WordPress.org

Profiles

  • Member Since: May 5th, 2008
  • Find me on:
  • Posted a reply to Why not pass on to a new developer instead of killing it?, on the site WordPress.org Forums:
    Please suggest someone. Thank you

    2 months ago

  • Posted a reply to php and html blocked in widgets by NFW, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I managed to go back to the classic widget editor by disabling the Block-based…

    3 months ago

  • Created a topic, php and html blocked in widgets by NFW, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Big mess in the widgets area. It looks like NFW b…

    3 months ago

  • Posted a reply to remover kk-star-ratings.js, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, This may help: https://kinsta.com/blog/disable-wordpress-plugins-loading/

    3 months ago

  • Posted a reply to Not Showing Stars in Rating, on the site WordPress.org Forums:
    The stars width and height are not filled in. You need to tell what their…

    3 months ago

  • Posted a reply to Request to add more credit, on the site WordPress.org Forums:
    I went to the page and could vote. Nothing wrong with it

    3 months ago

  • Posted a reply to Black css, on the site WordPress.org Forums:
    You can do this manually by editing the svg files in public/svg. For example, the…

    3 months ago

  • Posted a reply to title, on the site WordPress.org Forums:
    Can I put what?

    3 months ago

  • Posted a reply to Rating not showing on website, on the site WordPress.org Forums:
    They are on your page

    3 months ago

  • Posted a reply to Change color of stars, on the site WordPress.org Forums:
    You can do this manually by editing the svg files in public/svg. For example, the…

    3 months ago

  • Posted a reply to Delay between two emails when sending, on the site WordPress.org Forums:
    If you purchased the PRO version you ask your questions at the wrong place. This…

    3 months ago

  • Posted a reply to Track who has clicked in email, on the site WordPress.org Forums:
    If you purchased the PRO version you ask your questions at the wrong place. This…

    3 months ago

  • Posted a reply to Title and markup not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Héctor, First I updated the plugin straight to 5.3.5 but the titles weren't there.…

    3 months ago

  • Posted a reply to Title and markup not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry Héctor, WordPress didn't send me a notification of your reply. I'll try to look…

    4 months ago

  • Posted a reply to Title and markup not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Héctor, another update. In Widget.php around line 146, when I replace this // Has…

    4 months ago

  • Posted a reply to [WordPress Popular Posts] Title and markup not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Version 5.3.3 output <div id="wpp-15" class="widget popular-posts"> <h3 class="widgettitle">Top 10 resep minggu ini</h3><!-- cached -->…

    4 months ago

  • Posted a reply to [WordPress Popular Posts] Title and markup not showing, on the site WordPress.org Forums:
    I added the <h3> tags, but that removed the tags and all links were included…

    4 months ago

  • Posted a reply to [WordPress Popular Posts] Title and markup not showing, on the site WordPress.org Forums:
    I added the h3 tags, but that removed the ul tags and all links were…

    4 months ago

  • Posted a reply to Title and markup not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Clear. Thank you for all your time Héctor. Got it back on the local site.…

    4 months ago

  • Posted a reply to Title and markup not showing, on the site WordPress.org Forums:
    I can just overwrite the 5.3.4 files with the 5.3.3 ones, right Héctor? No changes…

    4 months ago

  • Posted a reply to Title and markup not showing, on the site WordPress.org Forums:
    With the copy you provided I didn't manage Héctor. I don't know why. But for…

    4 months ago

  • Posted a reply to Title and markup not showing, on the site WordPress.org Forums:
    I'm still at the point where all links are wrapped within the h3 tags... Still…

    4 months ago

  • Posted a reply to Title and markup not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, I will try that. I don't need that link there anyway anymore.

