WordPress.org

Profiles

mtporter

Profile picture of mtporter
  • Member Since: March 9th, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Twitter handles", on the site WordPress Support Forums:
    Mine is back to not working properly... I have many Twitter handles that I've added…

    1 week ago

  • Created a topic, Author, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Created a topic, Clone?, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Created a topic, Shortcode, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Created a topic, A - Z Index, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Notification of images?", on the site WordPress Support Forums:
    Ahh, that works!

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "URL", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I have done the above. It isn't a big deal but may be something…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "URL", on the site WordPress Support Forums:
    I didn't want to 'advertise' thus is why I didn't put URL in first post.…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Spinning Wheel", on the site WordPress Support Forums:
    Ahh, found it. It was Widget Logic. Trying to make certain widgets show for those…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Spinning Wheel, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to ""successfully sent" message not displaying after update to v4.1.2", on the site WordPress Support Forums:
    Same here!!! Please help. The emails are sent but just get a spinning wheel on…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Hard Coded Menu Links, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Twitter handles", on the site WordPress Support Forums:
    Running recent update and problem still exist... I've sent you the link via contact form

    4 weeks ago

  • Created a topic, URL, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Registration Error", on the site WordPress Support Forums:
    It was the Profile Builder, I do believe.. caused havoc big time

    1 month ago

  • Created a topic, Recurring Events, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Notification of images?, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Error", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, I've un-installed and now using TML

    1 month ago

  • Created a topic, Wording, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Desired Username/Password, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Twitter handles", on the site WordPress Support Forums:
    Mine doesn't work either

    1 month ago

  • Posted a reply to "Recommended Registration Plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, and have found a plugin that works with BDP perfectly including working with the…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Registration Error", on the site WordPress Support Forums:
    Ahhh, stupid plugin! Another plugin was preventing TML to work!

    1 month ago

  • Posted a reply to "Registration Error", on the site WordPress Support Forums:
    it also throws the same error when logging in as well.

    1 month ago

  • Created a topic, Registration Error, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Recommended Registration Plugin, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Error, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "How Can I Remove Bullets..", on the site WordPress Support Forums:
    http://www.thewolfeclinic.com I love this template! Just want to remove the bullets in the sidebar only…

    1 month ago

  • Created a topic, How Can I Remove Bullets.., on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Forgot Password, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Expired Still Display", on the site WordPress Support Forums:
    Just installed 'Email Logs'... the first one I saw that was 'Compatible with your version…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Expired Still Display", on the site WordPress Support Forums:
    Version 3.5.7 Selecting 'Send renewal e-mail to user' works... I've made my listing to expire…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Expired Still Display", on the site WordPress Support Forums:
    image I've called up the directory in Mozilla Firefox with cache removed, same thing, a…

    2 months ago

  • Created a topic, Expired Still Display, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "LinkedIn Not Showing", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm, wonder if there is a quick way to distinguish between business or personal? Mine…

    2 months ago

  • Created a topic, LinkedIn Not Showing, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Widget Not Saving", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, it seems to be working now. But I've simply copied the widget code off…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Widget Not Saving", on the site WordPress Support Forums:
    Well, the button on post worked ok, but the widget, when using on frontend when…

    3 months ago

  • Created a topic, Widget Not Saving, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Not receiving 'free' accounts", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for quick response. Yes, I was able to use information to come up…

    3 months ago

  • Created a topic, Not receiving 'free' accounts, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Full Post Centered?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Update - Now Shortcode does not work", on the site WordPress Support Forums:
    ack... for now I've deactivated plugin!!

    5 months ago

  • Posted a reply to "Update - Now Shortcode does not work", on the site WordPress Support Forums:
    Ah, the recent update disables adding links to images/content!!!

    5 months ago

  • Created a topic, Change Wording?, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Cats, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Links Within Pages, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Business Directory - Manual Upgrade Required", on the site WordPress Support Forums:
    I did the manual update this morning... but now the PayPal module/option no longer exist.

    10 months ago

  • Created a topic, Flags, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "mqTranslate not working in widgets", on the site WordPress Support Forums:
    ah, perfect!

    11 months ago