WordPress.org

Profiles

onerock

Profile picture of onerock
  • Member Since: February 28th, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Gallery Search Engine Functionality", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for checking in on this issue. However, I have abandoned this plugin and hired…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Gallery Search Engine Functionality", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the code snippet suggestion. It is much appreciated. I have tried to work…

    1 month ago

  • Created a topic, Gallery Search Engine Functionality, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Search pictures in frontend", on the site WordPress Support Forums:
    Try this thread. https://wordpress.org/support/topic/ngg-20-and-image-search?replies=36

    3 months ago

  • Posted a reply to ""Edit Media" image missing", on the site WordPress Support Forums:
    Troubleshooting Update - I have went through the Fuctions.php as best I could to see…

    3 months ago

  • Created a topic, "Edit Media" image missing, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "NGG 2.0 and Image Search??", on the site WordPress Support Forums:
    @carlydibona - Add something like this .search .ngg-gallery-thumbnail-box {float: left !important; margin-right: 20px !important;} to…

    9 months ago

  • Posted a reply to "NGG 2.0 and Image Search??", on the site WordPress Support Forums:
    Create a blank PHP file on your local machine called something like "nggSearch2.php" and paste…

    9 months ago

  • Posted a reply to "NGG 2.0 and Image Search??", on the site WordPress Support Forums:
    Neglected to enter the spam code, so it didn't post correctly with above link. :)…

    9 months ago

  • Posted a reply to "NGG 2.0 and Image Search??", on the site WordPress Support Forums:
    Here you go. Please refer to here for code snippet for integration into search.php http://pastebin.com/Q8KyEKqb

    9 months ago

  • Posted a reply to "log entries vanished", on the site WordPress Support Forums:
    I have resolved the issue and found the following. Under Security/Settings/ in the Global Settings…

    10 months ago

  • Posted a reply to "NextGen Gallery images not automatically optimizing", on the site WordPress Support Forums:
    I found the issue to be faulty settings with the configuration of "Plugin Organizer". I…

    10 months ago

  • Posted a reply to "log entries vanished", on the site WordPress Support Forums:
    Has there been any resolution to this issue? My logs are also not appearing. Thanks

    10 months ago

  • Posted a reply to "NextGen Gallery images not automatically optimizing", on the site WordPress Support Forums:
    There are only two other plugin that interacts with NextGen. The first is FooBox (lightbox…

    10 months ago

  • Posted a reply to "NextGen Gallery images not automatically optimizing", on the site WordPress Support Forums:
    That page appears to be working as you describe. Could a plugin conflict cause this?…

    10 months ago

  • Posted a reply to "NextGen Gallery images not automatically optimizing", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for looking into this. It looks like everything is enabled as usual. the following…

    10 months ago

  • Created a topic, NextGen Gallery images not automatically optimizing, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "NGG 2.0 and Image Search??", on the site WordPress Support Forums:
    @dassoubarna Here is what is currently working for me. I have WP 3.9 and NGG…

    11 months ago

  • Created a topic, Using Plugin Groups, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to ""Unable to communicate with CloudFlare API: CloudFlare requires 'email' to be se", on the site WordPress Support Forums:
    I found that submitting twice the same information seemed to fix my issue.

    12 months ago

  • Created a topic, Notice at the top of all Performance admin pages, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Nextgen Gallery Version 2.0.59 Changes", on the site WordPress Support Forums:
    You are always on top of all the Nextgen changes and thanks again for the…

    1 year ago

  • Created a topic, Nextgen Gallery Version 2.0.59 Changes, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Visible Error with EWWW Version 1.8.x", on the site WordPress Support Forums:
    OK... Yeah... I feel like an idiot! I must have inadvertently left it on the…

    1 year ago

  • Created a topic, Visible Error with EWWW Version 1.8.x, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Watermark", on the site WordPress Support Forums:
    I have had great luck with a Windows program called Visual Watermark. I previously used…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Admin users being tracked when specifically excluded", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the clarification. That seems to be working. Keep up the good work here.

