Profiles

  • Member Since: September 27th, 2007
  • Find me on:
  • Posted a reply to [TaxoPress is the WordPress Tag, Category, and Taxonomy Manager] Array expected, bool given, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Steve

  • Created a topic, Array expected, bool given, on the site WordPress.org Forums:
    The following error occurs on category pages - Warning…

  • Created a topic, Does what it says on the tin – score 10 out of 10, on the site WordPress.org Forums:
    Excellent

  • Posted a reply to Helper Plugin solved one problem but created another, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Joseph, that's fixed it. Best regards Nigel

  • Posted a reply to Helper Plugin solved one problem but created another, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @Joseph Yes, the helper plugin was active - I've just disabled it. The modal…

  • Created a topic, Helper Plugin solved one problem but created another, on the site WordPress.org Forums:
    Although the helper plugin I installed (see https://wo…

  • Posted a reply to Small pictures expand to fill full width, on the site WordPress.org Forums:
    Many thanks Joseph for your quick reply and the fix It worked - problem solved…

  • Created a topic, Small pictures expand to fill full width, on the site WordPress.org Forums:
    Using WP version 5.9 - Imagify 1.10 The small copyrig…

  • Posted a reply to WPS Hide Login = 404, on the site WordPress.org Forums:
    I also hit this problem. I solved it by: Renaming the wps-hide-login in the plugins…

  • Posted a reply to Meta name robots issue, on the site WordPress.org Forums:
    Apologies, finger trouble at my end.Please ignore

  • Created a topic, Meta name robots issue, on the site WordPress.org Forums:
    Super Progressive Web Apps inserts the following on my…

  • Created a topic, Great Stuff!, on the site WordPress.org Forums:
    I go along with an earlier comment 'this plugin is bet…

  • Posted a reply to Failed to update a ServiceWorker for scope, on the site WordPress.org Forums:
    My apologies - I posted this problem in the wrong place. Please ignore.

  • Posted a reply to Failed to update a ServiceWorker for scope, on the site WordPress.org Forums:
    Hi SuperPWA - thanks for getting back to me. You can find screenshot at https://imgur.com/a/Bl9thYp…

  • Created a topic, Failed to update a ServiceWorker for scope, on the site WordPress.org Forums:
    Lighthouse reports: TypeError: Failed to update a Ser…

  • Posted a reply to TypeError: Failed to update a ServiceWorker for scope: An unknown error occurred, on the site WordPress.org Forums:
    Hi - I'm having the identical issue. Lighthouse reports: TypeError: Failed to update a ServiceWorker…

  • Created a topic, Only load on contact form pages?, on the site WordPress.org Forums:
    To help reduce page loading times there's a facility i…

  • Created a topic, Excellent – solved my AMP problem, on the site WordPress.org Forums:
    Does exactly what it says on the tin.

  • Posted a reply to Your submission failed. The server responded with (code)., on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Milind I'll get onto it and see what comes up. I'll close this as…

  • Posted a reply to Your submission failed. The server responded with (code)., on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Milind - it's on its way.

  • Created a topic, Your submission failed. The server responded with (code)., on the site WordPress.org Forums:
    I have a different problem to those reported earlier. …

  • Posted a reply to Problem with apostrophes, on the site WordPress.org Forums:
    I have a similar problem with apostrophes. The request to subscribe text appears as: We'd…

  • Created a topic, Excellent 10/10, on the site WordPress.org Forums:
    Significantly improves GTmetrix load performance figur…

  • Posted a reply to No Comments Closed Notification?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Thomas My apologies - when I disable your plugin, the problem persists. The cause…

  • Created a topic, No Comments Closed Notification?, on the site WordPress.org Forums:
    The 'Comments are closed' notification does not appear…

  • Posted a reply to CHARSET non-Latin character problems on new server, on the site WordPress.org Forums:
    Hi bcworkz You haven't been offering bad advice - you set me on the right…

