WordPress.org

Profiles

outbuildings

Profile picture of outbuildings
  • Member Since: January 14th, 2013
  • Find me on:

  • Created a topic, All pages with Next Gen Galleries showing Random Images, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Pinterest Lightbox] Pin It Button Navigates Away From Site", on the site WordPress Support Forums:
    Hi thanks for the tip. I have tried the Mod and it opens the new…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade and ALL albums disappeared and", on the site WordPress Support Forums:
    the GALLERYVIEW plugin caused the issues for me. I uninstalled it and the problem went…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Latest version is broken - how to revert?", on the site WordPress Support Forums:
    You are experiencing the same issue I currently have. I have opened a case here:…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade and ALL albums disappeared and", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone?

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade and ALL albums disappeared and", on the site WordPress Support Forums:
    Yup that's exactly my situation.

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Social Media Buttons & Thickbox.css customizing", on the site WordPress Support Forums:
    There is a plugin I saw for Pinterest but I tried it and it didn't…

    3 years ago

  • Created a topic, Upgrade and ALL albums disappeared and, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Singlepic Preview not working", on the site WordPress Support Forums:
    Having the same exact issue. SinglePic will not preview

    3 years ago

  • Posted a reply to "Lightbox not displaying with Shutter effect", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the EXACT same issue. Previously all of my galleries were in lightbox.…

    3 years ago

  • Posted a reply to "special characters being converted or not linking", on the site WordPress Support Forums:
    deleted post

    3 years ago

  • Posted a reply to "special characters being converted or not linking", on the site WordPress Support Forums:
    deleted post

    3 years ago

  • Created a topic, special characters being converted or not linking, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago