WordPress.org

Profiles

nowton

Profile picture of nowton
  • Member Since: November 5th, 2009
  • Rotterdam, Netherlands
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Description field not output between tags", on the site WordPress Support Forums:
    Done. You may want to check out that captcha; it didnt render for me the…

    4 hours ago

  • Posted a reply to "Description field not output between tags", on the site WordPress Support Forums:
    I looked at page source, and so should you - bc you could tell the…

    1 day ago

  • Posted a reply to "Description field not output between tags", on the site WordPress Support Forums:
    Note to self: phase out in favour of native CPT.

    2 days ago

  • Posted a reply to "Dropdown empty on adding a new gallery", on the site WordPress Support Forums:
    If I try the patch it doesnt work but produce the following error in console…

    3 days ago

  • Posted a reply to "Dropdown empty on adding a new gallery", on the site WordPress Support Forums:
    OS: Ubuntu 14.04LTS, WP Theme: custom based on underscores.me, Multisite installation. Still getting this error…

    6 days ago

  • Posted a reply to "[Request] have editors create queries", on the site WordPress Support Forums:
    We didn't change anything - but I'm glad to see this now works.

    1 week ago

  • Posted a reply to "[Request] have editors create queries", on the site WordPress Support Forums:
    That warning should only happen before the first time you save changes on the styles.…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Description field not output between tags", on the site WordPress Support Forums:
    If you are waiting for more information, please let me know. Thanks.

    1 week ago

  • Posted a reply to "[Request] have editors create queries", on the site WordPress Support Forums:
    The NIH format is selected, however under the 'Add style' section I see the following…

    1 week ago

  • Posted a reply to "[Request] have editors create queries", on the site WordPress Support Forums:
    If I upgrade to 0.9 there are no publications visible for the members selected. Example…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Category Archives for custom post type not working.", on the site WordPress Support Forums:
    I wouldn't count on it - personally I've switched away to a combination of CPT…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Multisite path not respected, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Created a topic, Description field not output between tags, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Gallery shortcode leads to error message", on the site WordPress Support Forums:
    Downgrading to 0.9.8.4 fixed it.

    1 month ago

  • Created a topic, Gallery shortcode leads to error message, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Cant't connect to social networking site", on the site WordPress Support Forums:
    Same here, when trying to connect LinkedIn.

    1 month ago

  • Posted a reply to "Dropdown empty on adding a new gallery", on the site WordPress Support Forums:
    Since updating Types to the latest version the issue has been resolved on my end.

    2 months ago

  • Created a topic, Throws errors locally and refuses to connect on live site, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Category Archives for custom post type not working.", on the site WordPress Support Forums:
    Similar issue here, in our case tag archive broke; we're back on 0.9.8.3. Mind you,…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Does not translate #EVENTTIMES when using WPML", on the site WordPress Support Forums:
    Any updates on this?

    2 months ago

  • Posted a reply to "Does not translate #EVENTTIMES when using WPML", on the site WordPress Support Forums:
    English.

    3 months ago

  • Posted a reply to "Does not translate #EVENTTIMES when using WPML", on the site WordPress Support Forums:
    Yep.

    3 months ago

  • Posted a reply to "Location does not save", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, it does so as well. I also noticed I cannot set a default country…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Location does not save", on the site WordPress Support Forums:
    WordPress export (WXR)

    3 months ago

  • Created a topic, Location does not save, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Does not translate #EVENTTIMES when using WPML", on the site WordPress Support Forums:
    <div class="h-event"> <time>#_EVENTDATES | #_EVENTTIMES</time> <h1> #_EVENTNAME</h1> {has_location}<span class="p-location">#_LOCATIONNAME, #_LOCATIONTOWN #_LOCATIONSTATE</span>{/has_location} <p class="p-summary"> #_EVENTEXCERPT</p> </div>

    3 months ago

  • Posted a reply to "Does not translate #EVENTTIMES when using WPML", on the site WordPress Support Forums:
    Any updates on this?

    3 months ago

  • Created a topic, users added without admin notification on itheme security activated site, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, unable to connect to LinkedIn website, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Duplicates article in feed, gets more than config", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, this was over 10 months ago. We've moved on, and wouldn't even know on…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Dropdown empty on adding a new gallery", on the site WordPress Support Forums:
    Another fine example of quality coding by OnTheGo Systems, it is then ;-( (Somehow I'm…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Dropdown empty on adding a new gallery", on the site WordPress Support Forums:
    Disabling Types is not an option. I have asked over there and will ask again…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Javascript error in non-Types Thickbox popups effecting other plugins", on the site WordPress Support Forums:
    Any workarounds available?

    3 months ago

  • Posted a reply to "Dropdown empty on adding a new gallery", on the site WordPress Support Forums:
    This is my console log when replaying Deprecated TinyMCE API call: windowManager.createInstance(..) Uncaught ReferenceError: pagenow…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Enable Lazy Load Only for Desktop", on the site WordPress Support Forums:
    Disable the plugin, then add this to functions add_action('after_setup_theme', 'my_load_plugin'); function my_load_plugin() { if (!is_mobile_device()){…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Does not translate #EVENTTIMES when using WPML", on the site WordPress Support Forums:
    Latest of everything; we're like that. WPML 3.1.9.6, EM 5.5.6

    3 months ago

  • Posted a reply to "Responsive table does nothing", on the site WordPress Support Forums:
    Oops, as a matter of fact I found add_filter( 'tablepress_use_default_css', '__return_false' ); because we need…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Responsive table does nothing", on the site WordPress Support Forums:
    From a local test I can now tell it does add css classes to the…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Does not translate #EVENTTIMES when using WPML", on the site WordPress Support Forums:
    Any updates on this?

    3 months ago

  • Posted a reply to "Responsive table does nothing", on the site WordPress Support Forums:
    http://jaarrekening2013.retjaarverslag.nl/, scroll to 'Vennootschappelijke balans per 31 december 2013' (under 'Jaarrekening'). I've set it to…

    3 months ago

  • Created a topic, Responsive table does nothing, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Does not translate #EVENTTIMES when using WPML", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks but that's for date formatting; All Day is being used for an all day…

    3 months ago

  • Created a topic, Does not translate #EVENTTIMES when using WPML, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Multisite installation (global tables mode) incorrect urls'", on the site WordPress Support Forums:
    Fair enough, but this will mean launching a defective product for our part. I will…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Multisite installation (global tables mode) incorrect urls'", on the site WordPress Support Forums:
    Well, in that case I'll make sure I launch a defective site, with a linkback…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Multisite installation (global tables mode) incorrect urls'", on the site WordPress Support Forums:
    Well, in that case supply me with your public IP, so I can whitelist you.

    3 months ago

  • Posted a reply to "Multisite installation (global tables mode) incorrect urls'", on the site WordPress Support Forums:
    The main site where this behaviour occurs is cloaked, but contact me and I'll setup…

    3 months ago

  • Created a topic, Multisite installation (global tables mode) incorrect urls', on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, How to translate All Day tag, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "YARPP Experiments no longer visible in WP Settings", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for that @letterafterz. Plugin author: any chance of updating?

    3 months ago