WordPress.org

Profiles

NightL

  • Member Since: August 26th, 2014
  • @nightl on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, inconsistent results, on the site WordPress.org Forums:
    I had a simple use of displaying one graphic to Austra…

    2 days ago

  • Posted a reply to There was an error trying to send your message. Please try again later., on the site WordPress.org Forums:
    There seems to be a variety of reasons floating around for this and LOTS of…

    5 days ago

  • Created a topic, effective – works, on the site WordPress.org Forums:
    effective - works

    4 weeks ago

  • Created a topic, Simple and effective, on the site WordPress.org Forums:
    A recommendation for other users - adjust the plugin s…

    2 months ago

  • Posted a reply to Image and Headings links not working, on the site WordPress.org Forums:
    Resolved I had changed the link settings after I made the post and I assumed…

    2 months ago

  • Created a topic, Image and Headings links not working, on the site WordPress.org Forums:
    In the settings I have set the following Main Heading …

    2 months ago

  • Created a topic, 5.2.1 tiled image gallery fail, on the site WordPress.org Forums:
    Two of my websites' tiled image gallery failed with up…

    4 months ago

  • Posted a reply to CSS to fix a Woocommerce Image Display Proble., on the site WordPress.org Forums:
    In the end my approach didn't work for @davidmhall - but he located another that…

    8 months ago

  • Posted a reply to Woocommerce Error Messages and big fonts after upgrading Enfold and Woocommerce, on the site WordPress.org Forums:
    They changed a h3 tag to a h2 - so you will have to go…

    8 months ago

  • Posted a reply to CSS to fix a Woocommerce Image Display Proble., on the site WordPress.org Forums:
    @davidmhall The location is in the picture in the post https://wordpress.org/support/topic/css-to-fix-a-woocommerce-image-display-proble/#post-9006666 Appearance / Editor /…

    8 months ago

  • Posted a reply to CSS to fix a Woocommerce Image Display Proble., on the site WordPress.org Forums:
    @davidmhall No you don't have to have a child theme for it to work There…

    8 months ago

  • Posted a reply to CSS to fix a Woocommerce Image Display Proble., on the site WordPress.org Forums:
    @questionabout Go back to the post I made above with the screen captures as to…

    8 months ago

  • Posted a reply to CSS to fix a Woocommerce Image Display Proble., on the site WordPress.org Forums:
    You are welcome - at least you know it can work for your theme. I…

    8 months ago

  • Posted a reply to CSS to fix a Woocommerce Image Display Proble., on the site WordPress.org Forums:
    If you want the magnifying glass lightbox icon bigger make the following changes: in .single-product…

    8 months ago

  • Posted a reply to CSS to fix a Woocommerce Image Display Proble., on the site WordPress.org Forums:
    Don't give up yet - I checked out your website with your profile and was…

    8 months ago

  • Posted a reply to Product images no longer open in lightbox after upgrade to woocommerce 3, on the site WordPress.org Forums:
    I had the same issue - I have detailed what worked for me at: https://wordpress.org/support/topic/css-to-fix-a-woocommerce-image-display-proble/#post-9004524

    8 months ago

  • Posted a reply to Lightbox not working, on the site WordPress.org Forums:
    I have to admit I find woocommerce approach to these issues a bit lame... The…

    8 months ago

  • Posted a reply to CSS to fix a Woocommerce Image Display Proble., on the site WordPress.org Forums:
    Couple of suggestions first - you may already have in place Run a testing server…

    8 months ago

  • Posted a reply to CSS to fix a Woocommerce Image Display Proble., on the site WordPress.org Forums:
    in my case I found the add_theme_support( 'wc-product-gallery-zoom' ); did not work as it should.…

    8 months ago

  • Posted a reply to CSS to fix a Woocommerce Image Display Proble., on the site WordPress.org Forums:
    If you have an old theme you will have to enable the new lightbox see…

    8 months ago

  • Posted a reply to CSS to fix a Woocommerce Image Display Proble., on the site WordPress.org Forums:
    the Lightbox option is also missing from Woocommerce/Settings/Products/Display The following is in the previous version…

    8 months ago

  • Posted a reply to Really big font on Category and product names after the update, on the site WordPress.org Forums:
    Nice party trick guys, switching the h3 to an h2. Thanks

    8 months ago

  • Posted a reply to Not working on contact form, on the site WordPress.org Forums:
    Same issue used Easy WP SMTP instead - works fine

    8 months ago

  • Posted a reply to Deactivation Woes, on the site WordPress.org Forums:
    killed front end of my website and totally wiped the htaccess - had to install…

    9 months ago

  • Posted a reply to Worst Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    and I am running php 5.6 and I still got the Internal Server Error

    9 months ago

  • Posted a reply to Worst Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Yup - I got that seemed to work great then it had stripped my htaccess…

    9 months ago

  • Created a topic, was looking good but then killed the website, on the site WordPress.org Forums:
    I attempted to use this a couple years back - everythi…

