WordPress.org

Profiles

  • Member Since: May 31st, 2020
  • Find me on:
  • Posted a reply to High CPU usage, dashboard slows down, lost connection with cache plugins, on the site WordPress.org Forums:
    @m3gadeath You might still need to update your plugin and theme. Best,

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Getting ERR_CACHE_MISS when hitting back button from cart page, on the site WordPress.org Forums:
    @asavix WooCommerce was meant to work like that out of the box. Perhaps for security…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to An active PHP session was detected, The REST API encountered an error, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @tonimadex Some WordPress users are experiencing issues with their Website after updating to WordPress…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to The REST API did not process the context query parameter correctly., on the site WordPress.org Forums:
    Hello @pedro79 Some WordPress users are experiencing issues with their plugin, theme, slow loading times…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to I saw this code at the bottom of my website page: //social bw-social-uc, on the site WordPress.org Forums:
    Great! Ochuko, you did it. I did pointed it was on the Theme footer initially.…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to I saw this code at the bottom of my website page: //social bw-social-uc, on the site WordPress.org Forums:
    @ochisky Did you start seeing this on your page footer after installing a new plugin…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Getting ERR_CACHE_MISS when hitting back button from cart page, on the site WordPress.org Forums:
    @asavix You can ask the shop owner to try with any other WooCommerce shop to…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Getting ERR_CACHE_MISS when hitting back button from cart page, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @asavix For your case, this is a normal behavior it occurs like this in…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to I saw this code at the bottom of my website page: //social bw-social-uc, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @ochisky Did you start seeing this on your page footer after installing a plugin?…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Cannot place HTML codes or scripts in editor, on the site WordPress.org Forums:
    @simius54 While your host security settings cannot me ruled out it is best you contact…

    1 month ago

  • Posted a reply to Cannot place HTML codes or scripts in editor, on the site WordPress.org Forums:
    @simius54 Since any plugin was not the culprit it should be a permission issue. Which…

    1 month ago

  • Posted a reply to Cannot place HTML codes or scripts in editor, on the site WordPress.org Forums:
    @simius54, You may want to check if the folder you're uploading your changes to have…

    1 month ago

  • Posted a reply to Unusual wp-admin folders in /plugins, on the site WordPress.org Forums:
    @sallymoos This might be a normally behavior by the plugin. If you still have any…

    1 month ago

  • Posted a reply to Download failed. No working transports found, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @lokgoya, Your local WordPress installation is unable to make an external HTTP call requests…

    1 month ago

  • Posted a reply to High CPU usage, dashboard slows down, lost connection with cache plugins, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @m3gadeath, Some WordPress users are experiencing issues with their plugin, theme or slow loading…

    1 month ago

  • Posted a reply to Unusual wp-admin folders in /plugins, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @sallymoos What is the name of the plugin you found on the zip file,…

    1 month ago

  • Posted a reply to how to turn off WordPress with out, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @nkwebdesign, Do you still have access to you hacked website? Can you elaborate more…

    1 month ago

  • Posted a reply to Change Header Background Colour (CSS), on the site WordPress.org Forums:
    Hello @h3st, It is not a best practice to edit your original theme directly, but…

    1 month ago

  • Posted a reply to Delete an error in my website, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @mlabarga, This issues might me caused by a plugin conflict. Did you installed a…

    1 month ago

  • Posted a reply to Cannot place HTML codes or scripts in editor, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @simius54, When trying to save your code snippet do you receive any error messages?…

    1 month ago

  • Posted a reply to Displaying Form Data Through Search Fields, on the site WordPress.org Forums:
    @mazharhashmi That is possible with Google forms. The responses would be stored on a spreadsheet…

    2 months ago

  • Posted a reply to Upgrading from 4.2.1, on the site WordPress.org Forums:
    Great! feel free to post back if you have any other question. Best,

