WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: July 14th, 2004
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Cannot access /wp-admin or any other page after upgrade to 3.0", on the site WordPress Support Forums:
    I tried adding define('COOKIE_DOMAIN', $_SERVER['HTTP_HOST']); Still not able to access any admin pages. This is…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Cannot access /wp-admin or any other page after upgrade to 3.0", on the site WordPress Support Forums:
    I have deleted plugins and still no go on trying to log in. Still getting…

    5 years ago

  • Created a topic, Cannot access /wp-admin or any other page after upgrade to 3.0, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Post.php save dialog pops up when publishing, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Posted a reply to "The Cabinet theme displays blank black page", on the site WordPress Support Forums:
    hey, just use the name of your blog myblog.com/wp-login.php that will take you to your…

    9 years ago

  • Posted a reply to "The Cabinet theme displays blank black page", on the site WordPress Support Forums:
    /wp-login.php so I'm not alone with this type of issue

    9 years ago

  • Created a topic, The Cabinet theme displays blank black page, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Posted a reply to "Custom HTML tags in the new editor", on the site WordPress Support Forums:
    I just saw that you can do that in user/options. thanks.

    9 years ago

  • Posted a reply to "Themes sidebar displays at bottom of page", on the site WordPress Support Forums:
    I am seeing this in Firefox and IE. These themes were displaying correctly before the…

    9 years ago

  • Created a topic, Custom HTML tags in the new editor, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Created a topic, Themes sidebar displays at bottom of page, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Created a topic, Anyone managed to get VideoCodeZone.com video to work in 2.0 RC1?, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Posted a reply to "update-links.php Error", on the site WordPress Support Forums:
    nevermind...I saw the other post.

    10 years ago

  • Posted a reply to "update-links.php Error", on the site WordPress Support Forums:
    I a getting this when running update-links.php Warning: fsockopen(): unable to connect to api.pingomatic.com:80 in…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Links have stopped displaying", on the site WordPress Support Forums:

    10 years ago

  • Posted a reply to "Links have stopped displaying", on the site WordPress Support Forums:
    Beel, I am not sure what you are referring to

    10 years ago

  • Posted a reply to "Links have stopped displaying", on the site WordPress Support Forums:
    I can't believe it was as simple as toggling them back on. THanks, I feel…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Links have stopped displaying", on the site WordPress Support Forums:
    It displays zero links. It is only displaying that link, as if the only show…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Links have stopped displaying", on the site WordPress Support Forums:
    No.

    10 years ago

  • Posted a reply to "get_links not sorting", on the site WordPress Support Forums:
    and how would I do that? I have wp-cron installed

    10 years ago

  • Posted a reply to "Links have stopped displaying", on the site WordPress Support Forums:
    same thing..

    10 years ago

  • Created a topic, Links have stopped displaying, on the site WordPress Support Forums

    10 years ago

  • Posted a reply to "get_links not sorting", on the site WordPress Support Forums:
    I am having this problem and the dtabase shows timestamp with 0's

    10 years ago

  • Posted a reply to "Accidental delete and after restore no home page", on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind. Seemed to be glitch with default theme.

    10 years ago

  • Posted a reply to "Accidental delete and after restore no home page", on the site WordPress Support Forums:
    I accidentally deleted my WP installation when working in tabbed interface of Ipswitch WS_FTP thinking…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Blank /wp-admin/post.php page", on the site WordPress Support Forums:
    When I login to 1.2.1 all I get is a blank /wp-admin/post.php page. Any solutions?

    10 years ago

  • Posted a reply to "wp-stats", on the site WordPress Support Forums:
    Can anyone provide CLEAR instructions for newbies using WP? I added the query but the…

    11 years ago

  • Posted a reply to "wp-stats", on the site WordPress Support Forums:
    wp-stats

    11 years ago