Profiles

  • Member Since: April 21st, 2009
  • Location: Birmingham, England
  • Website: www.nicwindley.co.uk
  • Find me on:

Bio

Engineer, sales and marketing, business development, technology and all that stuff

Interests

Runing, sailing, rambling, jazz, clean tech

  • Posted a reply to Product Variation Status, on the site WordPress.org Forums:
    This is the plugin title PublishPress: Editorial Calendar, Workflow, Comments, Notifications and Statuses And I…

  • Created a topic, Product Variation Status, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Support Team / Devs. PublishPress works well fo…

  • Posted a reply to Mobile Rendering Bug Triggered By Start Lazy Load Images, on the site WordPress.org Forums:
    Wth Guest Optimization disabled no errors are being reported on mobile anymore by the GMF…

  • Posted a reply to Mobile Rendering Bug Triggered By Start Lazy Load Images, on the site WordPress.org Forums:
    Okay,, I think I may have found the issue. I had Guest Optimization and Serve…

  • Posted a reply to Mobile Rendering Bug Triggered By Start Lazy Load Images, on the site WordPress.org Forums:
    Having to reopen the thread as this problem now seems to be occuring sporadically and…

  • Posted a reply to Mobile Rendering Bug Triggered By Start Lazy Load Images, on the site WordPress.org Forums:
    Closing this thread.

  • Posted a reply to Mobile Rendering Bug Triggered By Start Lazy Load Images, on the site WordPress.org Forums:
    I've manually re-added most of the LS configuration settings now, and I can't seem to…

  • Posted a reply to Mobile Rendering Bug Triggered By Start Lazy Load Images, on the site WordPress.org Forums:
    I exported settings, reset LS and then added the mobile cache back and retested with…

  • Posted a reply to Mobile Rendering Bug Triggered By Start Lazy Load Images, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the suggestion. I'll give it a go and report back.

  • Posted a reply to Mobile Rendering Bug Triggered By Start Lazy Load Images, on the site WordPress.org Forums:
    I'm not convinced that it is a background image problem. As a further test, I…

  • Posted a reply to Mobile Rendering Bug Triggered By Start Lazy Load Images, on the site WordPress.org Forums:
    Support ticket open with Elementor. Let's see what happens.

  • Posted a reply to Mobile Rendering Bug Triggered By Start Lazy Load Images, on the site WordPress.org Forums:
    So, are you saying this is an Elementor issue and the stack trace error from…

  • Posted a reply to Mobile Rendering Bug Triggered By Start Lazy Load Images, on the site WordPress.org Forums:
    If I run the google mobile friendly test on the home www.example.com/?LSCWP_CTRL=before_optm

  • Posted a reply to Mobile Rendering Bug Triggered By Start Lazy Load Images, on the site WordPress.org Forums:
    Its already disabled. All LS page optimisations apart from JS deferred are disabled. I have…

  • Posted a reply to Mobile Rendering Bug Triggered By Start Lazy Load Images, on the site WordPress.org Forums:
    The function has been added: https://imgur.com/a/dmgDbG7 If I disable LS there is no problem rendering…

  • Posted a reply to Mobile Rendering Bug Triggered By Start Lazy Load Images, on the site WordPress.org Forums:
    I added the function to dsable WP Lazy Load without any resolution.

  • Posted a reply to Mobile Rendering Bug Triggered By Start Lazy Load Images, on the site WordPress.org Forums:
    OK, the stack trace error says its related to LiteSpeed Lazy Load though hence why…

  • Created a topic, Mobile Rendering Bug Triggered By Start Lazy Load Images, on the site WordPress.org Forums:
    Hello LS Support Team. I'm running into a strange bug…

  • Posted a reply to Failed To Connect To Site, on the site WordPress.org Forums:
    Here is the log (without IPs). Failing to get access token. Website: Time: February 17,…

  • Created a topic, Failed To Connect To Site, on the site WordPress.org Forums:
    Installed and selected HubSpot instance and then get a…