    4 months ago

  • Posted a reply to Title and markup not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Maybe I should just roll it back to 5.3.3 for now and work harder on…

    4 months ago

  • Posted a reply to Title and markup not showing, on the site WordPress.org Forums:
    sorry, removed the ul tags

    4 months ago

  • Posted a reply to Title and markup not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Okay without the code I added the <h3> tags, but that removed the tags and…

    4 months ago

  • Posted a reply to Title and markup not showing, on the site WordPress.org Forums:
    They should really stop with this moderation thing. Not helpful

    4 months ago

  • Posted a reply to Title and markup not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Just read this one "Ah, onClick events are intentionally being stripped out from the code…

    4 months ago

  • Posted a reply to Title and markup not showing, on the site WordPress.org Forums:
    The Before / after Popular Posts: code is <ul class="wpp-list"><li> <a href="http://www.dapurkobe.co.id/onion-rings" onclick="ga('send', 'event', 'Widget…

    4 months ago

  • Posted a reply to Title and markup not showing, on the site WordPress.org Forums:
    These are the widget settings: https://ibb.co/j3RzZWF

    4 months ago

  • Posted a reply to Title and markup not showing, on the site WordPress.org Forums:
    So, the widget setting, right, Héctor, not the Settings under Tools?

    4 months ago

  • Posted a reply to Title and markup not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Also widget markup like this won't show <li>{thumb} <a href="{url}" onClick="ga('send', 'event', 'Widget WPP', '{text_title}…

    4 months ago

  • Posted a reply to Title and markup not showing, on the site WordPress.org Forums:
    5.3.3 starts with <div id="wpp-15" class="widget popular-posts"> <h3 class="widgettitle">Top 10 resep minggu ini</h3><!-- cached -->…

    4 months ago

  • Posted a reply to Title and markup not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Great. previous code has been held for moderation... I'm missing the <h3 class="widgettitle"> part of…

    4 months ago

  • Posted a reply to Title and markup not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Update. I replace the Output.php code with the one you provide (this one) using ftp…

    4 months ago

  • Created a topic, Title and markup not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Hector, Looks like I have the same problem as http…

    4 months ago

  • Posted a reply to What is the best way to contact you?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, It's at gmail. Okoth1

    7 months ago

  • Posted a reply to Disable New wordpress Updates notification, on the site WordPress.org Forums:
    I don't think you're right. There are other plugins that turn off email notifications, like…

    7 months ago

  • Created a topic, Analytics Event label is NULL, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, In Analytics the Event label is NULL. Why not cha…

    8 months ago

  • Posted a reply to Should this work with gtag.js?, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, sorry, you are right. I thought I've answered that question already a million times.…

    9 months ago

  • Posted a reply to Should this work with gtag.js?, on the site WordPress.org Forums:
    Please read this answer: Answer/

    9 months ago

  • Posted a reply to WebKitFormBoundary, on the site WordPress.org Forums:
    I haven't seen that many in December. Some are for sure hackers but some are…

    11 months ago

  • Posted a reply to I don’t see the code in my page source, on the site WordPress.org Forums:
    Is there a link to your website?

    11 months ago

  • Committed [2424077] to Plugins SVN:
    changed to WP 5.6

    11 months ago

  • Posted a reply to Compatibility with WP 5.5, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Hansjörg, This morning I tested the plugin with WP 5.7-alpha-49685 which has jquery 3.5.1.…

    11 months ago

  • Committed [2424037] to Plugins SVN:
    Checked WP 5.7

    11 months ago

  • Committed [2424036] to Plugins SVN:
    Test with WP 5.7-alpha-49685 passed

    11 months ago

  • Posted a reply to Compatibility with WP 5.5, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I don't think there will be much of a problem and if there is…

    12 months ago

  • Posted a reply to Compatibility with WP 5.5, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Hansjörg, Do you still use the plugin :) ? Not on the bank blog…

    12 months ago

  • Posted a reply to Cron is not working, on the site WordPress.org Forums:
    This is resolved. After updating to 4.6.0 and removing some code from the theme folder…

    1 year ago