WordPress.org

Profiles

pako69

  • Member Since: June 23rd, 2012
  • @pako69 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to During page loading the menu bar is “jumping”, on the site WordPress.org Forums:
    If I can add something more? I tweak my CSS rules to this: @media screen…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to During page loading the menu bar is “jumping”, on the site WordPress.org Forums:
    @anevins I totally agree with you, btw it works :)

    3 weeks ago

  • Posted a reply to During page loading the menu bar is “jumping”, on the site WordPress.org Forums:
    @franmattos Great :-) @anevins The reason that margin-bottom style is... > ok, thanks If the…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to During page loading the menu bar is “jumping”, on the site WordPress.org Forums:
    @franmattos Try this (70px and 253px are the valuex I found looking at your site):…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to During page loading the menu bar is “jumping”, on the site WordPress.org Forums:
    @anevins That's what I did and found 183px: @media screen and (min-width: 480px) { .custom-header…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to During page loading the menu bar is “jumping”, on the site WordPress.org Forums:
    Hi all Thanks for you replies, how did you find the right value for min-height?…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to page loading glitch/jitter, on the site WordPress.org Forums:
    @anevins Yes of course :) https://wordpress.org/support/topic/during-page-loading-the-menu-bar-is-jumping/

    3 weeks ago

  • Created a topic, During page loading the menu bar is “jumping”, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Please try switch between those 2 pages and you wi…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to page loading glitch/jitter, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I have the same strange behavior and I had the CSS you said. Try…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Blank page, on the site WordPress.org Forums:
    hi @miiitaka Updated to 3.1.6 and no sorry... it do not work for me, I…

    1 month ago

  • Posted a reply to Blank page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @miiitaka As I'm not english, I'm not sure about your answer... so...Will the featured…

    1 month ago

  • Posted a reply to Translation, on the site WordPress.org Forums:
    shame on me ! I was using your default file named: amp-fr.mo but the right…

    1 month ago

  • Posted a reply to Blank page, on the site WordPress.org Forums:
    I look into you code and has find where it stopped : File: wp-structuring-display.php Function:…

    1 month ago

  • Created a topic, Blank page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I'm using Organization and Web Site and they are ok…

    1 month ago

  • Created a topic, wpcf7_add_shortcode is deprecated, on the site WordPress.org Forums:
    Hi wpcf7_add_shortcode is deprecated since Contact For…

    1 month ago

  • Created a topic, The Invisible reCAPTCHA?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi > Will it be compatible with the new Invisible r…

    1 month ago

  • Posted a reply to Multisite compatible ?, on the site WordPress.org Forums:
    thanks

    1 month ago

  • Posted a reply to Translation, on the site WordPress.org Forums:
    @pcrazz Yes, it is set to "Français" You, lucky ;)

    1 month ago

  • Posted a reply to Translation, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @pcrazz I put amp-fr.mo inside the languages folder in the amp plugin (/wp-content/plugins/amp/languages) but…

    1 month ago

  • Posted a reply to Error: Unable to accurately detect IPs, on the site WordPress.org Forums:
    @danette "Whitelisted IPs must be separated by commas or placed on separate lines. You can…

    2 months ago

  • Posted a reply to Error: Unable to accurately detect IPs, on the site WordPress.org Forums:
    @prd689 Already done since a long time :) But now diagnostics said: --Starting test-- Current…

    2 months ago

  • Posted a reply to Error: Unable to accurately detect IPs, on the site WordPress.org Forums:
    Same on my 20 websites... Wordfecne Team: please answer us... Thanks

    2 months ago

  • Created a topic, Version 2.2 breaks translations, on the site WordPress.org Forums:
    hi Again the same issue : https://wordpress.org/suppo…

    2 months ago

  • Posted a reply to Re: post_format-sitemap.xml, on the site WordPress.org Forums:
    Hi This do no remove it from you sitemap... : /* Exclude One Taxonomy From…

    2 months ago

  • Posted a reply to WPML compatibility?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you.