    2 months ago

  • Posted a reply to Displaying Form Data Through Search Fields, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @mazharhashmi, Have you tried using Google forms Google forms? You may consider taking a…

    2 months ago

  • Posted a reply to Upgrading from 4.2.1, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Chris, Provided you can see the update notification on your dashboard you'll be able…

    2 months ago

  • Posted a reply to 404: Page not Found, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @salvagemind, Sorry you're running into this issue. Since you've contacted your host and everything…

    2 months ago

  • Posted a reply to cannot upload photos in Media library, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @travelflangary, This error could occur for several reasons: Check if your space is full…

    2 months ago

  • Posted a reply to change of administration email address, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @rmedrada Are you able to cancel the current request then try changing it from…

    2 months ago

  • Posted a reply to Page loading half way down, on the site WordPress.org Forums:
    Great @hmahraj I'm glad you were able to resolve the issue. Best,

    3 months ago

  • Posted a reply to Help They Don’t Know Who The Super Admin Is, on the site WordPress.org Forums:
    Great @jenniferledger glad you were able to resolve the issue.

    3 months ago

  • Wrote a comment on the post Exploration of a new classification for user documentation, on the site Make WordPress Documentation:
    Great! I would love to contribute to this project.

    3 months ago

  • Posted a reply to Help They Don’t Know Who The Super Admin Is, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @jenniferledger All WordPress website has a link where administrative users can login to access…

    3 months ago

  • Posted a reply to Transferring Dreamweaver site to WordPress questions, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @joeotoolephotography The Best way to go about this is by building the website afresh…

    3 months ago

  • Posted a reply to Unwanted blocks scattered around the page editor, on the site WordPress.org Forums:
    @bliss07 are you using a touch screen device or is any of your keyboard pressing…

    3 months ago

  • Posted a reply to how to make blog page same as theme?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @evon You'll have to create it here is an example. Best,

    3 months ago

  • Posted a reply to wp-admin blank page, on the site WordPress.org Forums:
    Great @yinnyann glad you were able to resolve the issue :)

    3 months ago

  • Posted a reply to Send emails on account creation and update, on the site WordPress.org Forums:
    @dunnydf happy to help glad it was helpful to you.

    3 months ago

  • Posted a reply to Page loading half way down, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @hmahraj This should be a browser cache issue from your end. I'm able to…

    3 months ago

  • Posted a reply to wp-admin blank page, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @yinnyann Have you checked your wp-config.php file if there is any white space before…

    3 months ago

  • Posted a reply to Medialibrary doesnot show uploaded mp4 files to select for adding to a page, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @jacroosen It seems this issue is a bug and a ticket has been created…

    3 months ago

  • Posted a reply to Page loading half way down, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @hmahraj I was able to access your website and I'm able to view the…

    3 months ago

  • Posted a reply to how to make blog page same as theme?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @evon Hi i would like to make the blog page similar to the theme…

    3 months ago

  • Posted a reply to Page loading half way down, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @hmahraj In what way are you are unable to access the website? When I…

    3 months ago

  • Posted a reply to Page loading half way down, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @hmahraj I'm not able to access your website. Have you checked your landing page…

    3 months ago

  • Posted a reply to Send emails on account creation and update, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @dunnydf Have you tried using a plugin like Better Notifications to see if it…

    3 months ago

  • Posted a reply to Medialibrary doesnot show uploaded mp4 files to select for adding to a page, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @jacroosen Are you able to upload other mp4 files apart from this current one?…

    3 months ago

  • Posted a reply to Unwanted blocks scattered around the page editor, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @bliss07 Does this occurs when you use another browser? When you create a new…

    3 months ago

  • Posted a reply to How to post via email with blocks?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @topekamugshots If you're working with API to post to WordPress via a script you…

    3 months ago

  • Posted a reply to How can I edit an ATTACHMENT PAGE used to display media?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @bert46 Have you checked the pdfsecure plugin settings if you're able to customize this…

    3 months ago