WordPress.org

Profiles

  • Member Since: January 10th, 2015
  • Website: dolys.fr
  • Find me on:
  • Posted a reply to Last upgrade breaks site, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, 5.1.1 seems ok. We are using permalink migration indeed. Tell us which info you…

    6 days ago

  • Posted a reply to [Redirection] Last upgrade breaks site, on the site WordPress.org Forums:
    The issue is that if activated, blog posts are KO 😉 Might this help ?…

    6 days ago

  • Posted a reply to Last upgrade breaks site, on the site WordPress.org Forums:
    @dangilaus, also a blog in subdirectory with it's own WP install ?

    7 days ago

  • Created a topic, Last upgrade breaks site, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, thank you for this plugin my son & I use for y…

    7 days ago

  • Posted a reply to Admin comment reply appears as “anonymous”, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @bmarshall511 , you're great ! Issue solved :)

    2 months ago

  • Created a topic, Admin comment reply appears as “anonymous”, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, thank you for your nice app I use & promote fo…

    2 months ago

  • Posted a reply to Almost 5 seconds to load, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @tsteur , no problem to create an account on my staging. Should I contact…

    3 months ago

  • Posted a reply to Big impact in Waterfall, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, it is the last version of the plugin (I just reinstalled it from WP…

    3 months ago

  • Posted a reply to Big impact in Waterfall, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, thank you for caring Done ! :)

    3 months ago

  • Created a topic, Big impact in Waterfall, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I am using OMGF for a long time, but recently had …

    3 months ago

  • Created a topic, Tremendous amount of comments, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, when I run WP-Sweep, I see a gigantic quantity of …

    3 months ago

  • Posted a reply to Almost 5 seconds to load, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @tsteur I happen to have the issue on several sites. Initially, they were all…

    3 months ago

  • Posted a reply to Almost 5 seconds to load, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @tsteur , thank you for caring. Here is the report: # Matomo * Version…

    3 months ago

  • Created a topic, Almost 5 seconds to load, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, After removing my Matomo instance and former plugi…

    3 months ago

  • Posted a reply to Cannot activate Full Waf !, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, got your point. Just to tell you about my experience, I use NinjaFirewall on…

    5 months ago

  • Posted a reply to Cannot activate Full Waf !, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I think I got the point with the help of my hoster : PlanetHoster…

    5 months ago

  • Posted a reply to Cannot activate Full Waf !, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, I'll ask. With Apache, I get this : Oops! Le mode Full WAF n'est…

    5 months ago

  • Posted a reply to Cannot activate Full Waf !, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, thank you for caring. I try with Litespeed (as on my other sites by…

    5 months ago

  • Created a topic, Cannot activate Full Waf !, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I don't know why, I cannot activate full WAF on th…

    5 months ago

  • Posted a reply to Question about cron & rules updates, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I'm still puzzled ! On the very site mentionned in this thread, no error…

    7 months ago

  • Posted a reply to Question about cron & rules updates, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, I checked and as it's a shared, I asked my hoster : no cron…

    7 months ago

  • Posted a reply to Question about cron & rules updates, on the site WordPress.org Forums:
    Hi ! Well it was a single shot (and only on one of the two…

    7 months ago

  • Posted a reply to Question about cron & rules updates, on the site WordPress.org Forums:
    When I use curl which is verrrry long to achieve) it seems ok. But what…

    7 months ago

  • Posted a reply to Question about cron & rules updates, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, thank you for caring. we checked if the cron task was launched, seems ok…

    7 months ago

  • Created a topic, Question about cron & rules updates, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm on a shared hosting with several sites, all us…

    7 months ago

  • Created a topic, How to approve false positive ?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, thank you for all you job. Your extension greatly …

    9 months ago

  • Posted a reply to Database issues, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, sent.

    10 months ago

  • Posted a reply to Database issues, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, sorry for the delay : I didn't see your answer. I'm trying to login…

    10 months ago

  • Posted a reply to Database issues, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, For 1rst issue, the only differences with our other sites using LScache is Polylang,…

    10 months ago

  • Posted a reply to Database issues, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, thank you for caring. First issue is that it seems impossible to optimize this…

    10 months ago

  • Created a topic, Database issues, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I encounter several issues with Litespeed cache :…

    10 months ago

  • Posted a reply to Litespeed compatibility ?, on the site WordPress.org Forums:
    Ok,I'll wait for it to mature ;) Thank you !

    10 months ago

  • Created a topic, Optimize MySQL database runs forever, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, and thank you for this excellent add-on. I runned …

    10 months ago

  • Posted a reply to Litespeed compatibility ?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @kiboit I checked : phastpress is enabled. Is there a way I send you…

    11 months ago

  • Posted a reply to Litespeed compatibility ?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Albert, sorry for the delay : I didn't get a notification. Here the staging…

    11 months ago

  • Created a topic, Litespeed compatibility ?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I tried Phastpress on my sites, pagespeed tests im…

    11 months ago

  • Posted a reply to wp-statistics has problem with LiteSpeed Cashe plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Same issue here : WP statistics jumps all over the place (mainly down), while analytics…

    11 months ago

  • Created a topic, cannot get it to work, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I tried to use Header Builder on Go, Hello or Unde…

    11 months ago

  • Created a topic, Must have plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Reactive and passionate dev. Efficient plugin : does …

    1 year ago

  • Posted a reply to activation at time slots, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Jerry, thank you for caring and for these good news. I immediately subscribed on…

    1 year ago

  • Created a topic, activation at time slots, on the site WordPress.org Forums:
    Hi and thank you for this very neat add on two questi…

    1 year ago

  • Posted a reply to Cannot access my sites with Tor, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for follow ! In fact, it's my hoster's helpdesk that told me it…

    1 year ago

  • Created a topic, Cannot acces mys sites with Tor, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I cannot acces the sites I protect with ninjafirew…

    1 year ago

  • Created a topic, Problems full WAF, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm puzzled because I encounter a problem with the…

    1 year ago

  • Created a topic, Elementor odd behaviour on product pages, on the site WordPress.org Forums:
    We just want to edit the description on product pages …

    1 year ago

  • Created a topic, Problem with V6, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, New update crashed my site. Had to use WP recover…

    2 years ago

  • Posted a reply to Empty sitemap, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you ! Very strange indeed : I can't see it from my Firefox, but…

    2 years ago

  • Created a topic, Empty sitemap, on the site WordPress.org Forums:
    Hi ! I'm trying to finalize my setup, but when I check…

    2 years ago

  • Posted a reply to Woostify background color with Elementor, on the site WordPress.org Forums:
    That's it ! Thank you for support :)

    2 years ago

  • Created a topic, Background color with Elementor, on the site WordPress.org Forums:
    Hi ! Thank you for this very efficient theme that's al…

    2 years ago

Plugins