WordPress.org

Profiles

  • Member Since: March 7th, 2012
  • Find me on:
  • Created a topic, Language based on user, not site language, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Just a suggestion: we just installed this plug…

    2 months ago

  • Created a topic, How to change upload directory, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have the same problem with mediadesk3, get a…

    1 year ago

  • Posted a reply to Ultimate Member 2.0.36 breaks Avada Fusion Builder, on the site WordPress.org Forums:
    Same problem. It sucks when these updates are released before testing with the most popular…

    2 years ago

  • Created a topic, Variations do not load, on the site WordPress.org Forums:
    I have an issue with my product variations Since some …

    3 years ago

  • Created a topic, Doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Maybe it used to work 2 years ago, but it doesn't work…

    3 years ago

  • Posted a reply to Unable to reach data-provider.php, on the site WordPress.org Forums:
    sure, it's contact [at] genevaphotoclub.com

    3 years ago

  • Posted a reply to Unable to reach data-provider.php, on the site WordPress.org Forums:
    I also have these following errors from the plugin: SEVERE 1 https://front.optimonk.com/public/13238/js/preload.js [62:24] window_error SEVERE…

    3 years ago

  • Created a topic, Unable to reach data-provider.php, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I just ran a speed test analysis on my website…

    3 years ago

  • Posted a reply to White page after 4.1.3 upgrade, on the site WordPress.org Forums:
    hi, this resolved the issue. Thank you.

    3 years ago

  • Posted a reply to White page after 4.1.3 upgrade, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I cannot find if( $object_id && '_payment_method_title' === $meta_key ){ neither in the 4.1.2…

    3 years ago

  • Posted a reply to White page after 4.1.3 upgrade, on the site WordPress.org Forums:
    I am not sure, it took me quite some time to understand the issue is…

    3 years ago

  • Posted a reply to White page after 4.1.3 upgrade, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have the server error log during the downtime, does that help? https://gist.github.com/altuno/e4e48c6b3ce4bd582541be16c6b6bc04

    3 years ago

  • Created a topic, White page after 4.1.3 upgrade, on the site WordPress.org Forums:
    Got a white page for all the website after the upgrade…

    3 years ago

  • Created a topic, Formatted emails don’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Just installed this plugin and I started to ge…

    3 years ago

  • Created a topic, Strange error after installation, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I just installed this plugin, and the form giv…

    4 years ago

  • Created a topic, Error message after installing the plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I just installed the plugin but I started to s…

    4 years ago

  • Created a topic, Worked perfectly!, on the site WordPress.org Forums:
    I don't normally write a lot of reviews, but just want…

    4 years ago