WordPress.org

Profiles

mscgl

Profile picture of mscgl
  • Member Since: January 4th, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Whats new in Hiero 1.4", on the site WordPress Support Forums:
    thanks :)

    9 months ago

  • Created a topic, Whats new in Hiero 1.4, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Display subtitle in feed?", on the site WordPress Support Forums:
    thanks anyways :)

    1 year ago

  • Posted a reply to "Display subtitle in feed?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks but I get this error when viewing the feed page : This page contains…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Display subtitle in feed?", on the site WordPress Support Forums:
    Where do you put this code ? function kia_rss_subtitle( $title, $sep ){ if( function_exists( 'the_subtitle'…

    1 year ago

  • Posted a reply to "text wrap frontpage", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you guys - it solved the issue for me. Made my day :)

    1 year ago

  • Posted a reply to "text wrap frontpage", on the site WordPress Support Forums:
    You can see especially how the text appears on the frontpage (see NY Giants story)…

    1 year ago

  • Created a topic, text wrap frontpage, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Hiero 1.2 vs 1.3", on the site WordPress Support Forums:
    thanks :)

    1 year ago

  • Created a topic, Hiero 1.2 vs 1.3, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    it was php version 5.2, so when I switch to 5.3, the problem was gone.…

    2 years ago

  • Created a topic, Fatal error, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "How to set feed title/description length?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm wondering too, about this ! Since some publishes the whole article in their RSS…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Error activating the plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Found the error, it was the domain point to wrong folder on the server.

    3 years ago

  • Created a topic, Error activating the plugin, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "split the content of the_content();", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks :)

    3 years ago

  • Posted a reply to "split the content of the_content();", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Got help from stackexchange.com So I share the solution for others can use. put…

    3 years ago

  • Posted a reply to "split the content of the_content();", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Thanks, tried deactivate the plugins, and activated one and one. still the same. It…

    3 years ago

  • Posted a reply to "split the content of the_content();", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Sorry, it's the : <!--more-->, yes it correct. I found something strange, after the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "split the content of the_content();", on the site WordPress Support Forums:
    Hi alchymyth, Thanks for your suggestion, tried it but, still the out put is everything…

    3 years ago

  • Created a topic, split the content of the_content();, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago