WordPress.org

Profiles

noapi1

  • Member Since: October 12th, 2012
  • @noapi1 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Home and archives cleaning on post change, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same issue. Also the last x posts are not updatet as set…

    5 days ago

  • Posted a reply to After the 4.8 Update : No send message and Jquery Error, on the site WordPress.org Forums:
    I am pretty sure that it is NOT another plugin. After I updated this plugin…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to After the 4.8 Update : No send message and Jquery Error, on the site WordPress.org Forums:
    Is there any reason why the author is totally ignoring this big issue? Any idea…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Yoast SEO Sitemaps xml showing plain text, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Thane, had the same issue, now it works.

    1 month ago

  • Posted a reply to Changelog available?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. Please make the link visible on the theme-page here and in the changelog.txt-file. Thanks!

    2 months ago

  • Created a topic, Changelog available?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, is there any changelog available? It is not that …

    2 months ago

  • Posted a reply to After the 4.8 Update : No send message and Jquery Error, on the site WordPress.org Forums:
    I really would like a solution. Yesterday I lost all 6 complex forms when downgrading…

    3 months ago

  • Posted a reply to After the 4.8 Update : No send message and Jquery Error, on the site WordPress.org Forums:
    Any recommendation for an alternative?

    3 months ago

  • Posted a reply to After the 4.8 Update : No send message and Jquery Error, on the site WordPress.org Forums:
    What is WP REST API? And why is CF7 not working for me even though…

    3 months ago

  • Posted a reply to After the 4.8 Update : No send message and Jquery Error, on the site WordPress.org Forums:
    I did not disable WP REST API - I even don't know how and what…

    3 months ago

  • Posted a reply to After the 4.8 Update : No send message and Jquery Error, on the site WordPress.org Forums:
    I don't use this. I load the scripts on every page.

    3 months ago

  • Posted a reply to After the 4.8 Update : No send message and Jquery Error, on the site WordPress.org Forums:
    Same problem here, get 404 on 2 sites. After rollback to 4.7 it worked again.

    3 months ago

  • Posted a reply to How to make images lazy load?, on the site WordPress.org Forums:
    Will ask him, but nevertheless this would not solve the issue, because the output of…

    3 months ago

  • Posted a reply to Add more filters for navigation, footer, on the site WordPress.org Forums:
    Is there also a possibility to make background-images lazy? Yuzo related posts does not use…

    3 months ago

  • Posted a reply to How to make images lazy load?, on the site WordPress.org Forums:
    Oh, yes, this is an issue, because lazy load is not working on background-images I…

    3 months ago

  • Posted a reply to How to make images lazy load?, on the site WordPress.org Forums:
    This won't help you, but you could see this plugin I use: https://de.wordpress.org/plugins/speed-up-lazy-load/ So you…

    3 months ago

  • Posted a reply to How to make images lazy load?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, but this won't work. The source has to be modified as mentioned above, so…

    3 months ago

  • Posted a reply to Custom fields “shortcode”, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, done. required did the trick.

    3 months ago

  • Posted a reply to Custom fields “shortcode”, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you! Such a checkbox IS in deed unnecessary, but if you live in "the…

    3 months ago

  • Created a topic, Custom fields “shortcode”, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, really great plugin! One question for making cus…

    3 months ago

  • Posted a reply to Add more filters for navigation, footer, on the site WordPress.org Forums:
    Great, thanks. I use Yuzo related posts below my content and there is no possibility…

    4 months ago

  • Created a topic, How to make images lazy load?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi iLen, great plugin, thanks! One question: I use a…

    4 months ago

  • Created a topic, Add more filters for navigation, footer, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Simone, the plugin works fine for my site. But I h…

    4 months ago

  • Posted a reply to ?_wpcf7_is_ajax_call, on the site WordPress.org Forums:
    Me too.

    5 months ago

  • Posted a reply to Version 2, on the site WordPress.org Forums:
    OK, thanks, but I am not a Linux-user :) So I will do it by…

    6 months ago

  • Posted a reply to Version 2, on the site WordPress.org Forums:
    How can one download this v2 as a zip? Cannot find any link.

    6 months ago

  • Posted a reply to Version 2, on the site WordPress.org Forums:
    Me too. Thanks.

    6 months ago

  • Posted a reply to Version 2, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you.

    6 months ago

  • Posted a reply to Version 2, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, where can I get version 2? Thank you.

    6 months ago

  • Posted a reply to No backups, no errors., on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I also had this issue: No backup, no files, only .htaccess was changed. Now…

    6 months ago

  • Created a topic, “Reset Stats” button error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, when I try to delete the dashboard stats via "Res…

    8 months ago

  • Posted a reply to Why didn’t work with mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Same Problem here: With adaway on Android there is nothing to see from the plugin.…

    8 months ago

  • Posted a reply to 404.php not used, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. I promise: Yesterday it didn't work. Today it does. This is very strange,…

    1 year ago

  • Created a topic, 404.php not used, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to How to use any lightbox plugin to open images in full view on same page?, on the site WordPress Support Forums:
    The lightbox plugin won't affect the automatic featured image as that image isn't linked anyway…

    1 year ago

  • Posted a reply to How to use any lightbox plugin to open images in full view on same page?, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, but I tried all your recommendations - without success. Please check by yourself: There…

    1 year ago

  • Created a topic, How to use any lightbox plugin to open images in full view on same page?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Text box clone broken with 4.5.1 update, on the site WordPress Support Forums:
    Hi there, with version 4.5.5 of Meta Box (WordPress Version 4.2.2) it is broken again!…

    2 years ago

  • Posted a reply to How to get rid of the "+" and "-"?, on the site WordPress Support Forums:
    Done.

    3 years ago

  • Created a topic, Perfect for "thumbs up", on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to How to get rid of the "+" and "-"?, on the site WordPress Support Forums:
    Fine, thank you very much. Now it's perfect.

    3 years ago

  • Posted a reply to How to get rid of the "+" and "-"?, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks!

    3 years ago

  • Posted a reply to How to get rid of the "+" and "-"?, on the site WordPress Support Forums:
    Why don't you use CSS:content for setting the "+" and "-"? So all would be…

    3 years ago

  • Posted a reply to How to get rid of the "+" and "-"?, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, but "content: '';" does only remove the "Vote up", not the "+". Any other…

    3 years ago

  • Created a topic, How to get rid of the "+" and "-"?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, How to add a 'required' field with wpcf7_add_shortcode?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to overwrite functions.php, on the site WordPress Support Forums:
    No, it's not resolved, even not in 2.3.1. functions.php gets still 0 byte. Be aware…

    3 years ago

  • Posted a reply to Wysiwig editor not opening, on the site WordPress Support Forums:
    I have a similar problem now with WP 3.9. I have a 2nd metabox wysiwyg-field…

    3 years ago

  • Posted a reply to Ignore certain inline JavaScript, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I got it. Yesterday I tried nearly the same, but it didn't work. Today…

    4 years ago

  • Posted a reply to Ignore certain inline JavaScript, on the site WordPress Support Forums:
    Michael, could you please explain what you did enter in the admin page in the…

    4 years ago