    9 months ago

  • Posted a reply to Youtube Advanced no annotations, on the site WordPress.org Forums:
    changing a line in the following solved my issue of stopping related videos displaying at…

    9 months ago

  • Posted a reply to clash with Jetpack Version 4.6 and earlier, on the site WordPress.org Forums:
    OK - totally memory issue the wp-config.php of define( ‘WP_MEMORY_LIMIT’, ‘512M’ ); define( ‘WP_MAX_MEMORY_LIMIT’, ‘512M’…

    10 months ago

  • Posted a reply to Jetpack and intermittent http 500 errors, on the site WordPress.org Forums:
    OK - totally memory issue the wp-config.php of define( ‘WP_MEMORY_LIMIT’, ‘512M’ ); define( ‘WP_MAX_MEMORY_LIMIT’, ‘512M’…

    10 months ago

  • Posted a reply to [Booster for WooCommerce] clash with Jetpack Version 4.6 and earlier, on the site WordPress.org Forums:
    OK – I found a tip over point there is a cumulative thing going on…

    10 months ago

  • Posted a reply to [Booster for WooCommerce] clash with Jetpack Version 4.6 and earlier, on the site WordPress.org Forums:
    OK – I found a tip over point there is a cumulative thing going on…

    10 months ago

  • Posted a reply to [Booster for WooCommerce] clash with Jetpack Version 4.6 and earlier, on the site WordPress.org Forums:
    and finally – all plugins off except jetpack – then activating jetpack [01-Mar-2017 23:58:25 UTC]…

    10 months ago

  • Posted a reply to Jetpack and intermittent http 500 errors, on the site WordPress.org Forums:
    and finally - all plugins off except jetpack - then activating jetpack [01-Mar-2017 23:58:25 UTC]…

    10 months ago

  • Posted a reply to Jetpack and intermittent http 500 errors, on the site WordPress.org Forums:
    OK - I found a tip over point there is a cumulative thing going on…

    10 months ago

  • Posted a reply to Jetpack and intermittent http 500 errors, on the site WordPress.org Forums:
    with woocommerce booster off the website remains active As the site is only hosted in…

    10 months ago

  • Posted a reply to Jetpack and intermittent http 500 errors, on the site WordPress.org Forums:
    I cleared the debug file – deactivated woocommerce booster (left it off) then connected Jetpack…

    10 months ago

  • Posted a reply to Jetpack and intermittent http 500 errors, on the site WordPress.org Forums:
    Posted the following on woocommerce booster as well: Upped wp-config.php file to: define( ‘WP_MEMORY_LIMIT’, ‘512M’…

    10 months ago

  • Posted a reply to clash with Jetpack Version 4.6 and earlier, on the site WordPress.org Forums:
    I cleared the debug file - deactivated woocommerce booster (left it off) then connected Jetpack…

    10 months ago

  • Posted a reply to clash with Jetpack Version 4.6 and earlier, on the site WordPress.org Forums:
    Debug - I changed my domain info obviously The moment below reflects when I click…

    10 months ago

  • Posted a reply to clash with Jetpack Version 4.6 and earlier, on the site WordPress.org Forums:
    Also worth noting, if I go into wordpress.com and disconnect jetpack for that website the…

    10 months ago

  • Posted a reply to clash with Jetpack Version 4.6 and earlier, on the site WordPress.org Forums:
    Upped from 256 to 512 - no change The instant I click "Select Free" for…

    10 months ago

  • Posted a reply to Jetpack and intermittent http 500 errors, on the site WordPress.org Forums:
    On some of my longer pages the content area did not display with Woocommerce booster…

    10 months ago

  • Posted a reply to clash with Jetpack Version 4.6 and earlier, on the site WordPress.org Forums:
    what I posted on jetpack support: I went back to jetpack.3.9.7 and it activated fine…

    10 months ago

  • Posted a reply to Jetpack and intermittent http 500 errors, on the site WordPress.org Forums:
    I went back to jetpack.3.9.7 https://downloads.wordpress.org/plugin/jetpack.3.9.7.zip so far all OK

    10 months ago

  • Posted a reply to Jetpack and intermittent http 500 errors, on the site WordPress.org Forums:
    Having same issue with 4.6 - developing on localhost home server - no problems Upload…

    10 months ago

  • Created a topic, clash with Jetpack Version 4.6 and earlier, on the site WordPress.org Forums:
    I have been developing on localhost on my home compute…

    10 months ago

  • Created a topic, SEO title in snippet editor character count not working, on the site WordPress.org Forums:
    Developing in localhost - latest updates I noticed th…

    10 months ago

  • Created a topic, Slowed localhost site to impossible crawl, on the site WordPress.org Forums:
    I have used this a few months ago when developing a si…

    10 months ago

  • Posted a reply to Most of the shortcodes don’t work, on the site WordPress.org Forums:
    just stating the obvious - if you migrated to a new platform with no changes…

    10 months ago