd discussed soemthing along these lines b…

    1 week ago

  • Created a topic, Multisite migration, a site redirects to old mapping, on the site WordPress.org Forums:
    I migrated a multisite to my own vps server. Out of 10…

    3 weeks ago

  • Created a topic, tooltips on pricing table?, on the site WordPress.org Forums:
    Can I get tooltips to work on Pricing Table features?

    3 weeks ago

  • Created a topic, Looking good, on the site WordPress.org Forums:
    I use both vivid and updraft. Vivid backs up for me an…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Mystery white bar, on the site WordPress.org Forums:
    Uh oh. Its only site wide in premium. I don't know or like it enough…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Mystery white bar, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry but that document says something different to the customiser which as no Layout-> page…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Mystery white bar, on the site WordPress.org Forums:
    I have a mysterious white bar on a page I have created…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Errors since latest WP upgrade – Warnings on Dashboard (and site) when logged in, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same problem. I deactivated and removed hummingbird but the same messages happened.…

    1 month ago

  • Posted a reply to WordPress caught an error with one of your plugins, WooCommerce Admin., on the site WordPress.org Forums:
    I am getting the same email daily. Error Details ============= An error of type E_ERROR…

    1 month ago

  • Posted a reply to How can I host another wordpress domain on the same droplet?, on the site WordPress.org Forums:
    I don't use the do one click but go to Serverpilot.io $10 per server plus…

    1 month ago

  • Posted a reply to How can I host another wordpress domain on the same droplet?, on the site WordPress.org Forums:
    I do it all the time using digitalocean droplet and ServerPilot.io - one creates apps…

    1 month ago

  • Posted a reply to WordPress caught an error with one of your plugins, WooCommerce Admin., on the site WordPress.org Forums:
    ### WordPress Environment ### WordPress address (URL): https://www.weebaglady.co.uk Site address (URL): https://www.weebaglady.co.uk WC Version: 3.8.1…

    1 month ago

  • Created a topic, WordPress caught an error with one of your plugins, WooCommerce Admin., on the site WordPress.org Forums:
    I have checked all I can but since WP 5.3 I have been …

    1 month ago

  • Created a topic, The most reliable image optimiser, on the site WordPress.org Forums:
    This is one of my default plugins for all new sites

    2 months ago

  • Posted a reply to Does this work with ElePro theme builder?, on the site WordPress.org Forums:
    OK I have resolved it. The problem was that unlike Astra and Hello GeneratePress did…

    2 months ago

  • Posted a reply to Does this work with ElePro theme builder?, on the site WordPress.org Forums:
    There you go

    2 months ago

  • Created a topic, Does this work with ElePro theme builder?, on the site WordPress.org Forums:
    I have a local site I am developing using EPro with a …

    2 months ago

  • Created a topic, Dose this work or am I missing something?, on the site WordPress.org Forums:
    I think I am missing something. Do I have to build my …

    2 months ago

  • Created a topic, When was my site registered?, on the site WordPress.org Forums:
    In Multisite I have a list of sites where I can see th…

    2 months ago

  • Created a topic, Premium Carousel doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Tried disabling all plugins (other than elementor) but…

    3 months ago

  • Created a topic, ip2nationCountries doesn’t exist, on the site WordPress.org Forums:
    My php error log is filling up with the error message …

    3 months ago

  • Created a topic, Staging server AND local issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Andrew, I am using your plugin (of course). I am d…

    3 months ago

  • Created a topic, Clone another’s public collection?, on the site WordPress.org Forums:
    If I could edit an existing public collection and add/…

    3 months ago

  • Posted a reply to Cannot authenticate “TypeError thrown”, on the site WordPress.org Forums:
    I just ran a backup after reactivating site kit and the backup failed with this…

    3 months ago

  • Posted a reply to Cannot authenticate “TypeError thrown”, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, and this time, deactivating it enabled authentication. However I should point out that WP…

    3 months ago

  • Posted a reply to Cannot authenticate “TypeError thrown”, on the site WordPress.org Forums:
    Done all that. Now in trying to delete the existing unfinished backups I get PHP…

    3 months ago

  • Posted a reply to Cannot authenticate “TypeError thrown”, on the site WordPress.org Forums:
    I thought this resolved but during backup I still get the same error as I…

    3 months ago

  • Created a topic, Cannot authenticate “TypeError thrown”, on the site WordPress.org Forums:
    I cannot authenticate google drive - I keep getting "T…

    3 months ago

  • Created a topic, Invaluable tool, on the site WordPress.org Forums:
    Yes you can add css to set the same things but so much…

    4 months ago

  • Created a topic, Update white screens, on the site WordPress.org Forums:
    ser_func_array() expects parameter 1 to be a valid cal…

    4 months ago

  • Posted a reply to Media library not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    I think it might have been setting ssl - or waiting for it to "bed…

    5 months ago

  • Posted a reply to Backups vanished, on the site WordPress.org Forums:
    Yes. Is updraft unable to differentiate between different site backups?

    5 months ago

  • Created a topic, Media library not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    When I go into my media library I cannot see the thumb…

    5 months ago

  • Created a topic, Backups vanished, on the site WordPress.org Forums:
    I have a problem site I am trying to restore a backup …

    5 months ago

  • Created a topic, Cloudflare for each domain?, on the site WordPress.org Forums:
    I have domains that point to the same sites eg. cabine…

    5 months ago

  • Posted a reply to it is NOT free, on the site WordPress.org Forums:
    Indeed. And it doesn't play well with Elementor

    5 months ago

  • Posted a reply to Dismiss notice Undefined, on the site WordPress.org Forums:
    Indeed, like ALL other well behaved plugins do.

    5 months ago

  • Created a topic, wp supercache prevent me editing with elementor, on the site WordPress.org Forums:
    When I have wp supercache v.1.6.9 activated (whether e…

    6 months ago

  • Created a topic, Useful but abandoned, on the site WordPress.org Forums:
    Still some useful things here but some no longer work …

    6 months ago

  • Created a topic, how to click all the multisite files, on the site WordPress.org Forums:
    I cannot select all the tables I need to backup, its a…

    6 months ago

  • Created a topic, WP MU-Migration in Laragon, on the site WordPress.org Forums:
    I am trying to get WP-CLI working in Laragon (WAMP) an…

    7 months ago

  • Posted a reply to Url in button not working, on the site WordPress.org Forums:
    2 weeks in dev is a long time. I gave up and used a different…

    7 months ago

  • Created a topic, This is not a mosaic gallery, on the site WordPress.org Forums:
    This is just a gallery. I expected something resembli…

    7 months ago

  • Posted a reply to Elements not saved with template, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry... I hadn't activated EAO d'oh

    7 months ago

  • Created a topic, Elements not saved with template, on the site WordPress.org Forums:
    I have a local developed site from which I saved a tem…

    7 months ago