  • Created a topic, Stability Issues, on the site WordPress.org Forums:
    I've been using IWP Pro for a few years now and had an…

  • Posted a reply to User Switch Link Not Visible For Certain Roles, on the site WordPress.org Forums:
    Ah, yes. Thank you, John. I was using some custom code in the backend/admin UI…

  • Created a topic, Works Well!, on the site WordPress.org Forums:
    I was looking for a simple plugin to control dashboard…

  • Created a topic, User Switch Link No Visible For Certain Role, on the site WordPress.org Forums:
    When switching to a user with a role of "Customer" the…

  • Created a topic, Essential Secure Dev Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    If you need to get other developers involved in debugg…

  • Posted a reply to UCSS not generating, on the site WordPress.org Forums:
    I've now opened a ticket with quic support

  • Created a topic, UCSS not generating, on the site WordPress.org Forums:
    Hello LiteSpeed team and happy new year to you all! I…

  • Created a topic, Short Code, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. Just testing this product. Is there a shortcode…

  • Posted a reply to Problem With Product Group Prices, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for responding. Ok, if that is your policy, then the switch to the…

  • Posted a reply to Problem With Product Group Prices, on the site WordPress.org Forums:
    I eventually changed plugins as support seemed convinced it was fine. The new plugin resolved…

  • Posted a reply to Problem With Product Group Prices, on the site WordPress.org Forums:
    The product group is also not included in the discount rules.

  • Created a topic, Problem With Product Group Prices, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Elex Team. I've noticed a problem with product …

  • Posted a reply to No Pricing Table, on the site WordPress.org Forums:
    Apologies, this is working as expected.

  • Created a topic, No Pricing Table, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Elex Team. I'm testing your plugin before going…

  • Created a topic, Append URLs, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Is it possible to use this plugin to append UR…

  • Posted a reply to Excessive HTTP Requests Consuming Resources, on the site WordPress.org Forums:
    I already use a system cron Kuldeep and the cron is no loner the issue.…

  • Posted a reply to Excessive HTTP Requests Consuming Resources, on the site WordPress.org Forums:
    Finally, got this narrowed down and I think you're right Kuldeep, Health Check can help…

  • Posted a reply to Excessive HTTP Requests Consuming Resources, on the site WordPress.org Forums:
    I'm not sure it will help Kuldeep as this is getting triggered by a cron…

  • Posted a reply to Excessive HTTP Requests Consuming Resources, on the site WordPress.org Forums:
    Looking at the server CPU and DB usage it seems to exceed limits every hour…

  • Created a topic, Excessive HTTP Requests Consuming Resources, on the site WordPress.org Forums:
    Hello WP Fixers, I'm hitting some resource limitation…

  • Created a topic, Logging By Plugin Name, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Does your plugin log requests by plugin name ?…

  • Created a topic, Tremendous Support, on the site WordPress.org Forums:
    No plugin is without its problems and occasionally I h…

  • Created a topic, The Pro Version Is Excellent, on the site WordPress.org Forums:
    Great product with excellent support. The Pro version…

  • Created a topic, ESI Support For Elementor Widget, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Litespeed Team, I'd like to request support for…

  • Posted a reply to Litespeed ESI for elementor elements, on the site WordPress.org Forums:
    I'm also waiting for this. It seems LS ESI options will only display for WP…

  • Posted a reply to Litespeed ESI breaking RankMath PRO JS, on the site WordPress.org Forums:
    Done. Ticket id #87994542.

  • Posted a reply to Litespeed ESI breaking RankMath PRO JS, on the site WordPress.org Forums:
    I performed a full reset again - no difference. I'm seeing: x-litespeed-cache-control: no-cache

  • Posted a reply to Litespeed ESI breaking RankMath PRO JS, on the site WordPress.org Forums:
    No object cache on the server so no, it's never been (and wasn't) enabled. I'll…

  • Posted a reply to Litespeed ESI breaking RankMath PRO JS, on the site WordPress.org Forums:
    After upgrading Wordpress and Rankmath Pro to current versions 5.6 and 2.0.6 the behaviour of…