    2 months ago

  • Posted a reply to SSL for One Domain on Multisite?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @jkhongusc they are Apache questions Yes they are, but as it is within an…

    2 months ago

  • Posted a reply to SSL for One Domain on Multisite?, on the site WordPress.org Forums:
    I tried this below without sucess : RewriteCond %{HTTP:X-Forwarded-Proto} !https RewriteCond %{HTTP_HOST} ^site1\.com [NC] RewriteRule…

    2 months ago

  • Posted a reply to SSL for One Domain on Multisite?, on the site WordPress.org Forums:
    PS: I forgot to tell that I'm behinf a proxy... This proxy send the right…

    2 months ago

  • Created a topic, SSL for One Domain on Multisite?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I have a multisite wordpress installation like thi…

    2 months ago

  • Created a topic, Google AMP Validator is “out of order”?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Like many other people here, I see a significant i…

    2 months ago

  • Created a topic, Please stop you cron job, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I was a customer. I uninstall your plgin since a lo…

    2 months ago

  • Posted a reply to socialWarfarePlugin is not defined, on the site WordPress.org Forums:
    Your udpdate said : Updated how the facebook cache rebuild works when the plugin is…

    2 months ago

  • Created a topic, “To enable .htaccess redirection, activate SSL networkwide”, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I do have activated your plugin networkwide, but I …

    2 months ago

  • Posted a reply to socialWarfarePlugin is not defined, on the site WordPress.org Forums:
    The error come from you call to: socialWarfarePlugin.fetchShares(); WICH ONLY EXIST IF I use 'Legacy…

    2 months ago

  • Created a topic, socialWarfarePlugin is not define, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Since the last update I get this error : socialWar…

    2 months ago

  • Posted a reply to Version 2.1 breaks translations, on the site WordPress.org Forums:
    I'm sorry but not fully resolved > 'Read here'

    2 months ago

  • Posted a reply to Missing one recommanded Propertie, on the site WordPress.org Forums:
    I understand your point of view but you know when Google say that it is…

    3 months ago

  • Created a topic, WPML compatibility?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I love your plugin but I can not use it with WPML (…

    3 months ago

  • Posted a reply to Google Sitelinks Search Box?, on the site WordPress.org Forums:
    It works, thanks

    3 months ago

  • Created a topic, Missing one recommanded Propertie, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I use the BlogPosting Rich snippet options and it w…

    3 months ago

  • Created a topic, Google Sitelinks Search Box?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Because I manage myself all strutured data I have …

    3 months ago

  • Posted a reply to Version 2.1 breaks translations, on the site WordPress.org Forums:
    $array['resource']['email'] .= '<a rel="nofollow" href="mailto:?subject=' . str_replace( '&','%26',rawurlencode( html_entity_decode( $title, ENT_COMPAT, 'UTF-8' ) ) )…

    3 months ago

  • Posted a reply to Version 2.1 breaks translations, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for tip, it works now. > There is some strings that are no fully…

    3 months ago

  • Posted a reply to Version 2.1 breaks translations, on the site WordPress.org Forums:
    FYI I switched back to the 2.0.7 version and my french are ok...

    3 months ago

  • Created a topic, Version 2.1 breaks translations, on the site WordPress.org Forums:
    Hi since this update I do not have anymore any text di…

    3 months ago

  • Posted a reply to AMP support for YARPP Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    hi @mervinpraison If you don't care with french language ;-) go there: http://www.pascal-bourhis.net/cms-wordpress/afficher-yarpp-page-amp

    3 months ago

  • Posted a reply to AMP support for YARPP Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I have modified 3 YARPP PHP files because I also need to use YARRP…

    3 months ago

  • Created a topic, Images label for amp-carousel?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi :) Do you think it will be possible that you give …

    3 months ago

  • Posted a reply to Not compatible with WordPress AMP Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    The "Not recommended- Use native WordPress CSS enqueue for Bootstrap files." works to validate the…

    3 months ago

  • Posted a reply to Not compatible with WordPress AMP Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry I talk to fast! The issue I was talking about url without http do…

    3 months ago