WordPress.org

Profiles

mrsray

Profile picture of mrsray
  • Member Since: August 1st, 2010
  • @mrsray on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Can't Deauthorize & Reset Google Analyticator, on the site WordPress Support Forums:
    i was using my id vs the key it gives when you click on the…

    6 months ago

  • Posted a reply to icense key to activate mia, on the site WordPress Support Forums:
    udpate, says to go to link: https://attendee.gotowebinar.com/register/3463425715614080513 This Webinar has Ended SpatialMatch Free Lifestyle Map…

    6 months ago

  • Created a topic, icense key to activate mia, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to Stopped Working, on the site WordPress Support Forums:
    agreed, would be great

    6 months ago

  • Created a topic, thank you for this awesome plugin, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to w3c validator shows errors after activating this plugin, on the site WordPress Support Forums:
    hmmm still 21 errors http://jigsaw.w3.org/css-validator/validator?uri=http%3A%2F%2Fwww.yourgardenplanner.com%2F&profile=css3&usermedium=all&warning=1&vextwarning=&lang=en the link you gave me gives errors http://news.google.com/news/feeds?pz=1&cf=all&ned=us&hl=en&q=grow+garden&output=rss http://validator.w3.org/feed/check.cgi?url=http%3A%2F%2Fnews.google.com%2Fnews%2Ffeeds%3Fpz%3D1%26cf%3Dall%26ned%3Dus%26hl%3Den%26q%3Dgrow%252Bgarden%26output%3Drss and…

    3 years ago

  • Posted a reply to w3c validator shows errors after activating this plugin, on the site WordPress Support Forums:
    my template is custom made, but as I said, there were no errors prior to…

    3 years ago

  • Posted a reply to w3c validator shows errors after activating this plugin, on the site WordPress Support Forums:
    https://news.google.com/news/search?hl=en&gl=US&q=grow+garden is the feed, thanks for all the support

    3 years ago

  • Posted a reply to w3c validator shows errors after activating this plugin, on the site WordPress Support Forums:
    sure, I had just got ALL my errors fixed and then added your plugin which…

    3 years ago

  • Created a topic, w3c validator shows errors after activating this plugin, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, just what I needed, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Allowed memory size, on the site WordPress Support Forums:
    Fatal error: Allowed memory size error me too

    3 years ago

  • Posted a reply to Pagination, on the site WordPress Support Forums:
    or more link or something? ya, this would be nice

    3 years ago

  • Created a topic, default page?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, updates?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to button not showing up, on the site WordPress Support Forums:
    oh very cool, thank you very much! I'm looking forward to using this plugin and…

    4 years ago

  • Posted a reply to button not showing up, on the site WordPress Support Forums:
    hmm totally deactivated it and still nothing but white blank area

    4 years ago

  • Posted a reply to button not showing up, on the site WordPress Support Forums:
    interesting, when I switch the button from the "repost this article" to just the repost…

    4 years ago

  • Posted a reply to button not showing up, on the site WordPress Support Forums:
    even more details just updates to things I am trying I deactivated ALL plugins except…

    4 years ago

  • Posted a reply to button not showing up, on the site WordPress Support Forums:
    more details I created an account repost.us and got the API key which I fed…

    4 years ago

  • Posted a reply to button not showing up, on the site WordPress Support Forums:
    on the top it actually shows up for half a second then disappears thanks again

    4 years ago

  • Created a topic, button not showing up, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to predated posts keep reverting back, on the site WordPress Support Forums:
    also resolved

    4 years ago

  • Posted a reply to predated posts keep reverting back, on the site WordPress Support Forums:
    Just an update ... did troubleshooting as suggested. default theme had no issues with no…

    4 years ago

  • Posted a reply to predated posts keep reverting back, on the site WordPress Support Forums:
    thank you very much, I am going to give this a read. http://wprealm.com/blog/writing-a-better-support-forum-request/ and try…

    4 years ago

  • Posted a reply to predated posts keep reverting back, on the site WordPress Support Forums:
    hiring someone is not the answer, but thanks for chiming in

    4 years ago

  • Posted a reply to predated posts keep reverting back, on the site WordPress Support Forums:
    still nobody else chiming in on this? well, I had deleted the ENTIRE site out…

    4 years ago

  • Posted a reply to predated posts keep reverting back, on the site WordPress Support Forums:
    never mind, redoing the blog from scratch ... I looked at the php admin table…

    4 years ago

  • Posted a reply to predated posts keep reverting back, on the site WordPress Support Forums:
    it happened again today with my two earliest posts ... so weird and annoying

    4 years ago

  • Posted a reply to predated posts keep reverting back, on the site WordPress Support Forums:
    nobody? :( it reverted back to todays date again today i keep setting back to…

    4 years ago

  • Created a topic, predated posts keep reverting back, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to My WordPress Site, on the site WordPress Support Forums:
    I try to keep my plugins to a minimum. (so tough to do LOL) A…

    4 years ago

  • Posted a reply to Your Opinion Matters, on the site WordPress Support Forums:
    site link goes to http://wordpress.org/support/ ???

    4 years ago

  • Posted a reply to My WordPress Site, on the site WordPress Support Forums:
    i'd rather speed over looks, looks great but loads extremely slow

    4 years ago

  • Posted a reply to New fun wordpress site, on the site WordPress Support Forums:
    oh, I like that ... a gold looks is a good look

    4 years ago

  • Posted a reply to Site review please, on the site WordPress Support Forums:
    a little slow at loading but nice setup plus a subscribe optin right on top…

    4 years ago

  • Posted a reply to New fun wordpress site, on the site WordPress Support Forums:
    thanks, but what do you think of "the look"

    4 years ago

  • Posted a reply to New fun wordpress site, on the site WordPress Support Forums:
    thank you very much for your kind words. I use the Weaver II theme on…

    4 years ago

  • Posted a reply to New fun wordpress site, on the site WordPress Support Forums:
    was meant as a "site description" not advertising, sorry if it appeared that way

    4 years ago

  • Created a topic, New fun wordpress site, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Weaver II Theme for mobile is NOT Working, on the site WordPress Support Forums:
    seems to be working now http://responsinator.com/?url=mannafoodtruck.com did you find the fix? i have two different…

    4 years ago

  • Created a topic, bad support, plugin problems, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress Download Monitor] Temporary File Link, on the site WordPress Support Forums:
    that plugin never worked well for me, I use http://www.EasyExpire.com now, might want to take…

    4 years ago

  • Posted a reply to Number of Hits, on the site WordPress Support Forums:
    that plugin never worked well for me, I use http://www.EasyExpire.com now, might want to take…

    4 years ago

  • Posted a reply to expiring links, on the site WordPress Support Forums:
    that plugin never worked well for me, I use http://www.EasyExpire.com now, might want to take…

    4 years ago

  • Posted a reply to Please help me, on the site WordPress Support Forums:
    how did this get solved? this happens to me to but only when I login…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Spammer Blocker] IP's not getting added, on the site WordPress Support Forums:
    thank you for the question same as mine and the answer

    4 years ago

  • Created a topic, very nice, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Easy Digital Downloads] Expiring Links & Pending Orders, on the site WordPress Support Forums:
    never mind, saw you were resolved, please delete this post

    4 years ago

  • Posted a reply to finding RSS feed, on the site WordPress Support Forums:
    k, HOW did you solve it, I have the same issue and I know it…

    4 years ago