WordPress.org

Profiles

  • Member Since: March 24th, 2016
  • Find me on:
  • Posted a reply to PHP Warning: printf() Too few arguments in, on the site WordPress.org Forums:
    @themegrillteam I wrote Chat Support as you said but I couldnt get any answer even…

    5 days ago

  • Posted a reply to Some PHP Errors after update Wrodpress 5.4, on the site WordPress.org Forums:
    @optimocha Yeah! That is working solution... Thank you No error anymore

    5 days ago

  • Posted a reply to Some PHP Errors after update Wrodpress 5.4, on the site WordPress.org Forums:
    Bir şey değil @optimocha :) I'm deleting some parts of server paths for my security.…

    5 days ago

  • Created a topic, Some PHP Errors after update Wrodpress 5.4, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I discovered some PHP errors after WordPress u…

    5 days ago

  • Posted a reply to PHP Warning: printf() Too few arguments in, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @themegrillteam , This is some of from those messages [01-Apr-2020 01:08:18 UTC] PHP Warning:…

    5 days ago

  • Created a topic, PHP Warning: printf() Too few arguments in, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I just seen error on php error logs on my serv…

    6 days ago

  • Posted a reply to post-sitemapX.xml 404 error, on the site WordPress.org Forums:
    @rankmath we have one idiom; "You'll live longer then me" I was writing when you…

    2 weeks ago

  • Created a topic, WOW!!! Only the thing I can say., on the site WordPress.org Forums:
    I tried many SEO plugins. They were complicated and no…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to post-sitemapX.xml 404 error, on the site WordPress.org Forums:
    @rankmath thank you much. you have really great documents that's helpfull!

    2 weeks ago

  • Posted a reply to post-sitemapX.xml 404 error, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @rankmath Ooops I changed wrong value :) Its 510 right now. btw I fallow…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to post-sitemapX.xml 404 error, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @rankmath Thank you for advices... I changed to 200 from sitemaps settings. Also I…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to post-sitemapX.xml 404 error, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @rankmath I disable other SEO plugin but my problem is continues. :( Also I…

    2 weeks ago

  • Created a topic, post-sitemapX.xml 404 error, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, All of sitemaps are working but under 404 Error…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to fonts.css still loading, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @daanvandenbergh , Yes as second action I cleaned cache but it continues to load.…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to fonts.css still loading, on the site WordPress.org Forums:
    I found solution sorry. Disabled plugin and enable is fix to issue. Thank You

    3 weeks ago

  • Created a topic, fonts.css still loading, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I'm using OMGF but after my theme updates I don…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Challenge required problem, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I was using version of 1.5 before and plugin s…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Analytics activation loop, on the site WordPress.org Forums:
    @reneesoffice thank you for update... everything is working perfect now... no loop no error thanks…

    1 month ago

  • Posted a reply to [Site Kit by Google] Analytics activation loop, on the site WordPress.org Forums:
    @reneesoffice sorry… this is the copy of all text; { "isSiteKitConnected": true, "isResettable": true, "isAuthenticated":…

    2 months ago

  • Posted a reply to Analytics activation loop, on the site WordPress.org Forums:
    @reneesoffice another error message is this one...

    2 months ago

  • Posted a reply to Analytics activation loop, on the site WordPress.org Forums:
    @reneesoffice ; This is short view of error info when I pasted your request. Thank…

    2 months ago

  • Posted a reply to Analytics activation loop, on the site WordPress.org Forums:
    @jamesosborne thank you for respone. I checked and still same :(

    2 months ago

  • Posted a reply to Sign In endless loop, on the site WordPress.org Forums:
    @reddakteur hey, check and follow them, https://wordpress.org/support/topic/analytics-activation-loop/ https://github.com/google/site-kit-wp/issues/1114 Cheers...

    2 months ago

  • Posted a reply to Analytics activation loop, on the site WordPress.org Forums:
    @jamesosborne & @reneesoffice Hello... I have idea about this problem. If you have one property…

    2 months ago

  • Posted a reply to Analytics activation loop, on the site WordPress.org Forums:
    @reneesoffice thank you for your fast replay... I check every security things on my server…

    2 months ago

  • Posted a reply to Analytics activation loop, on the site WordPress.org Forums:
    @jamesosborne hi again... what i done... I opened one subdomain and install fresh wordpress without…

    2 months ago

  • Posted a reply to Failed migrating webp express options to 0.15.1. Probably you need to grant writ, on the site WordPress.org Forums:
    Same problem... First i started to see images broken I uninstalled plugin and install again…

    2 months ago

  • Posted a reply to Analytics activation loop, on the site WordPress.org Forums:
    @jamesosborne do you have any news ?

    2 months ago

  • Posted a reply to [Site Kit by Google] Analytics activation loop, on the site WordPress.org Forums:
    @jamesosborne I deleted plugin and installed again. deactiveded all plugins and try to connect to…

    2 months ago

  • Posted a reply to Analytics activation loop, on the site WordPress.org Forums:
    @jamesosborne what i done; - Check Analytics Account - Reset Site Kit - Disable all…

    2 months ago

  • Posted a reply to Analytics activation loop, on the site WordPress.org Forums:
    @jamesosborne also i updated PHP version to 7.3 in just case... :(

    2 months ago

  • Posted a reply to Analytics activation loop, on the site WordPress.org Forums:
    @jamesosborne yes i disable all plugins (not only seo) inc. security ones too. but somehow…

    2 months ago

  • Posted a reply to Analytics activation loop, on the site WordPress.org Forums:
    @jamesosborne my host provider is micfo.com and i check from cpanel there is no ModSecurity…

    2 months ago

  • Posted a reply to Analytics activation loop, on the site WordPress.org Forums:
    @jamesosborne i tried Chrome browser and incognito window but still same. :( Also I tried…

    2 months ago

  • Posted a reply to Analytics activation loop, on the site WordPress.org Forums:
    James, I tried again. No analytics code right now but result still same. Can u…

    2 months ago

  • Posted a reply to Analytics activation loop, on the site WordPress.org Forums:
    Hello James, Thank you for your respone. I deactivated all plugins and try again to…

    2 months ago

  • Created a topic, Analytics activation loop, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I'm trying to Analytics activation but after co…

    2 months ago

  • Created a topic, only in arabic, on the site WordPress.org Forums:
    maybe it is good plug in... but to understand u need t…

    4 months ago

  • Created a topic, free addon, on the site WordPress.org Forums:
    I joined to newsletter but I cant get free 2 addons? c…

    5 months ago

  • Created a topic, perfect plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Easy to use, almost free (but that is more then enough…

    1 year ago