Profiles

  • Member Since: January 8th, 2013
  • Find me on:
  • Posted a reply to Timeout not deleted when deleting selected transients, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I also see this issue when delete selected. It then recreates missing transients with…

  • Created a topic, Thank you, great tool!, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, this plugin helped us work out some srcset …

  • Created a topic, Fatal error with API, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Using the latest plugin and WC 6.4.1 Tried to te…

  • Posted a reply to Elementor mantenance page CSS classes removed, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, The video was helpful but it doesn't look like the right thing. It's the…

  • Created a topic, Elementor mantenance page CSS classes removed, on the site WordPress.org Forums:
    I've already reported this to Elementor who say it's a…

  • Posted a reply to Maintenance page not loading all CSS, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I can't give you the actual URL as it's now a live website (with…

  • Created a topic, Maintenance page not loading all CSS, on the site WordPress.org Forums:
    Brand new website, hello theme with elementor. Created…

  • Created a topic, Onpage settings not saving with custom roles, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, We have several websites using Rank Math where th…

  • Created a topic, Great plugin and great support!, on the site WordPress.org Forums:
    Great plugin, we've been using this for maybe 5 years …

  • Posted a reply to Problem with MapPress plugin?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Frank, I passed this on and Map Press made some changes which solved the…

  • Posted a reply to Editors have lost access to the plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! So i've spoken to who put the website together recently and I have some…

  • Created a topic, Editors have lost access to the plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Since the new upgrade our customer has been in to…

  • Posted a reply to Problem with MapPress plugin?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Frank, I'll pass this on and let you know of any updates! Thanks Steven

  • Posted a reply to Problem with MapPress plugin?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, This effects all pages with or without a Map on them, I did contact…

  • Created a topic, Problem with MapPress plugin?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I seem to be having some issue with Autoptimize …

  • Created a topic, setting correct return path, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I've been checking emails sent using glockapps an…

  • Posted a reply to WP Form Header App is Visibile…still, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Is anyone reading these threads? We bought this in April 2021 and was still…

  • Posted a reply to Failed to load resource: the server responded with a status of 404, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, We also have this issue on a clients website. From what we can see,…

  • Created a topic, WP Form Header App is Visibile…still, on the site WordPress.org Forums:
    Hi “/wp-content/uploads/elf_2020/wp/form-header.app” i…

  • Created a topic, News ticker – WCAG2.1 compliance, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, We have this running on a couple of websites and t…

  • Created a topic, Small spelling correction, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, On the settings tab about the Pro Version, you mi…

  • Posted a reply to Product does not exist, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I've had to rollback the plugin to 3.5.2 to get it to work again.

  • Posted a reply to Product does not exist, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I think the problem might be back again. We've just updated a customer to…

  • Posted a reply to Inventory not updating, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, That looks to have worked. Many thanks. :-)

  • Posted a reply to Inventory not updating, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Can I piggyback on this? We added this line to the theme functions.php file:…

  • Posted a reply to Analytics product report incorrect net sales, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I haven't heard back on this yet and our client is still seeing incorrect…

  • Created a topic, Accessibility issue with menu, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, We're using the free and pro versions on several …

  • Posted a reply to upgrade to the latest tag, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I think this might be a moot point now as Google has released Google…

  • Created a topic, Complete data use check-up for Facebook, on the site WordPress.org Forums:
    We've received messages from Facebook to do a new annu…

  • Posted a reply to Analytics product report incorrect net sales, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I did post a reply so no idea what happened to it. When I…

  • Created a topic, upgrade to the latest tag, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, We're getting emails from Google (and customers) …

  • Created a topic, GDPR – Opt out of Google Analytics, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, We use the local Google Analytics service in this …

  • Posted a reply to Analytics product report incorrect net sales, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, The report URL would be /wp-admin/admin.php?page=wc-admin&path=%2Fanalytics%2Fproducts Obviously, I can't share the full link but…

  • Created a topic, Analytics product report incorrect net sales, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, A client has noticed that the net sales totals on…

  • Created a topic, Ad Group grid not showing all adverts, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have an Ad group for a grid of 3x1 size. The gr…

  • Posted a reply to Image title attribute incorrectly set, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, This is my point. They're not. The alt and title attributes are taken from…

  • Posted a reply to Image title attribute incorrectly set, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, That screenshot was great but I don't see those options in this version (1.6.4).…

  • Created a topic, Image title attribute incorrectly set, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, The setting for "Automatically set the alt attrib…

  • Posted a reply to The shipping price validation failed, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @mbrsolution, I'm not sure I'd say "resolved" but the solution does work around the…

  • Posted a reply to The shipping price validation failed, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I removed the page from the minify settings ("Never minify the following pages"). I…

  • Posted a reply to The shipping price validation failed, on the site WordPress.org Forums:
    A further update for you. It seems that W3 Total Cache minifying is removing the…

  • Created a topic, The shipping price validation failed, on the site WordPress.org Forums:
    Updated from 4.4.8 to 4.4.9 a few days ago. Now every …

  • Created a topic, Auto Calculate SEO Score, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, According to your changelog, with v1.0.3 we shoul…

  • Posted a reply to Export parent SKU of product, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, It wasn't that the product was deleted but it may be due to some…

  • Created a topic, Export parent SKU of product, on the site WordPress.org Forums:
    I'm trying to add the column for the Parent SKU of the…

  • Posted a reply to Google Аналитика перестала работать, on the site WordPress.org Forums:
    Hi both, I'm pleased to say that the latest version corrects my issue, thank you!…

  • Posted a reply to Google Аналитика перестала работать, on the site WordPress.org Forums:
    Привет, Серг, у тебя есть приблизительное представление о том, сколько времени потребуется, чтобы это исправить?…

  • Posted a reply to Google Аналитика перестала работать, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Serg, If your able to translate this well, I found the problem simply updating…

  • Posted a reply to Google Аналитика перестала работать, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! After translating ( Which i hope it got right! ) I seem to be…

  • Posted a reply to Display problems because of escaping, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, We are also facing this issue on several websites to add.