  • Posted a reply to CHARSET non-Latin character problems on new server, on the site WordPress.org Forums:
    Unfortunately it didn't work. The following morning I couldn't log in to the WP backend…

  • Posted a reply to CHARSET non-Latin character problems on new server, on the site WordPress.org Forums:
    Removing Yoast SEO & re-installing it did the trick :-) I don't know how my…

  • Posted a reply to CHARSET non-Latin character problems on new server, on the site WordPress.org Forums:
    I've made some progress and I think I'm on the right track. I've changed the…

  • Posted a reply to CHARSET non-Latin character problems on new server, on the site WordPress.org Forums:
    That was partly successful. I could read my posts and they all looked OK but…

  • Posted a reply to CHARSET non-Latin character problems on new server, on the site WordPress.org Forums:
    I may have cracked it. I used 'utf8' rather than 'utf8mb4_unicode_ci'. Created a new database…

  • Posted a reply to CHARSET non-Latin character problems on new server, on the site WordPress.org Forums:
    Unfortunately bcworkz it failed. When I tried to import the tables, phpMyAdmin reported: #1115 -…

  • Posted a reply to CHARSET non-Latin character problems on new server, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks bcworkz - let's hope it works. Regards Nigel

  • Posted a reply to CHARSET non-Latin character problems on new server, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for getting back to me - I've checked the database and the collation is…

  • Created a topic, CHARSET non-Latin character problems on new server, on the site WordPress.org Forums:
    A few weeks ago my self-hosted site was moved to anoth…

  • Created a topic, Excellent – simple setup works like a dream, on the site WordPress.org Forums:
    I installed this plugin yesterday - easy to set up and…

  • Posted a reply to PHP 7.2 warning, on the site WordPress.org Forums:
    Many thanks Lester All is now OK Regards,

  • Created a topic, PHP 7.2 warning, on the site WordPress.org Forums:
    I'm getting a report on all web pages - "Warning: arra…

  • Posted a reply to Inline and Defer CSS? setting Autoptimise, on the site WordPress.org Forums:
    Many thanks Frank

  • Created a topic, Inline and Defer CSS? setting Autoptimise, on the site WordPress.org Forums:
    I'd appreciate some advice regarding the Inline and De…

  • Created a topic, Does exactly what it says on the tin, on the site WordPress.org Forums:
    Easy to install, simple to set up, works fine. Why did…

  • Posted a reply to Fatal error: Cannot find a library with slug debugger, on the site WordPress.org Forums:
    The problem was linked to a mobile theme plugin. I've disabled the plugin and switched…

  • Posted a reply to Fatal error: Cannot find a library with slug debugger, on the site WordPress.org Forums:
    I found the one that's causing the problem, but I have no problems with it…

  • Posted a reply to Fatal error: Cannot find a library with slug debugger, on the site WordPress.org Forums:
    The error only appears when I go to Appearance ->Customize and select Additional CSS. I've…

  • Created a topic, Fatal error: Cannot find a library with slug debugger, on the site WordPress.org Forums:
    A problem arose last evening: Fatal error: Cannot fin…

  • Posted a reply to Suggested tags not working, on the site WordPress.org Forums:
    The latest release 2.5.2 solves my problem.

  • Posted a reply to Suggested tags not working, on the site WordPress.org Forums:
    In my case version 2.4.7 doesn't solve the problem - but as soon as I…

  • Posted a reply to Suggested tags not working, on the site WordPress.org Forums:
    Same here again using the classic editor.

  • Posted a reply to Ignoring my logo & splash screen on Xiaomi, on the site WordPress.org Forums:
    The problem has ceared itself - I don't know how? Everything's working fine.

  • Created a topic, Ignoring my logo & splash screen on Xiaomi, on the site WordPress.org Forums:
    Adding a Home screen shortcut on my Xiaomi Redmi 5 Plu…