Profiles

  • Member Since: December 10th, 2015
  • Find me on:
  • Posted a reply to Administrator users revert to Subscriber, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Paul I had a meeting this morning with a coworker who told me that…

  • Posted a reply to Administrator users revert to Subscriber, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Paul, Since the website is new, we have only used it with version 3.8.1.…

  • Posted a reply to Administrator users revert to Subscriber, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Paul, Yes, we're on version 3.8.1. Mark

  • Created a topic, Administrator users revert to Subscriber, on the site WordPress.org Forums:
    Hi,We use Authorizer for our main websites so that we …

  • Posted a reply to Authorizer seems to be slowing us down, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Paul, I just updated our test site to 3.7.1 and tested with "wp option…

  • Posted a reply to Authorizer seems to be slowing us down, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks! It's on 20230222.

  • Posted a reply to Authorizer seems to be slowing us down, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Paul, Thanks. We haven't moved to the current version of Authorizer, so no db…

  • Created a topic, Authorizer seems to be slowing us down, on the site WordPress.org Forums:
    Hi,We use Authorize to integrate with our CAS/ADFS sys…

  • Posted a reply to Shortcode loads on page but does not contain survey, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks @devmich—that was what I needed to know!

  • Created a topic, Shortcode loads on page but does not contain survey, on the site WordPress.org Forums:
    After completing the wizard for my first survey, I cop…

  • Posted a reply to Is it possible to prevent new WordPress users from being created?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, @pkarjal—I'll check it out!

  • Posted a reply to Is it possible to prevent new WordPress users from being created?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks @pkarjalaThe reason we use Authorizer is to allow anyone with a Clark University email…

  • Created a topic, Is it possible to prevent new WordPress users from being created?, on the site WordPress.org Forums:
    We just created a new site whose primary purpose is to…

  • Posted a reply to Bug causes timeout when accessing user list in multisite, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @wfpeter, Any progress on this? Mark

  • Posted a reply to Bug causes timeout when accessing user list in multisite, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @wfpeter, Thanks! We're on version 6.3.1. Mark

  • Posted a reply to Bug causes timeout when accessing user list in multisite, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @wfpeter, The number of items is set to the default of 20, so it's…

  • Created a topic, Bug causes timeout when accessing user list in multisite, on the site WordPress.org Forums:
    We have a multisite environment with 160 active subsit…

  • Created a topic, How to set up for multisite use, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Our organization maintains websites with many, …

  • Posted a reply to Fatal Error in widgets/categories, on the site WordPress.org Forums:
    We are using this plugin on a multisite network, but it's not network activated. I'm…

  • Created a topic, Fatal Error in widgets/categories, on the site WordPress.org Forums:
    A user sent me a message that a critical error had occ…

  • Posted a reply to Very slow response on users.php due to WordFence, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Are we close to having a solution to this issue? We are still experiencing…

  • Posted a reply to Fatal Errors under PHP 8.1, on the site WordPress.org Forums:
    Paul, We do have version 3.6.2 installed now. What I reported above was an issue…

  • Posted a reply to Very slow response on users.php due to WordFence, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Peter--I just sent the report. After creating this ticket yesterday, I passed it along…

  • Created a topic, Very slow response on users.php due to WordFence, on the site WordPress.org Forums:
    We've been experiencing extremely slow response when t…

  • Posted a reply to Fatal Errors under PHP 8.1, on the site WordPress.org Forums:
    Ugh, sorry... I spoke too soon. It seems that my original test page was not…

  • Posted a reply to Fatal Errors under PHP 8.1, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Paul--it works like a champ!

  • Posted a reply to lots of queries from class-updates.php when using multisite, on the site WordPress.org Forums:
    Paul, I don't know if you've caught this, but an additional change is needed in…

  • Created a topic, Fatal error: Class “Google_ServiceResource” not found, on the site WordPress.org Forums:
    We recently upgraded to PHP 8.1 and are discovering so…

  • Posted a reply to Fatal Errors under PHP 8.1, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Paul, If you can make that small release, it'd be fantastic! Beyond the items…

  • Posted a reply to Fatal Errors under PHP 8.1, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Paul. That other ticket is from a coworker. We're trying to nail down a…

  • Posted a reply to Fatal Errors under PHP 8.1, on the site WordPress.org Forums:
    I just received this from our hosting provider, who is trying to track down the…

  • Posted a reply to Fatal Errors under PHP 8.1, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Paul,I'm afraid that I can only report what I was getting from the error…

  • Created a topic, Fatal Errors under PHP 8.1, on the site WordPress.org Forums:
    While preparing our websites for the upgrade to PHP 8.…

  • Created a topic, ‘register_rest_route’ Not Being Called Correctly, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, This seems to have only become a problem since we…

  • Created a topic, When file is replaced CDN URL is changed, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, When I replace a file, the filename itself will s…

  • Created a topic, Super Easy to Use!, on the site WordPress.org Forums:
    Well thought out, and superbly documented—what you hop…

  • Posted a reply to Oops, got a problem here Please check the payment details, on the site WordPress.org Forums:
    I am having the same issue. I've tried every variation I could think of, but…