    1 year ago

  • Created a topic, Admin users being tracked when specifically excluded, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "NextGen 2 image uploads seem to not auto-optimize", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your research. I will have to do some further investigation on this plugin…

    1 year ago

  • Posted a reply to "NextGen 2 image uploads seem to not auto-optimize", on the site WordPress Support Forums:
    I got lucky... The first plugin I disabled was Plugin Organizer . All images that…

    1 year ago

  • Posted a reply to "NextGen 2 image uploads seem to not auto-optimize", on the site WordPress Support Forums:
    You beat me to it. I was thinking earlier after upgrading NextGen that I was…

    1 year ago

  • Posted a reply to "NextGen 2 image uploads seem to not auto-optimize", on the site WordPress Support Forums:
    I wanted to let you know that I have updated NextGen Gallery to the latest…

    1 year ago

  • Posted a reply to "NextGen 2 image uploads seem to not auto-optimize", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, the user/group owner has permissions 755 to the folder. This is the same for…

    1 year ago

  • Posted a reply to "NextGen 2 image uploads seem to not auto-optimize", on the site WordPress Support Forums:
    It did not. The file remains at a file sixe of zero. Created debug.log in…

    1 year ago

  • Posted a reply to "NextGen 2 image uploads seem to not auto-optimize", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry I do not see that file in the ewww-image-optimizer folder under plugins. Is it…

    1 year ago

  • Posted a reply to "NextGen 2 image uploads seem to not auto-optimize", on the site WordPress Support Forums:
    Bummer, thanks for trying. I have verified that uploading images to the media library do…

    1 year ago

  • Posted a reply to "NextGen 2 image uploads seem to not auto-optimize", on the site WordPress Support Forums:
    The images status is as follows. Not processed Image Size: 194.75 kB Optimize now! In…

    1 year ago

  • Posted a reply to "NextGen 2 image uploads seem to not auto-optimize", on the site WordPress Support Forums:
    I have 2 other NextGen Plugins activated. A modified version of Nextgen Search Engine by…

    1 year ago

  • Posted a reply to "NextGen 2 image uploads seem to not auto-optimize", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, sorry for the confusion.

    1 year ago

  • Posted a reply to "NextGen 2 image uploads seem to not auto-optimize", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the reply. It is the version that NextGen had me upgrade to in…

    1 year ago

  • Created a topic, NextGen 2 image uploads seem to not auto-optimize, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "zero files uploaded, but all except for the last file is uploaded", on the site WordPress Support Forums:
    I found that my issue was a plugin conflict. The plugin causing the issue was…

    1 year ago

  • Posted a reply to "zero files uploaded, but all except for the last file is uploaded", on the site WordPress Support Forums:
    @afsnijders - That doesn't seem to work for me. I uploaded the images to the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "zero files uploaded, but all except for the last file is uploaded", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the feed back. It seems the new update hasn't resolved the issue either.…

    1 year ago

  • Created a topic, zero files uploaded, but all except for the last file is uploaded, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "nextgen gallery search function", on the site WordPress Support Forums:
    Here is a tread about Nextgen Gallery search you may be looking for. http://wordpress.org/support/topic/ngg-20-and-image-search

    1 year ago

  • Posted a reply to "Compatibility with NextGen Gallery 2.0", on the site WordPress Support Forums:
    Excellent news and your work is much appreciated!

    2 years ago

  • Posted a reply to "NGG 2.0 and Image Search??", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks w.bear, it worked. You are awesome! To optimize the code, I am looking to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "NGG 2.0 and Image Search??", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, this is what I was calling "Nextgen Search Engine" and I rely heavily on…

    2 years ago

  • Posted a reply to "NGG 2.0 and Image Search??", on the site WordPress Support Forums:
    What plugin are you looking to for? Nextgen Gallery Search or Nextgen Search Engine? If…

    2 years ago