WordPress.org

Profiles

nando99

Profile picture of nando99
  • Member Since: October 11th, 2007
  • @nando99 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, manual email to subscribers?, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to can't install 3.6 - DB errors, on the site WordPress Support Forums:
    MySQL version: 5.7.9-enterprise-commercial-advanced through PHP extension MySQLi We have an old WP multisite that was…

    11 months ago

  • Created a topic, can't install 3.6 - DB errors, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, moved MS to a new URL and now I get redirect loop, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to only specific categories?, on the site WordPress Support Forums:
    that is awesome, thank you!

    11 months ago

  • Created a topic, only specific category?, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, only specific categories?, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to Creating a Custome RSS Feed, on the site WordPress Support Forums:
    I may not have been clear... I know feeds are generated automatically for each category…

    12 months ago

  • Posted a reply to Creating a Custome RSS Feed, on the site WordPress Support Forums:
    Yeah... nothing is jumping out at me to help me with my specific question... am…

    12 months ago

  • Created a topic, Creating a Custome RSS Feed, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, thanks!, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to how can I delete registered user via database?, on the site WordPress Support Forums:
    thanks Tara, I actually used the plugin below and modified it to exclude all users…

    12 months ago

  • Created a topic, how can I delete registered user via database?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Notice: iconv(): Detected an illegal character in input string, on the site WordPress Support Forums:
    gotcha, I'll have to do some testing. thanks!

    1 year ago

  • Posted a reply to WF and .htaccess issues, on the site WordPress Support Forums:
    that was it, thanks!

    1 year ago

  • Created a topic, WF and .htaccess issues, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Notice: iconv(): Detected an illegal character in input string, on the site WordPress Support Forums:
    WF scan results... I thought the error was coming from the actual WP formatting.php not…

    1 year ago

  • Created a topic, Notice: iconv(): Detected an illegal character in input string, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to htaccess is blocking a php function..., on the site WordPress Support Forums:
    actually, i went through each setting again and its the HackRepair.com's blacklist that's causing my…

    1 year ago

  • Created a topic, htaccess is blocking a php function..., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, breaks my WYSIWYG editor and random images..., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Good alternative to BruteProtect?, on the site WordPress Support Forums:
    same :(

    1 year ago

  • Posted a reply to Disply only?, on the site WordPress Support Forums:
    yeah that would be awesome!

    1 year ago

  • Created a topic, Disply only?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to multiple categories rss not working..., on the site WordPress Support Forums:
    fixed... not sure what but something in my htaccess was breaking it.

    1 year ago

  • Created a topic, multiple categories rss not working..., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to non www works fine but www does not..., on the site WordPress Support Forums:
    to be more specific, when i go to the domain with www I get the…

    1 year ago

  • Posted a reply to non www works fine but www does not..., on the site WordPress Support Forums:
    i get the following error in chrome: Err name not resolved, page cannot be found...

    1 year ago

  • Posted a reply to non www works fine but www does not..., on the site WordPress Support Forums:
    I searched and searched and maybe I set this up wrong... was I suppose to…

    1 year ago

  • Created a topic, non www works fine but www does not..., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, definitely doesn't work with jetpack's photon enabled..., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, images are linking to media-upload.php?!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to homepage is fine but it breaks every other page, on the site WordPress Support Forums:
    actually, it breaks my whole site :(

    2 years ago

  • Created a topic, homepage is fine but it breaks every other page, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to WordPress Social Login Avatars, on the site WordPress Support Forums:
    awesome!!

    2 years ago

  • Posted a reply to WordPress Social Login Avatars, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! http://themeforest.net/item/makery-marketplace-wordpress-theme/9609178

    2 years ago

  • Posted a reply to WordPress Social Login Avatars, on the site WordPress Support Forums:
    just tried facebook and same thing...

    2 years ago

  • Posted a reply to WordPress Social Login Avatars, on the site WordPress Support Forums:
    I've used twitter and reddit logins...

    2 years ago

  • Created a topic, WordPress Social Login Avatars, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to display posts like portfolio (sortable by category), on the site WordPress Support Forums:
    found it! http://mandiwise.com/project/isotope-posts/

    2 years ago

  • Created a topic, display posts like portfolio (sortable by category), on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, is it possible?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, can't park domian, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to RSS Feed published date?, on the site WordPress Support Forums:
    this is still a big issue for me, any help?

    2 years ago

  • Created a topic, RSS Feed published date?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, 502 Bad Gateway, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to moved to root directory and now blank page!?! followed instrucions, on the site WordPress Support Forums:
    now i'm getting this error instead of blank page - Warning: require_once(/home/admin/domains/yeousch.com/public_html/wordpress/wp-includes/pomo/translations.php): failed to open…

    3 years ago

  • Created a topic, moved to root directory and now blank page!?! followed instrucions, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Selectable Recipient with Pipes not working, on the site WordPress Support Forums:
    got it working... i didnt have [your-recipient] set as the recipient... smh

    3 years ago

  • Created a topic, Selectable Recipient with Pipes not working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago