WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: January 14th, 2008
  • @netspider on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress Popular Posts] Post Titles Appear with HTML Character Codes instead of Characters, on the site WordPress Support Forums:
    Hello, it is works but not for the titles. Text showing as "text" but title…

    6 years ago

  • Posted a reply to HTML Coding error while posting via WLW/Blogdesk, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, it's was my mistake, PHP 5.2.10 was built with libxml2 Version 2.6.32 now i…

    7 years ago

  • Posted a reply to HTML Coding error while posting via WLW/Blogdesk, on the site WordPress Support Forums:
    Hello, i'm using PHP 5.2.10 + libxml2-2.7.3 and i've got this problem :( and libxml2-fix…

    7 years ago

  • Posted a reply to Plugin update function broken, on the site WordPress Support Forums:
    i've found solution!! Download and install this plugin manually: http://wordpress.org/extend/plugins/core-control/ Once you've activated it, Load…

    7 years ago

  • Posted a reply to WP HTTP Error: 0: connect() timed out!, on the site WordPress Support Forums:
    i've found solution!! Download and install this plugin manually: http://wordpress.org/extend/plugins/core-control/ Once you've activated it, Load…

    7 years ago

  • Posted a reply to Plugins update failure, on the site WordPress Support Forums:
    GREAT!!! THANKS!! i have disabled "PHP HTTP Extension" (this was not works), cURL works fine!…

    7 years ago

  • Posted a reply to Plugin update function broken, on the site WordPress Support Forums:
    WP 2.8.1, same trouble =(

    7 years ago

  • Posted a reply to WP HTTP Error: 0: connect() timed out!, on the site WordPress Support Forums:
    same problem =( can't update WP and plugins..

    7 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, multiple installation errors

    9 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, No Installation Finished message or email.

    9 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, multiple installation errors

    9 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, multiple installation errors

    9 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, multiple installation errors

    9 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, multiple installation errors

    9 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, multiple installation errors

    9 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, multiple installation errors

    9 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Activating error

    9 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, 400 Error When Accessing any newly created blogs after install

    9 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, multiple installation errors

    9 years ago